Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 23/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 23/10/2016


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες στο καθημερινό σου περιβάλλον, αγαπητέ Κριέ, δεν είναι αυτές που θα επιθυμούσες, παρ’ όλα αυτά είναι πολύ πιθανόν μέσα από τις πολλές υποχρεώσεις, να καταφέρεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για πράγματα που σε ευχαριστούν. Οι δυνατότητες μελλοντικά θα είναι περισσότερες – κάνε λίγη υπομονή ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σας φέρουν σε αντιθέσεις. Φρόντισε να εκφράσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου προβλέπονται πολλές θετικές αλλαγές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις λίγο στην άκρη όλα τα θέματα της δουλειάς. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν και βελτιώνονται και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια σε φορτώνει, αγαπητέ Ταύρε, με πολλές υποχρεώσεις που αφορούν ευθύνες άλλων. Μην αναλαμβάνεις το βάρος της αδιαφορίας των υπολοίπων. Βάλε αυστηρότερους όρους, ούτως ώστε να ισορροπήσει η κατάσταση και εξήγησε με ηρεμία πως δεν μπορείς να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θελήσεις να περάσεις πολλές ώρες μαζί με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα λύσεις πολλά θέματα στον αισθηματικό σου τομέα και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεσκάσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να παρασυρθείς σε σπατάλες, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Καινούργια ξεκινήματα σε σημαντικούς τομείς προβλέπονται τώρα για το ζώδιό σου. Οι πλανήτες θα ενισχύσουν θετικά τις νέες υποθέσεις, των οποίων η ολοκλήρωση θα έρθει μαζί με την επιτυχία. Η καλή οργάνωση, η συνέπεια στο πρόγραμμα και η υπομονή, μαζί με την καλή σου διάθεση, θα βοηθήσουν στην καλύτερη εξέλιξη των γεγονότων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο ταίρι σου και να εξωτερικευτείς. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να βρεις αυτό που έψαχνες τόσον καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να βρεθείς με δικά σου άτομα, χαλαρά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν μια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η αδικία που βιώνεις, αγαπητέ Καρκίνε, στο περιβάλλον σου είναι και δική σου ευθύνη. Πάψε να κατηγορείς τους άλλους και ψάξε να βρεις μέσα σου ποιοι φόβοι σε οδηγούν σε λανθασμένες κινήσεις, ώστε να διορθώσεις τα πράγματα. Η συμβουλή κάποιου αγαπημένου προσώπου θα είναι καθοριστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θέματα καλό θα ήταν σήμερα να τα ξεχάσεις λίγο και να ξεκουραστείς, γιατί όλη την εβδομάδα είχες αρκετή πίεση. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και βελτιώνονται και θα νιώθεις όλο και καλύτερα.
ΛΕΩΝ

Γενικά
Η ξαφνική επανεμφάνιση κάποιου ατόμου από το παρελθόν θα σε προβληματίσει, αγαπητέ Λέων. Δεν χρειάζεται να αποφασίσεις άμεσα ποια στάση θα κρατήσεις απέναντί του, αρκεί να μην βιαστείς να εκτεθείς. Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία θα βοηθήσουν να επεξεργαστείς καλύτερα όλα τα απαραίτητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην πεις λόγια που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις ισορροπήσει αρκετά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από όλα αυτά, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Νέες εξελίξεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα δώσουν μια διαφορετική τροπή στην υπάρχουσα κατάσταση. Το γεγονός αυτό αρχικά θα σε δυσαρεστήσει, αλλά αργότερα θα αποδειχθεί σωτήριο για σένα. Η θετική έκβαση μιας υπόθεσης δεν έχει φανεί ακόμα και θα χρειαστείς ψυχραιμία και υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προβλέπονται κάποια προβλήματα με τον σύντροφό σου, λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα χωρίς ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή σε όλο της το μεγαλείο. Οικονομικά, μπαίνεις σε περίοδο βελτίωσης. Φρόντισε όμως να μην κάνεις πολλά έξοδα και βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Ζυγέ, και δημιουργούν κλίμα μεγάλης ασφάλειας στη ζωή σου. Μην στηρίζεσαι, όμως, πάνω τους και μην επαναπαύεσαι στη βοήθεια που σου προσφέρουν. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και παίξε όπως απαιτείται προκειμένου να λυθούν τα ζητήματα το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν και πολλές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τα επαγγελματικά σου θέματα και να περάσεις όμορφα. Από αύριο να ξέρεις ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να τη σκεφτείς πάρα πολύ καλά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Το επόμενο διάστημα θα είναι κατάλληλο για δράσεις που θα αναδείξουν τη δημιουργικότητά σου. Οι πλανήτες δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις προκειμένου να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς χωρίς μεγάλο κόστος, ενώ αρκετά σύντομα θα λάβεις αναγνώριση. Μην χάσεις χρόνο σε άσκοπες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε ό,τι θέλεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, ώστε να αποφύγεις τις φασαρίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή, με αρκετή χαλάρωση και περνώντας όμορφα. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που μπορεί να μην σου είναι και τόσο απαραίτητα. Κάνε σωστό προγραμματισμό.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Κάποιες συζητήσεις, αγαπητέ Τοξότη, που θα αναδείξουν ζητήματα προς επίλυση, θα γίνουν αφορμή να δημιουργηθεί ρήξη μεταξύ συνεργατών, η οποία θα ξεπεραστεί δύσκολα. Απόφυγε να συμμετάσχεις σε διαπραγματεύσεις που θα σε δεσμεύσουν μακροπρόθεσμα προς μία κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, τον συναισθηματισμό τον έχεις, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όλη την εβδομάδα κουράστηκες αρκετά με τα επαγγελματικά, αλλά κατάφερες πάρα πολλά. Σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Στον οικονομικό τομέα, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα το ίδιο. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις εξελίσσονται πολύ γρήγορα για το ζώδιό σου και δυσκολεύεσαι να συγχρονιστείς με τους ρυθμούς. Προσπάθησε να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα ούτως ώστε να μπορέσεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία τους στόχους σου, χωρίς να δυσκολευτείς πολύ. Θα δεχτείς βοήθεια από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε συζητήσεις που μπορούν να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι και δεν αντέχεις άλλο πια τη μοναξιά, να είσαι βέβαιος ότι έφτασε ο καιρός (σε ευνοεί, αισθηματικά, ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου) που θα βρεις το ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην καταπιαστείς και σήμερα – που είναι Κυριακή – με επαγγελματικά θέματα. Τα έχεις καταφέρει όλα πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Πολύ σύντομα, αγαπητέ Υδροχόε, πρόκειται να λάβεις τη βοήθεια ενός ατόμου με μεγάλο κύρος. Δέξου την με σύνεση και προσπάθησε να σταθείς στο ύψος της περίστασης. Οι εντυπώσεις που θα δημιουργήσεις θα κρίνουν το μέγεθος της βοήθειας που θα δεχτείς μελλοντικά από αυτό το πρόσωπο. Αξίζει να προσπαθήσεις όσο μπορείς περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι καταστάσεις στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει στο παρελθόν. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή και είναι μέρα ξεκούρασης. Βγάλε από το μυαλό σου τα επαγγελματικά θέματα, γιατί εκεί είναι βέβαιο ότι τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις σωστότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.
ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το πλανητικό σύστημα πρόκειται να διαφοροποιηθεί και να δημιουργήσει για το ζώδιό σου τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ούτως ώστε να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Μην αφήσεις περιθώρια για λανθασμένες επιλογές, επιτρέποντας στους άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πιθανότερο είναι τώρα που η Αφροδίτη στον Τοξότη σε ευνοεί, αισθηματικά, να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα έχεις καταφέρει πολλά πράγματα να τα βάλεις σε σειρά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει και από αύριο μπορείς πια ξεκούραστος να ξαναμπείς σε πρόγραμμα. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα, για να αποφύγεις προβλήματα στο μέλλον.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ