Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 25/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 25/10/2016
ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου επικεντρώνεται σε κάποιες υποθέσεις που πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια, οι οποίες θα χρειαστούν άμεσες λύσεις. Κινήσου με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, ώστε να βγεις από το αδιέξοδο. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δυο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη.


ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να επιδείξεις μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Από σήμερα ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό και χαρίζει στο ζώδιό σου μεγάλο δυναμισμό, ώστε να μπορείς να επιτυγχάνεις αυτά που θέλεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κινήσου με αποφασιστικότητα και απόκτησε αυτά που χρειάζεσαι, ώστε να φτάσεις γρηγορότερα στην επιτυχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε όλα να γίνουν καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που υπήρχε στον δρόμο σου μέχρι τώρα. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε απασχολούν, αλλά πλέον μπορείς να αρχίσεις να ηρεμείς, καθώς έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήσεις να σε καταβάλει το άγχος για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Οι πλανήτες θα είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντι στο ζώδιό σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που πιθανόν σε αγχώνουν ακόμη.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο με τη συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Καλά κάνεις, αλλά φρόντισε παράλληλα να κόψεις περιττά έξοδα και αγορές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, καλύτερα να αποφύγεις να αναβάλεις θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, ειδάλλως στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Προβλέπονται επίσης και κάποιες αλλαγές που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου για να μην στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε οικονομικές συζητήσεις και μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.


ΛΕΩΝ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να φροντίσεις να περάσεις χαλαρά τη μέρα σου, χωρίς να εκνευριστείς με κάποια πράγματα που θα μάθεις, τα οποία όμως δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό, πρόσεξε να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο και να σε ανεβάσει ηθικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα, γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες, προκειμένου να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντι στο ζώδιό σου και σε οδηγούν κατευθείαν στον δρόμο της επιτυχίας. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις περισσότερο τα αισθήματά σου, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου και εκεί που δεν θα το περιμένεις θα έρθει και το ταίρι που θα κερδίσει την καρδιά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Επίσης μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θέματα θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις τους στόχους που θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.


ΖΥΓΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα πιθανόν να ταράξουν την ψυχική σου ηρεμία. Είσαι όμως από τα ζώδια που έχουν πολύ μεγάλο δυναμισμό και μπορείς να ανταπεξέρχεσαι με τον καλύτερο τρόπο. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις θα σε οδηγήσουν πολύ σύντομα στην επιτυχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά, οι οποίες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, μην σταματήσεις τις προσπάθειες που κάνεις, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν πλέον παρέλθει και από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, ώστε να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις θέσει ήρθε η ώρα να ευοδωθούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα νιώσεις μια απογοήτευση για κάποια θέματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα που μπορεί να μην φταίνε. Θα πρέπει να κάνεις έναν καινούργιο προγραμματισμό, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ζήτα τη συμβουλή και των δικών σου ανθρώπων.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης σε περιμένει κάτι πολύ καλό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις σχεδιάσει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις πολλές εκκρεμότητες, αγαπητέ Αιγόκερε, τις οποίες θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Μην εκνευριστείς για πράγματα που έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου ασκόπως, θέσε τους μελλοντικούς σου στόχους, καθώς με τον μεγάλο σου δυναμισμό, μπορείς να φτάσεις πολύ εύκολα στην επιτυχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις. Οικονομικά, θα καταφέρεις να τα πας ακόμη καλύτερα από όσο τώρα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να φροντίσεις να τελειώσεις με κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τελευταία παραπονιέσαι ότι δεν περνάς καλά, μόνο που γι’ αυτό βασικά ευθύνεσαι εσύ. Πάψε να ρίχνεις τις ευθύνες σε όλο τον κόσμο γύρω και ξεκίνα από το βασικό πρόβλημα της ζωής σου που δεν είναι κανένας άλλος παρά ο εαυτός σου. Ίσως να μην σου αρέσει ο εαυτός σου όπως είναι, αλλά από τις συμπεριφορές μας δημιουργούμε τον εαυτό μας και αυτός κρίνεται. Άλλαξε λοιπόν ότι δεν σου αρέσει πάνω σου και προχώρα. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό, πολλές απροσδόκητες ευκαιρίες πρόκειται να έρθουν για το ζώδιό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις προτεραιότητες που πιέζουν αυτή τη στιγμή. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει προσέξεις πολύ τα έξοδα και τις αγορές σου, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.


ΙΧΘΥΣ

Η κρίση και η διαίσθησή σου δεν σε έχουν προδώσει ποτέ. Ακολούθησέ τις και σήμερα, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Επίσης, δείξε προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που θα ακούσεις, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι. Η κοινωνικότητά του ζωδίου σου σήμερα θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έχεις αφήσει πλέον πίσω σου πολλές άσχημες καταστάσεις. Στο χέρι σου είναι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου. Καλό θα είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ