Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Λεφτά υπάρχουν» – Διορισμοί αξίας 632.000 ευρώ

Μπορεί η κυβέρνηση να δείχνει πρόθυμη να εκτελέσει κάθε επιθυμία των δανειστών για μείωση των δημοσίων εξόδων, μιας και οι ζουρνάδες και τα νταούλια δεν ήχησαν ποτέ, αλλά τα θύματα της νέας κυβίστησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι. Την ίδια στιγμή το υπουργείο Εργασίας θα διαθέσει 632.000 ευρώ για δύο νέες Ειδικές Γραμματείες που θα συσταθούν με νομοσχέδιο της αναπληρώτριας υπουργού, Θεανώς Φωτίου!

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», το νομοσχέδιο «Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και ανάπτυξη των φορέων της και άλλες διατάξεις» που κατατέθηκε στη Βουλή, προβλέπει τη σύσταση δύο θέσεων ειδικών γραμματέων με 72.000 ευρώ τον χρόνο, 116.000 ευρώ για την καταβολή των αμοιβών ειδικών συμβούλων και συνεργατών που θα στελεχώσουν τα γραφεία τους, άλλες 412.000 ευρώ για τη σύσταση 24 θέσεων προσωπικού διαφόρων κατηγοριών, 32.000 ευρώ για την καταβολή επιδομάτων θέσεων ευθύνης κλπ.

Σε ό,τι αφορά το έργο των δύο νέων γραμματειών, η μια θα τιτλοφορείται ως Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και η άλλη Ειδική Γραμματεία Ένταξης των Ρομά…

toxrima.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ