Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Bild: Ο Τσίπρας έφαγε και πάλι χυλόπιτα από την Μέρκελ!

Με νέο άρθρο -στο γνώριμο στιλ της- για τον Αλέξη Τσίπρα επανέρχεται η γερμανική Bild, με αφορμή τις συνομιλίες που είχε ο πρωθυπουργός με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Συγκεκριμένα η Bild, η οποία και σε συνέχεια του χθεσινού προκλητικού της άρθρου, γράφει στο γνώριμο ύφος της: «Το προσπάθησε, και πάλι. Και έφαγε χυλόπιτα, και πάλι!». Σύμφωνα με τη λαϊκή εφημερίδα, στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας «προσπάθησε απεγνωσμένα να αποσπάσει από την γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ μια δέσμευση για κούρεμα του χρέους. (…) Εντούτοις και σύμφωνα με πληροφορίες των αντιπροσωπειών, η Μέρκελ παρέπεμψε στο αρμόδιο όργανο των χωρών της ευρωζώνης, το Eurogroup. Ο στόχος του Τσίπρα: ένα κούρεμα χρέους για τη χρεοκοπημένη του χώρα. Για τη Μέρκελ όμως το αίτημα αυτό έρχεται σε κακή στιγμή», γράφει η εφημερίδα, παραπέμποντας στο ότι το ΔΝΤ δεν έχει αποφασίσει ακόμη τη συμμετοχή του στο νέο ελληνικό πρόγραμμα, γεγονός που προκαλεί πονοκέφαλο στους Μέρκελ και Σόιμπλε.

iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...