Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 593-594-595-596-597

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 593-594-595-596-597
Δείτε σε video το επεισόδιο 593 ΕΔΩ 594 ΕΔΩ 595 ΕΔΩ  596 ΕΔΩ 597 ΕΔΩ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ, 2 ΝΥΧΤΕΣ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ, ΣΕ 3 ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Επεισόδιο 593


Η απρόσμενη εμπλοκή του Διαμαντή στη συναλλαγή με τα «μπλε κρασιά» από την Ισπανία, δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στον Αχιλλέα και τη Μελίνα που βρίσκονται ακόμα στη Βαρκελώνη. Κι ενώ ο Σήφης προσπαθεί να πείσει τον Διαμαντή να κάνει πίσω, αυτός αποδεικνύει ότι για μια ακόμα φορά βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και αποκαλύπτει στον Σήφη πως γνωρίζει τα πάντα για τον φόνο στο οινοποιείο. Η Αναστασία συνεχίζει τη σχέση της με τον Αλέξη, ενώ ο Ματθαίος, που βρίσκεται ακόμα μέσα στο μυαλό της, αρνείται να της μιλήσει στο τηλέφωνο. Στο μεταξύ κι αυτός προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του με τη Στέλλα, της οποίας οι φοβίες δεν έχουν προηγούμενο οδηγώντας τους σε καταστάσεις για γέλια και για κλάματα. Ο Παύλος με τον Σήφη θα έρθουν σε πολύ σοβαρή ρήξη με αφορμή το θέμα της Άλκηστης. Κι ενώ η Δάφνη προετοιμάζει μέσα στη δίνη της δικής της τρέλας το πάρτι και ο Μύρος εξακολουθεί να πονάει για τον «πατερούλη» του, ένας άγνωστος άντρας θα χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού, δημιουργώντας ένα ακόμα μυστήριο στις ζωές τους.

Επεισόδιο 594

Ο Διαμαντής γνωρίζοντας για το φόνο στο οινοποιείο, καταφέρνει να βάλει τον Σήφη στο χέρι, κλείνοντας μια συμφωνία ανταλλαγής μαζί του. Παράλληλα ο Αλκιβιάδης πιέζει ασφυκτικά την Άλκηστη να συνοδεύσει τον πατέρα του στο Λονδίνο. Ο Αχιλλέας συγκινημένος με την απόφαση της Αλεξάνδρας και του Νεκτάριου να δώσουν στο μωρό τ’ όνομά του, προτείνει να το βαφτίσει. Η ταυτότητα του μυστηριώδους τοκογλύφου αποκαλύπτεται, ενώ την ίδια στιγμή η εμφάνιση του γοητευτικού Αντρέα στα Χανιά, ξεσηκώνει το ενδιαφέρον της Δάφνης. Ο Χρήστος μαθαίνει τυχαία ότι η Αλίκη είναι έγκυος κι εξοργίζεται νομίζοντας ότι το παιδί είναι του Μύρου. Το μπλε κρασί απ’ την Ισπανία φτάνει σε Κύπρο και Κρήτη, αιφνιδιάζοντας τον Ματθαίο και την Αναστασία, που συγκρούονται ρίχνοντας το φταίξιμο ο ένας στην οικογένεια του άλλου. Μπροστά σ’ ένα νέο κίνδυνο οι εφιάλτες της Μελίνας ξυπνούν και πάλι κι οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί όταν ο Σήφης αποκαλύπτει σε εκείνη και στον Αχιλλέα, με τι αντάλλαξε την σιωπή του Διαμαντή.

Επεισόδιο 595

Ο Αχιλλέας με την Μελίνα μένουν άναυδοι στο άκουσμα της ανταλλαγής που έκανε ο Σήφης με τον Διαμαντή.. ο Σήφης όμως τους διαβεβαιώνει ότι έχει έναν άσσο στο μανίκι που ο Διαμαντής αγνοεί. Ο Χρήστος είναι έξαλλος, αφού έχει μάθει από σίγουρες πηγές και με στοιχεία, ότι το παιδί που περιμένει η Αλίκη είναι του Μύρου, γι’ αυτό και τώρα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κρήτη προκειμένου να την αντιμετωπίσει και να επισπεύσει το διαζύγιο. Στην Κρήτη πρόκειται να βρεθεί και ο Ματθαίος που προσπαθεί να πείσει την Στέλλα να ξεπεράσει τις φοβίες της και να τον συνοδεύσει. Η πιθανότητα ακόμα μιας εγκυμοσύνης πανικοβάλλει τον Νεκτάριο, που δείχνει έντονα τη δυσαρέσκειά του, εξοργίζοντας την Δήμητρα. Από την άλλη, σύντομα θα γίνει και η βάφτιση του μωρού του με την Αλεξάνδρα, ένα μυστικό γεγονός που φέρνει όλους σε δύσκολη θέση, παρόλα αυτά είναι συμπαραστάτες. Λίγο ζαλισμένοι από το ποτό.. λίγο η μοναξιά που νιώθουν.. Δάφνη και Μύρος.. καταλήγουν μαζί στο κρεβάτι… «φιλικά». 


Επεισόδιο 596

Η συνάντηση της Αναστασίας με τον Ανδρέα, αποκαλύπτει ότι δεν είναι άγνωστοι ο ένας στον άλλο και ότι τους δένει μια παλιά σχέση από το παρελθόν που κόπηκε βίαια. Παράλληλα, βλέπουμε ότι ο Ανδρέας έχει κάποιες ύποπτες «εκκρεμότητες» με τον Αλκιβιάδη. Οι Ματθαίοι, ξεκινάνε με το σκάφος τους για τα Χανιά, αφού είναι προσκεκλημένοι από τη Δάφνη στο περίφημο πάρτι της. Το ταξίδι αυτό, θα αποδειχθεί ο Γολγοθάς της Στέλλας, η οποία μαζί με όλα τα άλλα φοβάται και τη θάλασσα και όλοι μαζί θα ζήσουν στιγμές απείρου κάλλους και γέλιου. Στο μεταξύ, η Δάφνη κι ο Μύρος ξυπνάνε μαζί στο ίδιο κρεβάτι και καταλαβαίνουν ότι κάτι συνέβη μεταξύ τους το προηγούμενο βράδυ που ήταν μεθυσμένοι, αλλά παριστάνουν ότι δεν θυμούνται τίποτα. Η Άλκηστη δεν μπορεί να πει τίποτα στον Σήφη για την βίαιη επίθεση του Αλκιβιάδη, γιατί φοβάται την αντίδρασή του και απλά προσπαθεί να κατευνάσει τη ζήλια του και να κερδίσει χρόνο. Όταν φτάνει στα Χανιά, η Μελίνα με τρόμο αντιλαμβάνεται ότι ο αστυνόμος είναι πλέον πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου του εγκλήματος που έγινε στο οινοποιείο.

 Επεισόδιο 597

Ο Σήφης κι ο Αχιλλέας, με μεγάλη δυσκολία καθησυχάζουν για μια ακόμα φορά τη Μελίνα. Η Άλκηστις παραξενεύεται με την εισβολή του Ανδρέα σπίτι της και με την επιθετικότητά του απέναντι στον Αλκιβιάδη. Ο Σήφης δυσανασχετεί βλέποντας την Αναστασία ν’ αποτραβιέται απ’ τον Αλέξη, παρόλα αυτά δέχεται να γνωριστεί με τον Ανδρέα. Ο Νεκτάριος πιέζει τη Δήμητρα να κάνει τεστ κυήσεως, ενώ συγχρόνως ο Χρήστος απαιτεί να τον κατοχυρώσει νομικά η Αλίκη, ώστε να μη «φορτωθεί» στ’ όνομά του το μωρό ενός άλλου, όπως πιστεύει. Παράλληλα η Μελίνα κι ο Αχιλλέας παραξενεύονται βλέποντας τον Μύρο να μπαίνει στο σπίτι του Διαμαντή. Στη Κύπρο, η Χρυσάνθη με την Αλεξάνδρα διαλέγουν μπομπονιέρες για τη βάφτιση, ανυποψίαστες ότι μια άγνωστη γυναίκα τις παρατηρεί μ’ απορία. Μετά τη «φλογερή» νύχτα που πέρασαν μαζί, η Δάφνη κι ο Μύρος παριστάνουν τους μεθυσμένους.. για να το επαναλάβουν γιατί έχει ξετρελαθεί ο ένας από τον άλλο.. Η υπόθεση του εγκλήματος στο οινοποιείο, δείχνει να παίρνει άσχημη τροπή, όταν αυτή τη φορά ο αστυνόμος καλεί μαζί τη Μελίνα και τον Σήφη, για μια νέα κατάθεση από κοινού…

Τα επόμενα επεισόδια 598-599-600-601-602 ΕΔΩ
603-604-605-606-607 ΕΔΩ

Επεισόδια
589 ΕΔΩ
590 ΕΔΩ
591 ΕΔΩ
592 ΕΔΩ
593 ΕΔΩ
594 ΕΔΩ
595 ΕΔΩ
596 ΕΔΩ
597 ΕΔΩ
598 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπρούσκο: Πυροβολούν τον Διαμαντή – Το σατανικό σχέδιο με στόχο την Μελίνα!

Η Ελένη Βαΐτσου μιλά για τον γάμο και τη μητρότητα

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Αυτός είναι ο νεκρός στο οινοποιείο του Σήφη! Όλη η αλήθεια για τη νύχτα της δολοφονίας

Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Δ Κύκλος

για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Έρχεται χωρισμός για Ίσσαρη και Άννα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ Ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες. Τι...