Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 4/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 4/10/2016

ΚΡΙΟΣ

Η κούραση των ημερών σε έχει εξουθενώσει, αγαπητέ Κριέ και μάταια περιμένεις την ευκαιρία για λίγη ξεκούραση. Η αλήθεια είναι όμως πως οι ρυθμοί και οι επιλογές σου βαραίνουν μόνον εσένα. Μην αμελείς τις προσωπικές σου ανάγκες, ούτως ώστε να καταφέρεις να παραμείνεις στα επίπεδα που επιθυμείς.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου από κάποιο σημείο και μετά χρειάζονται προσοχή. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις κάποια πράγματα στην τύχη τους.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα απαλλαγείς από καταστάσεις που ανακόπτουν την πορεία των σχεδίων σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δεν θα είναι και πολύ σωστές.


ΤΑΥΡΟΣ

Αν καταφέρεις, αγαπητέ Ταύρε, να παραμείνεις στον δρόμο σου χωρίς παρεμβάσεις τρίτων και διαστήματα απραξίας, η υπομονή και η σταθερότητά σου θα δικαιωθούν πολύ σύντομα. Περιόρισε τις παράλογες σπατάλες και ιεράρχησε τις ανάγκες σου δίνοντας προτεραιότητα σε ό,τι είναι απαραίτητο. Αργότερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα μαζί με το ταίρι σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή θα σε διακρίνουν σήμερα, επαγγελματικά. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που καθυστερούν τα σχέδιά σου και σε εκνευρίζουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ούτως ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην επενδύσεις σε λάθος πράγματα για τα οποία ίσως μετανιώσεις αργότερα. Εξέτασε προσεκτικά τις προϋποθέσεις και μην αφήσεις περιθώρια για παρεξηγήσεις. Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι όταν πρέπει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Μία καλή λύση είναι να ζητήσεις τη συμβουλή ειδικού.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μην έχεις άγχος για τίποτα. Άλλωστε έχεις δρομολογήσει όλα τα θέματα τόσο σωστά, που σιγά σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εντάσεις των ημερών επηρέασαν το ζώδιό σου και καθυστέρησαν πολύ τις υποθέσεις σου, κάποιες από τις οποίες χρειάζονται πλήρη διαμόρφωση και αναδιοργάνωση του προγράμματός σου για να δρομολογηθούν από την αρχή. Πάρε μία μεγάλη ανάσα και άρχισε να ξαναβάζεις σε τάξη τα πράγματα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως τις υπερβολές στα λόγια σου, ειδάλλως θα εκνευρίσεις τον σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να δείξεις προσοχή. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.


ΛΕΩΝ

Οι ικανότητές σου είναι σημαντικές, αγαπητέ Λέων, και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον που απαιτούν να τις εξελίξεις στο υψηλότερο επίπεδο. Μην φοβηθείς την πρόκληση των πλανητών που μπορεί να μεταμορφώσει οριστικά τη ζωή σου. Χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να διοχετεύσει την έμπνευσή του με δημιουργικό τρόπο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται μια ανανέωση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις απέναντι στη σχέση σας αλλά και σ’ εκείνον.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν νέες υποχρεώσεις που θα οφείλονται δυστυχώς σε λάθη άλλων. Με τον προγραμματισμό όμως και τη συνέπεια που σε διακρίνουν, δεν έχεις ανάγκη από τίποτα. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιο άτομο από το μακρινό παρελθόν πρόκειται να εμφανιστεί, αγαπητέ Παρθένε, ξαφνικά στον δρόμο σου και μάλιστα σε θέση από την οποία θα εξαρτηθεί η μελλοντική σου εξέλιξη. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί δεν είναι απίθανο να εκπλαγείς ευχάριστα από τη στάση του.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στη σχέση σου και θα προσπαθήσεις να λύσεις κάποια προβλήματα που ίσως έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αρνηθείς τις εξόδους που θα σου προτείνουν. Εκεί έξω να ξέρεις ότι σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα είναι μία χαρά, παρ’ όλο που εσύ συνεχίζεις να αγωνίζεσαι για να τις βελτιώσεις ακόμη περισσότερο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.


ΖΥΓΟΣ

Ένα νέο που πρόκειται να μάθεις τυχαία, θα γίνει αφορμή να αλλάξεις ριζικά, αγαπητέ Ζυγέ, άποψη και στάση για κάποιο σημαντικό ζήτημα. Αυτή η αλλαγή θα σε οδηγήσει μελλοντικά σε βελτίωση καθοριστικής σημασίας. Απόφυγε να συζητήσεις σχετικά με πρόσωπα του οικογενειακού σου κύκλου, τουλάχιστον προς το παρόν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε όμως με τη συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει για το ζώδιό σου και νέες ευθύνες έρχονται να προστεθούν στην καθημερινότητά σου. Μην βιαστείς να ενοχληθείς, γιατί πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις ότι μπορεί οι απαιτήσεις να είναι μεγαλύτερες πλέον, αλλά το ίδιο ισχύει και για τα οφέλη που είναι ασύγκριτα μεγαλύτερα από όσο πριν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου για να μην στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου κάνει τα πάντα για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπεται πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο που θα αρχίσεις να νιώθεις εξάντληση. Κάνε έναν προγραμματισμό και δώσε προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τη διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο νέος προγραμματισμός που έκανες πρόσφατα, αγαπητέ Τοξότη, σου δημιουργεί αρκετούς περιορισμούς και δυσανασχετείς. Ασχολήσου περισσότερο με τις προσωπικές σου ανάγκες, όποιο και αν είναι το τίμημα. Μην αφήνεσαι σε παραλογισμούς και σκέψεις που οδηγούν σε αδιέξοδα. Σκέψου θετικά και όλα θα διορθωθούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ θα πάρεις και κάποιες πολύ πρωτότυπες αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται η θετική πορεία των ζητημάτων που σε απασχολούν, αγαπητέ Αιγόκερε, και πλέον μπορείς να αρχίσεις να δημιουργείς εξαιρετικές συνθήκες στην καθημερινότητά σου. Μην βιαστείς να αποποιηθείς τις ευθύνες για λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Αυτό θα σε προστατέψει από το ενδεχόμενο να τα επαναλάβεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι πολύ καλή και αυτό ίσως επηρεάσει και τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι εξ αιτίας του φόρτου εργασίας και του εκνευρισμού που θα έχεις. Μπορεί να πεις λόγια που θα προκαλέσουν ρήξη και απώλεια σημαντικών συνεργατών. Οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα κύρους θα φέρουν προτάσεις που θα πρέπει να εξεταστούν πολύ προσεκτικά. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες ίσως κάποιοι σε πιέζουν. Χαλάρωσε τους ρυθμούς σου και συντονίσου με τις ανάγκες των ημερών που υπαγορεύουν εξέλιξη και πρόοδο σε όλα τα επίπεδα, για το ζώδιό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περνάς καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες.


ΙΧΘΥΣ

Είναι βέβαιο, αγαπητέ Ιχθύ, ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες χωρίς κόστος που να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς και να πετύχεις την ολοκληρωτική αλλαγή που επιθυμείς. Ζύγισε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον και υποστήριξε τη θέση σου με τον πιο δυναμικό τρόπο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά ομαλά θα κυλήσει η μέρα σου, επαγγελματικά. Δεν χρειάζεται να έχεις ανασφάλειες – θα καταφέρεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Κάποια θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ