Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ «ΑΥΓΗ»: Πληροφορίες για παραιτήση της Διοίκησης μετά από καυγά με τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – Τι υποστηρίζει η εφημερίδα

Κρίση ξέσπασε στην εφημερίδα «Αυγή» με αποτέλεσμα να δηλώσουν παραίτηση σήμερα τα μέλη της διοίκησης, κίνηση που ωστόσο δεν έχει επισήμως επιβεβαιωθεί.

Η γκρίνια στην εφημερίδα έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό και στρέφεται κυρίως κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρείται πως έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους τα κομματικά Μέσα, με την κυκλοφορία της εφημερίδας να είναι εξαιρετικά χαμηλή και τα οικονομικά της να αποτελούν σημείο τριβής.

Στο ΔΣ που έγινε το βράδυ της Τρίτης πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε καυγάς ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Στούμπο και στον γενικό γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα.

Μετά από αυτό, ο Δημήτρης Στούμπος υπέβαλε την παραίτησή του με τον πρόεδρο Βασίλη Μουλόπουλο και τον διευθυντή Κώστα Νικολακάκο να λένε πως αν παραιτηθεί ο Στούμπος, θα παραιτηθούν και αυτοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποστάσεις κράτησε η Ράνια Σβίγκου η οποία και διαχώρισε τη θέση της.

Αργά το βράδυ στην ιστοσελίδα της εφημερίδας υπήρξε η εξής ανακοίνωση:

«Την τελευταία ώρα κυκλοφορούν στα social media διάφορες ανευθυνότητες περί παραίτησης της διοίκησης της Αυγής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην εφημερίδα και άλλα παρόμοια ηχηρά.

Δεν ισχύουν.

«Α»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...