Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πώς μπορείς να φας λιχουδιές χωρίς να παχύνεις

Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στη γλύκα της σοκολάτας; Μάλλον καμία, γιατί αυτός ο πειρασμός είναι τόσο λαχταριστός που ρίχνει και τον πιο πεισματάρη άνθρωπο!

Όμως με τη νέα σεζόν να διανύει ήδη την πορεία της και με τις γιορτές να πλησιάζουν προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως πρέπει να βάλει φρένο σε όλες αυτές τις λιχουδιές που ναι μεν ικανοποιούν την επιθυμία σου και προκαλούν στον ουρανίσκο σου πολλαπλό οργασμό, από την άλλη όμως, σου προσθέτουν περιττές θερμίδες.

Εμείς δεν θα σου πούμε ότι κάπου εδώ τελειώνει επισήμως η σχέση σου μαζί τους, αντιθέτως θα σου δώσουμε χρήσιμες συμβουλές, για να μην τις στερηθείς και να προστατεύσεις και τη σιλουέτα σου.
Σοκολάτα

Προτίμησε να καταναλώσεις μαύρη με περιεκτικότητα κακάο άνω του 70%.

Όταν προτιμάς το ρόφημα της, επέλεξε εκείνη τη συσκευασία με σκέτο κακάο και μην προσθέτεις ζάχαρη ή σαντιγί.
Τηγανιτές πατάτες

Αντί να τις πνίξεις στο ηλιέλαιο, ψήσε τες στο φούρνο και πασπάλισε τες με ρίγανη και ελάχιστο αλάτι. Μην προσθέτεις συνοδευτικές σαλάτες που έχουν σαν βάση τη μαγιονέζα.
Πίτσα ή κρέπα

Η σπέσιαλ συνταγές των χώρων εστίασης είναι σίγουρα ότι καλύτερο μπορείς να γευτείς για να συνοδεύσεις μια ταινία στο σπίτι, όμως για να γλιτώσεις θερμίδες, προτείνουμε μια homemade εκδοχή με προϊόντα light.
Μπισκότα

Τα απολαμβάνεις μαζί με μια κούπα καφέ στο σπίτι ή ως σνακ στη δουλειά, όμως το γλύκισμα αυτό μπορεί να αποτελέσει θερμιδική βόμβα. Για αυτό είτε φτιάξε τα μόνη στο σπίτι είτε προτίμησε τα ολικής αλέσεως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ