Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι αποκαλύπτει ο Πάνος Καμμένος για τον… Καλογρίτσα

Σε αποκαλύψεις προέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε πρόσφατη συνέντευξη του, όπου υποστήριξε πως ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει στο σπίτι του -παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου- για να του ζητήσει να συμπράξει με τους Σαμαρά-Βενιζέλο,σύμφωνα με paraskhnio.gr.

Σε επόμενη συνάντηση, υποστήριξε ο Π. Καμμένος, ο κ. Καλογρίτσας τού ζήτησε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας για ενδεχόμενο ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για «αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού», ωστόσο τόνισε ότι «μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ’ ανάγκη από την Αριστερά, αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Όσον αφορά τις σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως «δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ Κυβέρνησης και Εκκλησίας», σημειώνοντας την «πολύ καλή σχέση» του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο.

Ανέφερε δε πως «και οι δύο πλευρές σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου θρησκευτικών, λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 75 Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το...