Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 586-587-588-589-590-591-592

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 586-587-588-589-590-591-592

Δείτε σε video το επεισόδιο 586 ΕΔΩ 587 ΕΔΩ 588 ΕΔΩ 589 ΕΔΩ 590 ΕΔΩ 591 ΕΔΩ 592 ΕΔΩ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ, 2 ΝΥΧΤΕΣ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ, ΣΕ 3 ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Επεισόδιο 586

Την ώρα που ο Αχιλλέας, εξηγεί στη Μελίνα ότι είχε αντιληφθεί την Χαρά να τους παρακολουθεί, η τελευταία βρίσκει ευκαιρία να το σκάσει. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Στεφανίας, αναγκάζει τον Σήφη να ματαιώσει τελευταία στιγμή το ερωτικό διήμερο που σχεδίαζε να περάσει με την Άλκηστη, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση απέναντι στον Αλκιβιάδη. Η απόφαση του Μάρκου να διεκδικήσει την επιμέλεια της κόρης τους, εξαγριώνει τη Δάφνη που περνά στην αντεπίθεση, έχοντας τη στήριξη της Κωνσταντίνας και του Μύρου, ενώ παράλληλα η Αλίκη τους εκφράζει τον φόβο για μια πιθανή εγκυμοσύνη της. Ο Παύλος αντιλαμβάνεται την ανησυχία της Χρυσάνθης, η οποία του κρύβει ότι μετά τις απειλές των τοκογλύφων, τρέμει για τη ζωή του Πάτροκλου. Ο Νεκτάριος, πάει για ένα 24ωρο στην Κύπρο προκειμένου να δει την Αλεξάνδρα. Στο μεταξύ η Χαρά, τηλεφωνεί του Σήφη, αποκαλύπτοντάς του την ταυτότητά της και του ζητάει να συναντηθούν. Την ίδια στιγμή, ο Ματθαίος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, όταν αντικρίζει την Αναστασία να φιλιέται με πάθος.. με τον Αλέξη!

Επεισόδιο 587

Ο Ματθαίος, παραμονεύει έξω από το σπίτι της Αναστασίας και βλέπει το φιλί της με τον Αλέξη, γεγονός που θα τον κάνει να πάρει απόφαση ότι ο χωρισμός τους είναι πλέον οριστικός. Με αυτή την αφορμή, πιέζει τα αδέρφια του και φεύγουν όλοι μαζί για την Κύπρο, ενώ το μυστικό του σκελετού στο οινοποιείο, βασανίζει όλο και πιο πολύ τη Μελίνα και ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να την απαλλάξει από τις ενοχές της. Η Άλκηστις πηγαίνει να μείνει για δυο μέρες στο σπίτι του Σήφη, ενώ έχει πει ψέματα στον Αλκιβιάδη ότι πάει στο Ηράκλειο για δουλειά. Το ζευγάρι ζει για πρώτη φορά τον έρωτά του και ο Σήφης την πιέζει όλο και πιο επιτακτικά να χωρίσει, γεγονός που φέρνει σε δύσκολη θέση την Άλκηστη, η οποία αντιμετωπίζει ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα. Στο μεταξύ, η Δάφνη και ο Μύρος έχουν πάει για διακοπές στο Τέξας και καθώς ο καιρός για τους ήρωές μας περνάει, το καλοκαίρι τελειώνει (πέρασμα χρόνου) και έρχεται το Φθινόπωρο που βρίσκει τον Αχιλλέα και τη Μελίνα στην Βαρκελώνη, υποτίθεται για ταξίδι αναψυχής όπως πιστεύει η Μελίνα, η οποία δεν γνωρίζει τον πραγματικό σκοπό αυτού του ταξιδιού…

Επεισόδιο 588

Ο Αχιλλέας γίνεται έξαλλος, όταν η Χαρά δεν του δίνει το χαρτί που θα δικαιολογεί τη μεταφορά των χρημάτων στο λογαριασμό της. Κι επειδή αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την έμμεση παραδοχή του ίδιου, της Μελίνας και του Σήφη ότι εμπλέκονται στο θάνατο του αδερφού της, αρνείται να της δώσει τα χρήματα. Η Χαρά όμως συνεχίζει τον εκβιασμό προκειμένου να τα πάρει. Ο Διαμαντής επιτίθεται στο Σήφη και την Αναστασία ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του, σχετικά με το γεγονός ότι τον έχουν αφήσει έξω από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Παράλληλα τους ενημερώνει ότι ο πατέρας του συγκατοικεί πλέον με την Χρυσάνθη, αφήνοντάς τους εμβρόντητους. Της Κωνσταντίνας της έχει γυαλίσει ο αστυνόμος, αλλά συνεχίζει να κλείνει τυφλά ραντεβού εγκλωβίζοντας και τον Μηνά κουβαλώντας τον μαζί της. «Προξενιό» στο Ματθαίο, προσπαθούν να κάνουν η Δήμητρα με το Νεκτάριο.. αφού γνωρίζουν μια κοπέλα που ενδιαφέρεται σοβαρά για εκείνον, τη Στέλλα. Το ρομαντικό ραντεβού του Σήφη και της Άλκηστης διακόπτεται απρόσμενα, όταν ο Αλκιβιάδης γυρνάει πίσω στο σπίτι και τους βρίσκει μαζί.

Επεισόδιο 589

Ο Σήφης έρχεται σε ρήξη με την Αναστασία, όταν της ζητάει να καλύψει εκείνον και την Άλκηστη, ώστε να μην υποπτευθεί ο Αλκιβιάδης την παράνομη σχέση τους. Παρά τις προσπάθειες της Δάφνης και της Κωνσταντίνας να «κουκουλώσουν» τη γκάφα του Μύρου, ότι ο Μηνάς δεν κάνει παιδιά, η αλήθεια αποκαλύπτεται στη Βασιλική, αφήνοντας όλους έκπληκτους με την αντίδρασή της. Ο Ματθαίος δέχεται να βγει ραντεβού με τη γνωστή του Νεκτάριου και της Δήμητρας, που ακούει στ’ όνομα Στέλλα και μένει άναυδος απ’ τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρας της. Ο Παύλος, σε συνεννόηση με τη Χρυσάνθη, δίνει στον Μερετάκη τα λεφτά του σπιτιού που καταχράστηκε ο Πάτροκλος. Επ’ αφορμή αυτού του γεγονότος, ο Μερετάκης εκθειάζει τον Παύλο στο Διαμαντή κάνοντάς τον έξαλλο. Απογοητευμένη η Αλίκη απ’ την αρνητική στάση του Χρήστου να τη δεχτεί πίσω, του κρύβει την εγκυμοσύνη της. Κι ενώ η Μελίνα ζει με τους εφιάλτες του παρελθόντος, η Γεσθημανή «σπάει» και ρωτάει ευθέως τον Σήφη αν έχει σχέση με τον φόνο που διαπράχτηκε στο οινοποιείο του. Την ίδια στιγμή στη Βαρκελώνη, η Μελίνα αναγνωρίζει στο δρόμο τη Χαρά, φέρνοντας τον Αχιλλέα σε τρομερά δύσκολη θέση.


Επεισόδιο 590

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας περνούν όμορφες στιγμές στη Βαρκελώνη, ενώ παράλληλα ο Αχιλλέας προσπαθεί να κρατήσει κρυφές τις συναντήσεις του με τη Χαρά για να μην τρομάξει τη Μελίνα. Ο Σήφης αναγκάζεται να δώσει κάποιες εξηγήσεις στη Γεσθημανή σχετικά με το μενταγιόν «Μπρούσκο», αλλά δεν φαίνεται να την πείθει. Κι ενώ η Δάφνη είναι πολύ ενθουσιασμένη και απασχολημένη με την προετοιμασία του μεγάλου πάρτι που θα δώσει στο σπίτι του Μύρου με τίτλο «Μπρούσκο, μεθυστικό σαν το πάθος», ο Μηνάς ξεκινάει να πηγαίνει στο γυμναστήριο, σε μια ακόμα προσπάθεια να αυξήσει την τεστοστερόνη του. Η Αναστασία που έχει καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα στον αδερφό της και την Άλκηστη, της μιλάει πολύ αυστηρά και της ζητάει να απομακρυνθεί από τον Σήφη. Η Άλκηστις, με απόλυτο τρόπο απαιτεί να μην ανακατεύεται στη ζωή της. Στο μεταξύ ο Ματθαίος έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Στέλλα, την οποία μπορεί να θεωρεί «τρελή» με όλες τις φοβίες της, αλλά παράλληλα του γεννά την επιθυμία να την προστατεύσει. Η Χρυσάνθη γνωρίζει και εκτιμάει όλο και πιο πολύ την Αλεξάνδρα, ενώ κι ο Ματθαίος γνωρίζει για πρώτη φορά το μωρό της και δείχνει να «λυγίζει». Στη Βαρκελώνη, η Μελίνα παρακολουθεί τον Αχιλλέα και τον βλέπει στο μυστικό ραντεβού του με τη Χαρά.

Επεισόδιο 591

Η Μελίνα ζητάει απ’ τον Αχιλλέα να χωρίσουν πιστεύοντας πως έχει σχέση με τη Χαρά. Απ’ την άλλη ο Αχιλλέας, εγκλωβισμένος στα ψέματά του, αρνείται τα πάντα χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Ο άγνωστος που τηλεφωνεί στο καφενείο της Κωνσταντίνας, αναστατώνει την παρέα κι ιδίως τον Μύρο που πιστεύει ακράδαντα ότι βρέθηκε ο «πατερούλης» του. Η Δάφνη μαθαίνει την ιστορία με το διπλό μενταγιόν καθώς και τις υποψίες της Γεσθημανής για το ποιος έκανε το φόνο στο οινοποιείο κι αποφασίζει να το ψάξει. Η Αναστασία θυμώνει πολύ όταν μαθαίνει ότι ο Αλέξης έφυγε μόνος του για Αθήνα, παρότι είχαν σχεδιάσει να πάνε μαζί. Στο μεταξύ, οι δαίμονες κυριεύουν για μια ακόμη φορά το αρρωστημένο μυαλό του Ροκάκη, οδηγώντας τον στην αναζήτηση ενός νέου θύματος. Ένα τηλεφώνημα της Αλεξάνδρας προς τη Χρυσάνθη, πέφτει στην αντίληψη της Δήμητρας δημιουργώντας της υποψίες. Μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τη Μελίνα για πάντα ο Αχιλλέας αναγκάζεται να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη Χαρά. Παράλληλα ο Σήφης, βλέποντας την Άλκηστη χτυπημένη και σίγουρος ότι είναι έργο του Αλκιβιάδη, βουτάει το όπλο του οργισμένος και ξεκινάει να τον βρει, παρά τις προσπάθειες του Μηνά να τον συγκρατήσει.

Επεισόδιο 592

Η Μελίνα τρέμει από φόβο ότι από τη στιγμή που κάλυψε ένα φόνο, ό,τι και να κάνει ο Αχιλλέας για να την προστατεύσει, η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια με καταστρεπτικές συνέπειες για την ίδια. Οι φόβοι της επιβεβαιώνονται όταν την τελευταία στιγμή πριν φύγουν από τη Βαρκελώνη, η Χαρά τους ειδοποιεί για το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε. Η παράξενη συμπεριφορά του Αλέξη εξοργίζει την Αναστασία, που ξεσπά στον Μηνά, ενώ βλέπουμε τον Αλέξη να έχει εγκλωβιστεί σε μια οικονομική περιπέτεια με την πρώην σύντροφό του. Κι εκεί που όλα έδειχναν να κυλούν ήρεμα στην Κρήτη, διαπράττεται άλλος ένας φόνος που αναστατώσει τους πάντες. Παρά τις διαβεβαιώσεις της Άλκηστης πως ο Αλκιβιάδης δεν την χτύπησε, ο Σήφης παραμένει καχύποπτος.. από την άλλη η άρνηση της στις επιθυμίες του Αλκιβιάδη, τον κάνουν όλο και πιο επιθετικό απέναντί της. Ο Διαμαντής καλεί στο σπίτι του τον Μύρο ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του σχετικά με την Δάφνη.. έτσι τον ρωτά στα ίσα αν και εκείνος την βλέπει ερωτικά..

Τα επόμενα επεισόδια 593-594-595-596-597 ΕΔΩ
598-599-600-601-602 ΕΔΩ
Επεισόδια
581-582 ΕΔΩ

583 ΕΔΩ
584 ΕΔΩ
585 ΕΔΩ
586 ΕΔΩ
587 ΕΔΩ
588 ΕΔΩ
589 ΕΔΩ
590 ΕΔΩ
591 ΕΔΩ
592 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Αυτός είναι ο νεκρός στο οινοποιείο του Σήφη! Όλη η αλήθεια για τη νύχτα της δολοφονίας

Ανατροπή σοκ στο Μπρούσκο: Αυτός είναι ο αδίστακτος τοκογλύφος!

Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Δ Κύκλος

για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γυναίκα πέθανε από ωμά μανιτάρια morel που έφαγε σε εστιατόριο

Αρρώστησαν συνολικά 51 θαμώνες του εστιατορίου. Πέθανε και ένας ηλικιωμένος άνδρας. Μία γυναίκα από τη Μοντάνα έχασε τη ζωή της από ωμά μανιτάρια morel (μοχέλλες)...