Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 30/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 30/10/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με αρκετή ψυχραιμία, να περάσεις υπέροχα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να ξεκουραστείς. Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει πολύ ψυχικά, αλλά όλα αυτά θα αλλάξουν από εδώ και στο εξής, καθώς ξεκινάει μια περίοδος δημιουργίας για το ζώδιό σου. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες απόψε και τα καλύτερα έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα πηγαίνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και άσε για αύριο τις υποχρεώσεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε απασχολούν, αλλά να είσαι βέβαιος ότι αυτή την περίοδο θα αρχίσει να αποκαθίσταται η ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου και η επιτυχία στο μέλλον είναι εξασφαλισμένη. Το ιδανικό βράδυ για απόψε – σύμφωνα με τα άστρα – είναι να διασκεδάσεις μαζί με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις, ώστε να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα είναι πολλές, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και αναζητάς νέες πηγές εσόδων. Καλά κάνεις, αλλά βάλε τέλος στα πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Καλά θα κάνεις, σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα, προκειμένου να αποκαταστήσεις την ψυχική και φυσική σου ισορροπία. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου. Μίλα πολύ μαζί του και δώσε του να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά ζητήματα και να ξεκουραστείς, γιατί όλη την εβδομάδα είχες πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά, τα έξοδα που έχεις εξακολουθούν να σε εκνευρίζουν και θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, ξεκινάει μια περίοδος για το ζώδιό σου κατά την οποία απρόσμενα νέα θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Οι λύσεις που αναζητάς θα σου έρθουν ουρανοκατέβατες και θα νιώσεις μια πελώρια λαχτάρα να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, οργανώνοντας ένα ταξίδι ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα – άλλωστε αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ιδανική μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η αισιοδοξία σου θα είναι πολύ μεγάλη και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να υπεραισιοδοξείς, καθώς πολύ σύντομα θα έρθει η γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έχουν πάρει τον δρόμο τους και θα λάβεις ικανοποίηση. Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με άλλες δραστηριότητες που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Έχεις πολλούς προβληματισμούς για το μέλλον, καθώς και σε ό,τι αφορά κάποια θέματα που σε κουράζουν και καθυστερούν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε ζητήματα που εκκρεμούσαν μέχρι τώρα και δεν έβρισκαν λύσεις. Πολύ καλές εξελίξεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, τις οποίες δεν περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά θέματα δεν τελειώνουν, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, δικαιούσαι κι εσύ να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου έτσι ώστε να καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μην επηρεαστείς, αγαπητέ Παρθένε, από εξωγενείς παράγοντες και βρες έναν τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Οι κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου σήμερα και οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Προετοιμάσου ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να βελτιώνονται. Στο χέρι σου είναι να λύσεις τα προβλήματα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, αλλά σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και από αύριο ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, αρχίζεις και ηρεμείς. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά και νιώθεις επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι αφορά σχέδια του παρελθόντος, αλλά και εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Αυτή την περίοδο μπορείς να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, προσπάθησε να διατηρήσεις καλή ψυχολογία απέναντι στο ταίρι σου. Περάστε τη μέρα μαζί, χαλαρά και ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και θα έχεις και πολλές ευκαιρίες. Σήμερα προσπάθησε να τα δεις όλα πιο χαλαρά και ήρεμα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει πρώτα να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Οι υποχρεώσεις σου είναι αμέτρητες, αγαπητέ Σκορπιέ, με αποτέλεσμα να έχεις εξαντληθεί. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτα κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Το ευχάριστο της περιόδου είναι ότι βλέπεις κάποιους στόχους σου να ευοδώνονται. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις πολλές δυνατότητες και θα καταφέρεις πάρα πολλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να βιάζεσαι και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Έχεις πολλές οι υποχρεώσεις, αγαπητέ Τοξότη, και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Οργανώσου και φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να ανακόψουν την πορεία που έχεις σχεδιάσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα εντέχνως και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις ήρεμα και προπάντων να μην απομακρυνθείς από κοντά του. Μίλα μαζί του και πες κάποια πράγματα έξω από τα δόντια, ώστε να νιώσεις κι εσύ καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε επηρεάζει θετικά, αισθηματικά, πολύ σύντομα θα έρθει αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα που είναι Κυριακή να σκέφτεσαι τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να φροντίσεις να τελειώσεις με κάποια οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Ζυγό, σηματοδοτεί για το ζώδιό σου τη δυνατότητα να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές που ίσως ανέκοπταν την πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στον δρόμο της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, κάποια πράγματα που σε κούραζαν μέχρι τώρα στη σχέση σου θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή πορεία και θα καταφέρεις και ακόμη περισσότερα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να αποφορτιστείς από το έντονο άγχος που έχεις. Στα οικονομικά, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που θα κάνεις, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σαν Υδροχόος, είσαι ένα ευφάνταστο άτομο, γεμάτο ιδέες και όνειρα. Συνηθίζεις να καταπιάνεσαι συνεχώς με καινούργιες ασχολίες, αλλά αυτό είναι πολλές φορές αρνητικό, γιατί συνήθως δεν τελειώνεις αυτό που ξεκίνησες. Το αποτέλεσμα είναι να μαζεύονται πολλά ημιτελή πράγματα και τελικά φτάνεις σε ένα σημείο όπου αισθάνεσαι να πνίγεσαι και πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλέπονται διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις στα άκρα τις καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς από τις ευθύνες που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που εκκρεμούν, φρόντισε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα έχεις πολύ καλή διάθεση, ενώ πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες πρόκειται να παρουσιαστούν. Θα ξεκινήσεις με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να μετριάσεις λίγο τον παρορμητισμό σου και να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και από αύριο άρχισε να προγραμματίζεις τα διάφορα θέματα που εκκρεμούν. Στον οικονομικό τομέα, θα καταφέρεις να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ