Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
Επεισόδια 26-27-28-29-30


ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26 ΕΔΩ 27 ΕΔΩ 28 ΕΔΩ
29 ΕΔΩ 30 ΕΔΩ
Επεισόδιο 26


Η Μιράντα οργανώνει τσιμπούσι στην αυλή για να δοκιμάσουν τα κρασιά που της έστειλε ο «ανώνυμος θαυμαστής» της και το κόλπο της με τον Θοδωρή δείχνει να πιάνει, αφού ο Λεωνίδας αρχίζει να ζηλεύει. Ο Αχιλλέας ακούει τη Ρενάτα να λέει πως είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Βλάση και απογοητεύεται. Ο Βλάσης επισκέπτεται τη Φαίη, η οποία δοκιμάζει μια νέα τακτική για να τον πιάσει στα δίχτυα της, ενώ ο Δαμιανός τους παρακολουθεί πίσω από την κουρτίνα. Το τσιμπούσι στα Σπάτα κινδυνεύει να καταλήξει σε φιάσκο, όταν η παρέα συζητά για τον Βλάση και ο Αχιλλέας ξεσπά μπροστά σε όλους. Φιάσκο όμως αποδεικνύεται και η αποπλάνηση της Φαίης, αφού στο σπίτι εισβάλλει απρόσκλητη η Σύλβια.




Επεισόδιο 27


Ο Βλάσης θα παρακολουθήσει μια συζήτηση που δεν τον κολακεύει καθόλου, ανάμεσα στον Αχιλλέα και τη Ρενάτα. Η Φαίη έρχεται σε δύσκολη θέση βλέποντας ότι είναι πλέον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφασίζει να δράσει. Η Αιμιλία εμπιστεύεται στον Ηλία τις υποψίες της για τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα. Ο Μίμης συνεχίζει να πιέζει την Ισμήνη για να εξακριβώσει αν μπορεί να ξεπεράσει την εμμονή της με το Βλάση. Η Ρενάτα επηρεάζεται από τη συμπεριφορά του Βλάση και τα λόγια του Αχιλλέα, και αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για τη σχέση της. Ο Βλάσης μαθαίνει για τη σχέση της Φαίης με το Δαμιανό και αντιδρά σπασμωδικά κάνοντας μια κίνηση που θα προκαλέσει έκπληξη σε όλους.




 Επεισόδιο 28


Τα νέα για τον αρραβώνα του Βλάση με τη Ρενάτα διαδίδονται γρήγορα στην εταιρία. Το σχέδιο της Μιράντας και του Θοδωρή παίρνει μία αναπάντεχη τροπή, ενώ η Ισμήνη εκπλήσσει με μία κίνηση ματ τον Μίμη, ο οποίος το φυσάει και δεν κρυώνει. Ο Ζαχαρίας κάνει τη ζωή του Αχιλλέα δύσκολη και η φιλία του Λεωνίδα με τον Θοδωρή δοκιμάζεται. Η Αιμιλία βοηθάει τον Βλάση να διαλέξει δαχτυλίδι, ενώ ο Αχιλλέας με τη Ρενάτα μιλάνε έξω από τα δόντια για τα συναισθήματά τους. Η πανούργα Φαίη αναζητά τρόπους για να εμποδίσει τον αρραβώνα. Θα τα καταφέρει;






Επεισόδιο 29


Τρέχουν και δεν φτάνουν στην έπαυλη για τις ετοιμασίες του αρραβώνα του Βλάση και της Ρενάτας. Οι ίδιοι όμως καυγαδίζουν ενώ έχει προηγηθεί μάχη μεταξύ Αχιλλέα και Βλάση. Ο Λεωνίδας δηλώνει πως δεν θέλει να κάνει παιδί κι έτσι παραχωρεί τη Μιράντα στο Θοδωρή με τις ευλογίες του. Η Φαίη είναι θυμωμένη που θα γίνει τελικά ο αρραβώνας και δεν την χωράει ο τόπος, ενώ η Σύλβια πίνει χάπια για να προετοιμαστεί για το γεύμα με τα σαλιγκάρια. Ο Μίμης θυμωμένoς, ψάχνει την Ισμήνη να εξηγηθεί μαζί της, μόλις όμως την βρει, η έκπληξή του θα είναι τεράστια.




 Επεισόδιο 30


Η Φαίη, έξαλλη με τα νέα του ξαφνικού αρραβώνα της Ρενάτας και του Βλάση, του στέλνει ένα μήνυμα, το οποίο κινδυνεύει να τινάξει την σχέση του ζευγαριού στον αέρα. Ο Μίμης στέλνει το video που «καίει» την Ισμήνη στη Ρενάτα και η Ισμήνη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην το δει η αδερφή της. Στην έπαυλη των Σοφοκλέους έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός, ενώ στην ταβέρνα του Θοδωρή, ο Λεωνίδας, που έχει μάθει για τον έρωτα του Θοδωρή για την Μιράντα, οργανώνει βραδιά δοκιμής σαλιγκαριών με καλεσμένες την Αιμιλία και τη Σύλβια. Ο Μίμης ξετρελαίνεται με τη νέα εμφάνιση της Ισμήνης. Ο Αχιλλέας μαθαίνει να απλώνει μπουγάδα με τη βοήθεια της Ρενάτας και μαζί να εκτιμά τα απλά καθημερινά πράγματα. Η Ρενάτα έχει δεύτερες σκέψεις για τον αρραβώνα.
Τα επόμενα επεισόδια 31-32-33-34-35 ΕΔΩ
36-37-38-39-40 ΕΔΩ

Επεισόδια 21ΕΔΩ
22-23 ΕΔΩ
24 ΕΔΩ
25 ΕΔΩ
26 ΕΔΩ
27 ΕΔΩ
28 ΕΔΩ
29 ΕΔΩ
30 ΕΔΩ
31 ΕΔΩ
Παλιότερα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ