Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Άναψε φωτιές ο Καμμένος – «Πυρά» από Ξυδάκη και ΠΑΣΟΚ

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία του Πάνου Καμμένου χθες στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αναφορά του υπουργού Άμυνας περί «νέου Γοργοπόταμου», «μόνο με την λέξη «ντροπή» μπορεί να χαρακτηριστεί τόνισε η Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωση της.

«Νέος Γοργοπόταμος» το 3ο Μνημόνιο, η υποταγή στα κελεύσματα του Σόιμπλε, η εκχώρηση του εθνικού πλούτου για 99 χρόνια, οι φόροι, οι κομμένες συντάξεις, οι πλειστηριασμοί!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ. «Και το χειρότερο. Τον χειροκρότησαν οι δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ6 και κάποιοι γλύφτες και αριβιστές πρώην ΠΑΣΟΚ».

Και κυβερνητικά «πυρά»

Εκτός από την αντιπολίτευση όμως και ο Νίκος Ξυδάκης σχολίασε αρνητικά την χθεσινή προσφώνηση κατά την έναρξη του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ του πρόεδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.

«Δεν αισθάνομαι σύντροφος με τον Π.Καμμένο. Είμαστε εταίροι σε μια κυβέρνηση. Σύντροφος είσαι με αυτούς που έχεις μεγαλώσει και ωριμάσει πολιτικά και μοιράζεσαι ένα κοσμοείδωλο σε μεγάλο βαθμό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

«Η σύμπραξη κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΑΝ.ΕΛ προσέδωσε μια πολιτική σταθερότητα στο σχήμα αυτό και στη χώρα», έσπευσε να προσθέσει ο Νίκος Ξυδάκης.

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι Φέρνει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή στις 19 Απριλίου 2024. Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 19 Απριλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, είναι μία όψη που ενδεχομένως να φέρει δυσκολίες στην...