Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 598-599-600-601-602

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 598-599-600-601-602


Δείτε σε video το επεισόδιο 598 ΕΔΩ 599 ΕΔΩ 600 ΕΔΩ 601 ΕΔΩ 602 ΕΔΩ

Επεισόδιο 598

Ο Σήφης και η Μελίνα παρουσιάζονται στην αστυνομία προκειμένου να δώσουν άλλη μία συμπληρωματική κατάθεση. Ο αστυνόμος τους «βομβαρδίζει» με ερωτήσεις και ο Σήφης παίρνει την απόφαση να τον αντιμετωπίσει με επιθετική γραμμή, γεγονός που τρομάζει ακόμα περισσότερο τη Μελίνα. Κι ενώ όλοι προετοιμάζονται για το πάρτι της Δάφνης στα Χανιά, η Αναστασία βλέπει τον Ματθαίο με τη Στέλλα και αντιδράει με θυμό και ζήλεια. Κι ενώ η Δάφνη κι ο Μύρος, εξακολουθούν να κοιμούνται μαζί παριστάνοντας πως «απλά συμβαίνει», ο Μύρος δέχεται να πει ψέματα στον Χρήστο, ότι το μωρό της Αλίκης, είναι δικό του και οι τρεις τους πηγαίνουν στον δικηγόρο για τα διαδικαστικά. Ο Αντρέας συναντιέται όλο και πιο συχνά με την Αναστασία, ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει τον αδερφό του από τα νύχια του Αλκιβιάδη. Η απόφαση του Νεκτάριου να καλέσει τον Διαμαντή για φαγητό θα εξαγριώσει τον Αχιλλέα και τον Ματθαίο και θα ξεσπάσει μεγάλος καβγάς μεταξύ τους.

Επεισόδιο 599

Νέοι κίνδυνοι εγκυμονούν, καθώς μετά από έρευνα του Σήφη, ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι ο τύπος που σχετίζεται με τη Χαρά είναι ένα ρεμάλι κι ενδέχεται να τους εκβιάσει. Η Χρυσάνθη θα πει στη Δήμητρα ν’ αφήσει ελεύθερο τον Νεκτάριο, εφόσον δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Πάτροκλο. Η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει έντρομη ότι η νταντά που προσέλαβε έχει εξαφανιστεί μαζί με το μωρό της. Στο μεταξύ οι γυναίκες αναρωτιούνται ποιο είναι το ιδιαίτερο προσόν του Μύρου σαν εραστής, μιας κι η Δάφνη δεν τους το αποκαλύπτει. Προκειμένου ο Σήφης κι η Αναστασία ν’ αποδεχτούν τη Χρυσάνθη, ο Παύλος της προτείνει να παντρευτούν. Δανείζοντας τον Αλέξη, μέσω Τζιράκη, ο Αλκιβιάδης τον βάζει στο χέρι, ενώ συγχρόνως έρχεται ξανά σε άγρια κόντρα με τον Αντρέα. Η μεγάλη βραδιά για το πάρτι φτάνει με τη Δάφνη να πρωτοστατεί, ενώ δε λείπουν τα ευτράπελα. Ο Αχιλλέας αρνείται να φορέσει το κόκκινο μαντηλάκι επηρεάζοντας και τους υπόλοιπους.. ο Σήφης ενοχλείται απ’ τον Αλκιβιάδη που είναι ιδιαίτερα διαχυτικός με την Άλκηστη και φεύγει τσιτωμένος, ενώ στο μέσον της βραδιάς η απροσδόκητη εμφάνιση του πατερούλη του Μύρου, αφήνει τους πάντες άφωνους!

Επεισόδιο 600

Ο Μύρος ζει την απόλυτη ευτυχία, που επιτέλους για πρώτη φορά στη ζωή του συνάντησε τον πατέρα του και όλοι στο πάρτι παρακολουθούν με ενδιαφέρον και συγκίνηση αυτό το στιγμιότυπο της συνάντησης πατέρα και γιου. Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα, είναι τρομοκρατημένη από την εξαφάνιση του μωρού της και η αστυνομία στην Κύπρο έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να το βρει. Ο Παύλος νιώθει πολύ προσβεβλημένος από την άρνηση της Χρυσάνθης να τον παντρευτεί, ενώ ο Αχιλλέας βρίσκει και πάλι ένα πρωτότυπο τρόπο για να δείξει στη Μελίνα για μια ακόμα φορά πόσο ερωτευμένος εξακολουθεί να είναι μαζί της. Κι ενώ ο Σήφης ζηλεύει όλο και πιο πολύ, η Άλκηστις βρίσκει έναν τρόπο για να πει στον Αλκιβιάδη ότι δεν θέλει πια να κοιμούνται μαζί. Ο Διαμαντής ζητάει για μια ακόμα φορά από τη Δάφνη να πάει να ζήσει μαζί του, προβληματίζοντας τον Μύρο, ο οποίος φαίνεται πως έχει αρχίσει να την ερωτεύεται. Ο Ροκάκης κάνει ξανά την εμφάνισή του κι αυτή τη φορά, τη λύση αποφασίζει να την δώσει ο Αχιλλέας, ο οποίος δεν διστάζει να τον κυνηγήσει αγνοώντας τον κίνδυνο που διατρέχει.

Επεισόδιο 601

Προσπαθώντας να ακινητοποιήσει τον Ροκάκη, ο Αχιλλέας τραυματίζεται με μαχαίρι. Ο Μηνάς φτάνει στο σημείο και σπεύδει να βοηθήσει, ο Ροκάκης όμως καταφέρνει να τους ξεφύγει, ενώ η αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τον συλλάβει. Η Στεφανία δίνει στον Σήφη το ημερολόγιο της Αγγελικής που μένει εμβρόντητος διαβάζοντας το περιεχόμενο του, αφού γράφει για τη χρήση ναρκωτικών καθώς και για τον δολοφονημένο άντρα και την εμπλοκή της Μελίνας και του ιδίου. Η Κωνσταντίνα ενδιαφέρεται όλο και πιο πολύ για τον αστυνόμο, έτσι η Δάφνη τις δίνει μια αρκετά ακραία ιδέα, προκειμένου να τον ξαναδεί. Η Αναστασία φαίνεται να έχει ψυχρανθεί από την παράξενη στάση του Αλέξη και να έρχεται πιο κοντά με τον Ανδρέα, ενώ ο Παύλος μοιράζεται την ανησυχία του με τον Σήφη, πως η κόρη του φλερτάρει και με τους δύο άντρες από αντίδραση για το Ματθαίο. Ο Αλκιβιάδης κτυπάει την πόρτα του Σήφη, αφού περνώντας από το σπίτι του, βλέπει το αυτοκίνητο της Άλκηστης παρκαρισμένο έξω.

Επεισόδιο 602

Ο Σήφης, παρασύρει τον Αλκιβιάδη έξω απ’ το σπίτι, αφήνοντας μέσα κρυμμένη την Άλκηστη. Η μεγάλη αγάπη του Αχιλλέα, βάζει σε μπελά τη Μελίνα, όταν για ένα καρούμπαλο που ανακαλύπτει στο κεφάλι της την τραβολογάει στα νοσοκομεία. Παρόλα αυτά η Μελίνα ξεκινάει δυναμικά στο οινοποιείο των Ματθαίων. Η Στέλλα, αρνείται να φύγει απ’ την Κρήτη.. λόγω μποφόρ, ενώ ο Ματθαίος δείχνει ολοφάνερα τον εκνευρισμό του όταν πηγαίνοντας στης Αναστασίας να αποχαιρετήσει το γιο του, συναντά εκεί τον Ανδρέα. Η Κωνσταντίνα ομολογεί στη Δάφνη ότι εκτός του αστυνόμου της καλαρέσει κι ο Χαρίδημος, ενώ ο Μύρος θέλει ν’ αφήσει τη βίλα του για να μη προκαλεί.. υπολογίζει όμως χωρίς τη Δάφνη. Παράλληλα η Βασιλική φανερώνει του Μηνά πως της αποκάλυψε ο ίδιος παραμιλώντας στον ύπνο του ότι δεν κάνει παιδιά. Ο Παύλος κι η Αναστασία, βλέπουν τον Ανδρέα να βγαίνει έξαλλος απ’ το γραφείο του Αλκιβιάδη κι εκπλήσσονται. Τα νέα που μεταφέρει ο Σήφης στον Αχιλλέα είναι άκρως δυσάρεστα κι οι δυο άντρες αποφασίζουν από κοινού να κρύψουν τα πάντα απ’ τη Μελίνα.


Τα επόμενα επεισόδια 603-604-605-606-607 ΕΔΩ
608-609-610-611-612 ΕΔΩ

Τα  επεισόδια 593-594-595-596-597 ΕΔΩ

581-582 ΕΔΩ

583 ΕΔΩ
584 ΕΔΩ
585 ΕΔΩ
586 ΕΔΩ
587 ΕΔΩ
588 ΕΔΩ

589 ΕΔΩ
590 ΕΔΩ
591 ΕΔΩ
592 ΕΔΩ
593 ΕΔΩ
594 ΕΔΩ
595 ΕΔΩ
596 ΕΔΩ
597 ΕΔΩ
598 ΕΔΩ
599 ΕΔΩ
600 ΕΔΩ
601 ΕΔΩ
602 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπρούσκο: Κρυφό ραντεβού για Μελίνα – Σήφη! Το σκάνε κρυφά από Αχιλλέα – Άλκηστη!

Μπρούσκο: Πυροβολούν τον Διαμαντή – Το σατανικό σχέδιο με στόχο την Μελίνα!

Η Ελένη Βαΐτσου μιλά για τον γάμο και τη μητρότητα

Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Δ Κύκλος

για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ