Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 29/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 29/10/2016
ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει στο ζώδιό σου ευκαιρίες, οι οποίες με τον κατάλληλο χειρισμό μπορούν να οδηγήσουν τη ζωή σου στα επίπεδα που επιθυμείς. Μην αφήσεις τους φόβους σου να μπλοκάρουν τις εξελίξεις. Χαλάρωσε και προχώρα προσεκτικά στον δρόμο που έχεις επιλέξει. Η επιτυχία θα είναι σημαντική.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σας και πληγώνουν και εσάς τους ίδιους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Φρόντισε να αποφύγεις περιττά έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια και τα προβλήματά της και να μην διστάσεις να αποφύγεις όσους θελήσουν να σε παρασύρουν σε ανώφελες δραστηριότητες. Αργότερα θα έχεις όλο τον χρόνο να προσπαθήσεις για πράγματα που σε ευχαριστούν, χωρίς ιδιαίτερο αντίκρισμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χάρη στην ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς πάντα να καταφέρνεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις συμφωνίες στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Ό,τι κάνεις, θα πρέπει πρώτα να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου και είναι πολύ πιθανό να μπορέσεις να κάνεις βήματα που μόνο στα όνειρά σου είχες φανταστεί. Μην βιαστείς και εξέτασε προσεκτικά κάθε δυνατότητα ώστε να αποφύγεις τυχόν λάθη. Αγαπημένα πρόσωπα θα στηρίξουν τις προσπάθειές σου με καθοριστικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα ξέρεις πώς να οργανωθείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για σένα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξαφνικές ανατροπές προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα εμποδίσουν την ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Χαλάρωσε και προσπάθησε να αποφύγεις κάθε προσπάθεια αποκατάστασης. Τα πράγματα θα δρομολογηθούν χωρίς καμία παρέμβαση, αρκεί να έχεις ηρεμία και την απαραίτητη υπομονή.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε μαζί κάποιες ρομαντικές και ερωτικές στιγμές, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και η καθημερινότητά σου έχει γίνει αφόρητη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, επαγγελματικά. Μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Θα πρέπει όμως να εξετάσεις αν αυτές οι προτάσεις σε συμφέρουν και αν θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.
ΛΕΩΝ

Η οικογένειά σου, αγαπητέ Λέων, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, καθώς ένα ζήτημα υγείας απαιτεί οικονομική μέριμνα που δεν είχε προγραμματιστεί. Δείξε τον καλό σου εαυτό, ειδικά τώρα που τα πράγματα οδηγούν σε αδιέξοδο. Είναι άμεση και επιτακτική η ανάγκη να προσφέρεις ό,τι μπορείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που θα είναι αρκετός. Στα οικονομικά σου προβλέπεται ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιτυχία έρχεται για το ζώδιό σου και δικαιώνει τους κόπους ετών. Οι χαμηλοί σου τόνοι δεν έχουν επιτρέψει σε κανέναν να γνωρίζει πόσο δύσκολος ήταν ο δρόμος σου. Μην ανησυχείς όμως – οι αρμόδιοι δεν θα σε αδικήσουν αυτή τη φορά. Εστίασε την προσοχή σου στις εξελίξεις και τα αποτελέσματα θα σε ικανοποιήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου καθώς και σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για να είσαι καλά στο μέλλον. Συναλλαγές αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων ευνοούνται.
ΖΥΓΟΣ

Οι πλανήτες δυσκολεύουν το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τους χαλαρούς ρυθμούς με τους οποίους είχες συνηθίσει να κινείσαι μέχρι σήμερα και σε βάζουν σε μια πιο αυστηρή τροχιά, στην οποία θα κινηθείς με μεγαλύτερο κόστος. Αξιολόγησε πιο αυστηρά τις προσωπικές σου ανάγκες και βάλε προτεραιότητες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στα αισθηματικά σου, θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Φρόντισε όμως να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, ειδάλλως θα πεις λόγια που μπορεί να τον στενοχωρήσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, συνεργασίες αλλά και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να βίωνες μέχρι τώρα με συνεργάτες, αρχίζουν να εξομαλύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να ενισχύσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση πάνω στον πανικό σου, γιατί μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι περιπέτειες λαμβάνουν τέλος πλέον για το ζώδιό σου και η ηρεμία αποκαθίσταται, χαρίζοντάς σου ένα αίσθημα σταθερότητας που σου είχε λείψει πολύ καιρό. Υπερασπίσου τον εαυτό σου και τα όνειρά σου με δυναμισμό. Τα άστρα πολύ σύντομα θα σε ανταμείψουν και μάλιστα πλουσιοπάροχα. Απόλαυσε τα αποτελέσματα που σου αξίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις πιο ρεαλιστικά μερικά πράγματα στα αισθηματικά σου και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα κουραστείς αρκετά, λόγω των πολλών υποχρεώσεων και του φόρτου εργασίας, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Στα οικονομικά σου, έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από παλιά και έχεις καλές υποδομές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπάθησε, αγαπητέ Τοξότη, να κρατήσεις την υπόσχεσή σου και να κάνεις ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Είναι φυσικό επακόλουθο όλα όσα πρόκειται να σου προσφερθούν. Δέξου τα με ευγνωμοσύνη και δείξε εμπιστοσύνη σε όσους σε εκτιμούν και αναγνωρίζουν την αξία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Απόφυγε συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας, γιατί δεν θα έχουν καλό τέλος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Χάρη στην υπευθυνότητά σου, θα καταφέρεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου προβλέπεται στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να τακτοποιήσεις το συντομότερο μια εκκρεμότητα που παραμένει από το παρελθόν και πρόκειται να επανέλθει ξαφνικά στο προσκήνιο, ούτως ώστε να αποφύγεις έναν κίνδυνο. Μην συζητήσεις δεξιά και αριστερά τις προσωπικές σου υποθέσεις, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, προκειμένου να έχεις άνοδο. Τα οικονομικά σου θα περάσουν κάποιες διακυμάνσεις. Φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ευκολότερο, αγαπητέ Υδροχόε, από εδώ και πέρα να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι που σε ψυχαγωγεί, καθώς και με τη φροντίδα του εαυτού σου που τον έχεις παραμελήσει. Φρόντισε την υγεία και την ευεξία σου και προχώρα στην ανανέωση της εικόνας σου που θα ενθουσιάσει τους πάντες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε ο σύντροφός σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προβλέπεται αρκετή ένταση και ενδέχεται να γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Θα καταφέρεις όμως να ανταπεξέλθεις σε όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στον οικονομικό τομέα, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις τι επαγγελματικές εκκρεμότητες έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις νέες υποχρεώσεις.
ΙΧΘΥΣ

Είναι πιθανόν, αγαπητέ Ιχθύ, να δεχτείς βοήθεια από έναν πιστό φίλο που θα αντιληφθεί από μόνος του τη δυσκολία που αντιμετωπίζεις και θα σου προτείνει βοήθεια. Δες με θετικό τρόπο την πρόθεσή του και μην διστάσεις να την αποδεχτείς. Σύντομα θα μπορέσεις να τον ανταμείψεις για ό,τι σου προσφέρει τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα οι συζητήσεις θα οδηγήσουν σε λογομαχίες, ενώ θα νιώσεις ότι κάποια πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Καλό θα είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα θετικά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Αυτή την περίοδο τα έξοδά σου θα είναι πολλά, γι’ αυτό φρόντισε να τα μειώσεις στο ελάχιστο και απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ