Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 24/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 24/10/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά


Πολύ σύντομα θα λάβεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι με τρόπο δραστικό και χωρίς να προσπαθήσεις καθόλου. Εκτίμησε την πλανητική αυτή εύνοια απέναντι στο ζώδιό σου και αξιοποίησε το διάστημα που έρχεται για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Σύντομα θα απολαύσεις την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου, σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να απαλλάξεις τον σύντροφό σου από τυχόν ανασφάλειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται, ενώ θα μπορέσεις να υλοποιήσεις και σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Οικονομικά, μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς μελετήσέ τη πολύ καλά πριν απαντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά


Κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, αγαπητέ Ταύρε, πρόκειται να σε εμπλέξει σε μπελάδες, τους οποίους μπορείς να αποφύγεις αν κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Μην συμμετάσχεις σε σχόλια που μπορούν να σε βλάψουν. Ασχολήσου με οικογενειακά ζητήματα που απαιτούν τακτοποίηση και πρόσφερε τη βοήθειά σου στο επίπεδο που μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Θα πρέπει στον αισθηματικό τομέα να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, ειδάλλως θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και δείξε προσοχή σε απρόοπτα έξοδα που θα προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά


Τα άστρα, αγαπητέ Δίδυμε, σου επισημαίνουν πως ο δρόμος της ολοκλήρωσης περιλαμβάνει θυσίες, τις οποίες θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι θέλεις να κάνεις. Η ευτυχία σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα. Μην παρασύρεσαι από αυτά που ίσως συγκινούν τους γύρω σου, αλλά όχι τόσο πολύ εσένα. Είναι κρίμα να καταδικάσεις την ευτυχία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου, με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ανάλαβε δράση, καθώς αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη στα αισθηματικά σου και μπορείς να κάνεις πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Θα έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά


Η χρονική περίοδος ανάπαυσης και ψυχαγωγίας έχει παρέλθει για το ζώδιό σου και δυστυχώς θα αργήσει να επανέλθει. Φρόντισε να συμβιβαστείς με αυτή την ιδέα και μην πιέσεις τον εαυτό σου να ανταποκριθεί σε λάθος προκλήσεις. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να αποφύγεις με επιτυχία τις κακοτοπιές.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα δώσεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου θα προλάβεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Οικονομικά, με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά


Κάποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο παίζει αρνητικό ρόλο στην εξέλιξή σου, αγαπητέ Λέων, καθώς κάποιοι σε διέβαλαν στο παρελθόν, γεγονός που δεν γνωρίζεις. Δυστυχώς η ανωτερότητά σου δεν θα βοηθήσει – αντιθέτως, θα εκληφθεί ως σνομπισμός, με ολέθρια αποτελέσματα. Χαλάρωσε και άσε την ευχάριστη πλευρά σου να εκφραστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που δεν τις βλέπεις πολύ αισιόδοξα. Μήπως θα πρέπει να το ξανασκεφτείς λίγο;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και να μην καταπιαστείς με πάρα πολλά ταυτόχρονα, γιατί θα πάρεις λανθασμένες αποφάσεις και στο μέλλον δεν θα μπορείς να τις διορθώσεις. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ‘ανοίγματα’ ή να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά


Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε κάποιο άτομο από το παρελθόν, το οποίο πρόκειται να επανεμφανιστεί και να σου προτείνει κάτι, το οποίο όμως εσύ θα πρέπει να αποφύγεις, αν δεν θέλεις να ξαναζήσεις τις ίδιες περιπέτειες. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και προσπάθησε να αποφύγεις οποιαδήποτε συμφωνία θα σε δεσμεύσει μελλοντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου προβλέπεται μεγάλη δραστηριότητα. Η υπερκινητικότητα που θα έχεις, θα σε ωθήσει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις στις οποίες πριν απαντήσεις, θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα κρύβουν παγίδες που δεν θα μπορείς να αντιληφθείς. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που σε αφορούν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά


Σύντομα, αγαπητέ Ζυγέ, θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις αυτά που θέλεις με τρόπο που δεν είχες σκεφτεί και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις. Σκέψου με ηρεμία και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πριν σιγουρευτείς για τις λεπτομέρειες, ώστε να αποφύγεις τυχόν παγίδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Κάνε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στον επαγγελματικό σου τομέα, πολλά πράγματα που καθυστερούν θα σε εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να διευθετήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στον οικονομικό τομέα, έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός από εδώ και πέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά


Ήρθε η ώρα, αγαπητέ Σκορπιέ, να απαλλαγείς από εμμονές που σε απομάκρυναν από κάθε ρεαλιστική αντίληψη της πραγματικότητας. Θα χρειαστεί να έχεις πολύ καλή επίγνωση της κατάστασης, ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις με απόλυτη επιτυχία τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Αισθηματικά, θα τα πας πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλα θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται και θα μπορέσεις να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά


Ένα άτομο της οικογένειάς σου, αγαπητέ Τοξότη, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Πρόσφερε τη βοήθειά σου χωρίς να περιμένεις να σου ζητηθεί και μην ξεχνάς ότι η δική του στάση απέναντί σου στο παρελθόν υπήρξε εξαιρετικά γενναιόδωρη. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ανταποδώσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό θα είναι να μην εκνευριστείς με το ταίρι σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να το πληγώσουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση όπως ακριβώς την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να συμβούν στον επαγγελματικό τομέα, έστω και αν δεν τις περίμενες. Δεν χρειάζεται να απαισιοδοξείς, διότι μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά η κατάσταση ακόμη δεν στο επιτρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά


Ξαφνική αλλαγή σκηνικού προβλέπεται, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, η οποία θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Μια πρόσκληση που θα δεχτείς από κάποιο άτομο κύρους θα γίνει αφορμή έναρξης σημαντικών γεγονότων. Ο επαναπροσδιορισμός των καταστάσεων θα σε οδηγήσει στη διακοπή μερικών άσχημων συνηθειών του παρελθόντος, μετά από μεγάλη προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου προβλέπονται κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώσεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε περιττές αγορές και μην παρασυρθείς από άλλους προκειμένου να κλείσεις κάποια συμφωνία που ίσως να μην σε συμφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά


Ο χρόνος περνάει γρήγορα, αγαπητέ Υδροχόε, και η συνειδητοποίηση των απαιτήσεων είναι απολύτως αναμενόμενη. Η μεταστροφή πορείας θα είναι αναγκαστική και δύσκολη, αλλά θα στεφθεί με τεράστια επιτυχία. Η δέσμευση απέναντι στον εαυτό σου θα είναι αναγκαία και θα σου επιτρέψει να περιμένεις θετικές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ‘ανοίγματα’ που τώρα θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Τα άστρα χαρίζουν στο ζώδιό σου δυνατότητες διάκρισης, αρκεί να μπορέσεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση και οργανωμένο τρόπο στην αξιοποίηση των ικανοτήτων σου. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές – αξιοποίησέ τις το συντομότερο και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό και απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις περιττά έξοδα.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ