Με «μαύρο» επέλεξαν να… τιμωρήσουν τους βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη των τοπικών οργανώσεων του, στις κατά τόπους ψηφοφορίες για την εκλογή συνέδρων, όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

Χαρακτηριστική ήταν η εμπειρία του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Μαντά, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε από την τοπική Ιωαννίνων μονάχα 2 ψήφους.

Ο φόβος μάλιστα ορισμένων μήπως δεν εκλεγούν, τους ώθησε στην απόφαση να μην είναι καθόλου υποψήφιοι (π.χ. ο βουλευτής Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης), ενώ κάποιοι άλλοι εξελέγησαν στο τσακ (Κουρουμπλής, Μπγιάλας, Βίτσας Μουμουλίδης κ.α).

Μονάχα 12 ψήφους πήρε στην ψηφοφορία στον Πειραιά ο υπουργός ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ενώ πάτωσαν οι Ελένη Σταματάκη και Κώστας Δουζίνας λαμβάνοντας έξι και τρεις ψήφους αντίστοιχα.

Τέλος, το συνέδριο ξεκινά μεθαύριο Πέμπτη και όπως όλα δείχνουν, όλες οι τάσεις θα επιχειρήσουν να καταγράψουν δυνάμεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top