Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 5/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 5/10/2016
ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις ψυχραιμία και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα δυσκολέψουν τη θέση σου. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πιέσει να αποφασίσεις πριν εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διαπιστώσεις ότι υπάρχει κάποιο παρασκήνιο του οποίου τις προθέσεις αγνοείς.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, βλέπεις ότι κάποιες καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να βρεις λύσεις σε αυτά που σε αγχώνουν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλήματα προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς για πράγματα που θα λύσεις πολύ εύκολα. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε περιττές αγορές.


ΤΑΥΡΟΣ

Νέες δυνατότητες πρόκειται να εμφανιστούν τώρα και θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις ποιες από αυτές σε ενδιαφέρει πραγματικά να αξιοποιήσεις. Τα δώρα των άστρων στο ζώδιό σου δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια, γι’ αυτό φρόντισε να μην καθυστερήσεις. Η απόφασή σου και ο τρόπος που θα την υποστηρίξεις θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Συγκεκριμένα προβλήματα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο για τη σχέση σας.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες, επαγγελματικά, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Άλλωστε είσαι από τα ζώδια που πάντα τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες δράσης για το ζώδιό σου, τον τελευταίο καιρό. Η στασιμότητα των υποθέσεών σου σε έχει κουράσει ψυχολογικά και έχεις αρχίσει να χάνεις την υπομονή σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην αφήσεις περιθώρια για συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις – κάτι που μπορείς να αποφύγεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί χάνεις πολλή ενέργεια. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει καμία άλλη αναβολή στις υποθέσεις σου, αγαπητέ Καρκίνε, αρκεί να μην αφήσεις χρόνο να χαθεί σε άσκοπες προσκλήσεις. Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις θα απαιτήσουν την απόλυτη προσοχή και αφοσίωσή σου, ώστε να δρομολογηθούν οριστικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα μπεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους, ώστε να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις και τα σχέδιά σου. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και τα έσοδά σου να αυξάνονται.


ΛΕΩΝ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να διαλέξεις επιτέλους με ποιο μέτωπο θα ταχθείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, ούτε να κουβαλάς συνεχώς δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Βάλε τάξη στα πράγματα και μην επιμένεις στην τακτική που μέχρι σήμερα δεν σε οδηγεί παρά μόνον σε αδιέξοδο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά πρόσεξε να μην επαναπαυτείς. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου προκειμένου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε τις υπερβολικές κινήσεις στα επαγγελματικά σου και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, καθώς έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Έχεις μεγάλη εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς γιατί θα εξαντληθείς. Θα δεχτείς προτάσεις για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Καλό θα είναι να τις σκεφτείς πιο σοβαρά, γιατί μπορεί να είναι πολύ συμφέρουσες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για το ζώδιό σου προκειμένου να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να τακτοποιήσεις ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει και μην περιμένεις από κανέναν να σε βοηθήσει, ειδικά τώρα που δεν χρειάζεσαι και καμία στήριξη.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να εκφράσεις στον σύντροφό σου την αγάπη σου και είναι σίγουρο ότι θα έχεις την επιθυμητή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καθόλου καινούργια ‘ανοίγματα’ που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.


ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην διστάσεις να παραδεχτείς λάθη που έγιναν μέσα στην οικογένεια και που δυστυχώς σε βαραίνουν ακόμα. Πολλές φορές την πληρώνει ο αδύναμος κρίκος που στην προκειμένη περίπτωση είσαι εσύ. Ασχολήσου με άτομα που έχουν αποδείξει αγνές προθέσεις χρόνια τώρα και μην τα απαξιώνεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις σε κάποια πράγματα για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με μεγάλη ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις έξοδα, γιατί έχεις κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φρόντισε, αγαπητέ Σκορπιέ, να περάσεις το ερχόμενο διάστημα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και μην προσπαθήσεις να πιέσεις καταστάσεις που αργούν ακόμη να δρομολογηθούν. Χρειάζεσαι ξεκούραση και αν το αμελήσεις θα βρεθείς προ εκπλήξεων. Απόφυγε κάθε είδους υπερβολές που θα σε επιβαρύνουν ψυχολογικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές σου ευθύνες έχουν επίδραση στα αισθηματικά σου, καθώς δεν αφιερώνεις στον σύντροφό σου αρκετό χρόνο, με αποτέλεσμα να τον αγχώνεις. Άλλαξε τακτική, ειδάλλως θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή για κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει, καλό θα είναι να σκεφτείς καλά πριν μιλήσεις. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για το μέλλον.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Τοξότη, και χαίρονται με την πρόοδό σου, κάποιοι άλλοι όμως δείχνουν να έχουν ενοχληθεί από την ξαφνική σου άνοδο. Δυστυχώς δεν γνωρίζουν πόσο προσπάθησες για να φτάσεις ως εδώ. Αγνόησέ τους και ασχολήσου με το μέλλον που θα σε δικαιώσει ακόμα περισσότερο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, ειδάλλως θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου, να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ εύκολο, αγαπητέ Αιγόκερε, να δημιουργήσεις ρήξη με κάποιο άτομο, αλλά το δύσκολο είναι αυτή η ρήξη να ξεπεραστεί. Για αυτή τη διαδικασία οφείλεις να φροντίσεις τώρα. Η καλή ιδέα που θα έχεις θα βοηθήσει να αποκατασταθούν σχέσεις μπερδεμένες από καιρό και να επέλθει η οριστική ισορροπία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να δώσεις στον σύντροφό σου αυτά που χρειάζεται. Με την αγάπη και την υπομονή σου θα ξεπεράσεις κάθε παρεξήγηση που μπορεί να προκύψει.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα αρχίσεις να βλέπεις σιγά σιγά τους επαγγελματικούς σου στόχους να υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη πρόκειται να σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να προχωρήσεις σε όλα τα επίπεδα, αλλά φρόντισε να μην υπάρξουν υπερβολές που δεν θα μπορούν να διορθωθούν αργότερα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου, προκειμένου να κλείσεις συμφωνίες με θετικούς για σένα όρους.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα που υπήρχαν στο παρελθόν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Περιόρισε όμως το άγχος σου, γιατί οι δραστηριότητες προβλέπονται πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Θα πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα.


ΙΧΘΥΣ

Κάποιο πρόσωπο στο στενό φιλικό σου περιβάλλον σε ανταγωνίζεται, αγαπητέ Ιχθύ, σε υπερβολικό βαθμό. Αγνόησε εντελώς τις προθέσεις του και μην βιαστείς να εμπλακείς σε συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Εστίασε την προσοχή σου σε ζητήματα που χρειάζονται τη φροντίδα σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά. Μην παρασύρεσαι από άλλες δραστηριότητες και αμελείς βασικά πράγματα της σχέσης σας.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Θα γίνεις πιο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις σε οποιαδήποτε συναλλαγή θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ