Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 6/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 6/10/2016
ΚΡΙΟΣ

Δείξε σοβαρότητα, αγαπητέ Κριέ, και συγκεντρώσου σε όσα σου έχουν ανατεθεί, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις και να μην εκτεθείς σε όσους σε εμπιστεύτηκαν. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό, θα έχεις τον χρόνο να χαλαρώσεις και να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου σε φίλους και οικογένεια. Προς το παρόν… τα κεφάλια μέσα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου που ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ‘ανοίγματα’.


ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις περιθώρια για λάθη, σε περίπτωση που ζητηθεί η γνώμη σου για κάποιο σημαντικό ζήτημα. Μίλα με σαφήνεια, χωρίς περιστροφές. Μην διστάσεις να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και μην υπερβάλεις στην προσπάθειά σου να ικανοποιήσεις τους πάντες. Όλα θα πάνε καλά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία και την ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε στην επιφάνεια την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου και θα περάσεις πολύ όμορφα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται. Καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο και να αναζητήσεις και καινούργιες πηγές εσόδων.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα πρέπει, αγαπητέ Δίδυμε, να ακολουθήσεις τις οδηγίες των ανωτέρων σου και να προσπαθήσεις πολύ για να βελτιώσεις την εικόνα σου. Αυτό θα σε ωφελήσει πολύ μελλοντικά και θα δημιουργήσει ευνοϊκό κλίμα σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις σου. Μην απαξιώσεις τη βοήθεια που θα σου προσφερθεί, αλλά προσπάθησε να την αξιοποιήσεις αναλόγως.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα και γίνεις πιο ρομαντικός και τρυφερός.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές, ενώ προβλέπονται και κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις όμως, αποφάσεις, αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού, εξ αιτίας λανθασμένων κινήσεων του παρελθόντος. Καλό θα είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να μαθαίνεις ότι άτομα που δεν σε γνωρίζουν αρκετά, μιλούν θετικά για σένα. Αυτό σού συμβαίνει συχνά, λόγω της ευχάριστης προσωπικότητας που διαθέτεις. Το τελευταίο διάστημα οι ευθύνες είναι πολλές και σε απομακρύνουν από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό, θα βελτιωθεί ο τομέας της επικοινωνίας για το ζώδιό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες μέχρι τώρα. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά πρόσωπα φταίνε για τα προβλήματα. Καλό θα είναι να μην μιλήσεις και να αποφύγεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις κι εσύ την απαραίτητη σύνεση. Απόφυγε τις υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.


ΛΕΩΝ

Προσπάθησε, αγαπητέ Λέων, να αντισταθείς στην τάση για απομόνωση που έχεις τον τελευταίο καιρό. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον δρόμο σου, ειδικά τώρα που οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές. Διατήρησε κάποιες ισορροπίες σε κοινωνικό επίπεδο, κάνοντας προσεκτική αξιολόγηση των προτάσεων που δέχεσαι καθημερινά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, αν έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις, αλλαγές, μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις να πάρεις μεγάλα ρίσκα. Συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις, καλό θα είναι προς το παρόν να τις αποφύγεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς, αλλά στην περίπτωσή σου η προσπάθεια φέρνει διαρκώς όλο και καλύτερα αποτελέσματα. Μην αναλώνεσαι υπερβολικά στο αδιάκοπο κυνήγι της κατάκτησης. Χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε τις δυνατότητες που προσφέρονται στο ζώδιό σου, χωρίς να υπερβάλλεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Θα έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντί του. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις, εδώ και πάρα πολύ καιρό, στα επαγγελματικά σου. Τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος και μίλα με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν δεν κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα και αν αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για το μέλλον.


ΖΥΓΟΣ

Η μαγική σου ικανότητα να πείθεις τους πάντες για την κατεύθυνση που επιθυμείς σε οδηγεί σε υπερβολές. Να θυμάσαι ότι αυτό που επιθυμούμε δεν είναι πάντα το κατάλληλο για εμάς. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, ασχολήσου περισσότερο με τα δικά σου θέματα, ώστε να δώσεις τις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί μερικές φορές να συγκρατείς τα νεύρα σου και να μην λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αγχώνεσαι γιατί πολύ σύντομα θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιθανόν να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις θα πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις ευνοούνται. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το προηγούμενο διάστημα προσέφερε στο ζώδιό σου πολλές δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα, κυρίως όμως σου χάρισε γνώσεις σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης δύσκολων υποθέσεων της ζωής σου. Τώρα μπορείς να δρομολογήσεις με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια τις υποθέσεις σου, αποφεύγοντας πιθανά λάθη.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις στον σύντροφό σου σχετικά με τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου γιατί θα τον βάλεις σε ερωτηματικά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και περιττές αγορές.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο νέος τρόπος ζωής σε έχει κουράσει και αδυνατείς να ανταποκριθείς με επιτυχία. Προχώρα με αργά βήματα, εξετάζοντας προσεκτικά όλα όσα έχουν προκύψει και μην αγνοήσεις λεπτομέρειες που μπορεί να αποδειχτούν σημαντικές. Όλα θα βελτιωθούν σταδιακά για το ζώδιό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προβλέψει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό, η ευτυχία σού χτυπάει την πόρτα μετά από ένα διάστημα μελαγχολίας και στασιμότητας. Τα άστρα θα βοηθήσουν το ζώδιό σου ούτως ώστε να δημιουργήσεις τη ζωή που επιθυμείς, με διαρκώς νέες ευκαιρίες, προτάσεις, γνωριμίες, ταξίδια και ευχάριστες προσκλήσεις. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη – εστίασε στα όνειρά σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Απόφυγε να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις ένα πρόγραμμα για το μέλλον. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός στις συναλλαγές σου και να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κανένα εμπόδιο, αγαπητέ Υδροχόε, δεν μπορεί πλέον να σου κλείσει τον δρόμο. Οι προσπάθειες υπονόμευσης από συνεργάτες που σε ανταγωνίζονται θα πέσουν οριστικά στο κενό. Δείξε ψυχραιμία και συγκράτησε τα λόγια σου, τώρα που είναι εύκολο να παρανοηθούν και να παραποιηθούν. Απόφυγε συζητήσεις που δεν σε αφορούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε τους εγωισμούς και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ σωστό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Αυτή την περίοδο, όμως, θα δεχτείς πολλές προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


ΙΧΘΥΣ

Τώρα η κατάσταση βρίσκεται στην τελική ευθεία, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Μην υπερβάλεις νομίζοντας πως όλα τελειώνουν. Η αλήθεια είναι πως τώρα αρχίζουν τα καλύτερα. Η θετική σου διάθεση θα συμβάλει έτσι ώστε όλα να ισορροπήσουν άμεσα. Πολύ σύντομα νέοι τρόποι δράσης θα οδηγήσουν σε θεαματικά αποτελέσματα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που πιθανόν υπάρχουν στα αισθηματικά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Οικονομικά, έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και αγορές.
oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ