Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 21/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 21/10/2016
ΚΡΙΟΣ

Μην βιαστείς, αγαπητέ Κριέ, να πάρεις οριστικές αποφάσεις για κάποια ζητήματα που απαιτούν άμεσες λύσεις. Προσπάθησε να βρεις έναν προσωρινό τρόπο να ανταποκριθείς στην κατάσταση και αργότερα θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις με μεγαλύτερη σιγουριά αυτά που χρειάζονται, χωρίς να διατρέχεις κανέναν κίνδυνο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν, με μια συζήτηση αλλά και με μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σου, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα. Μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο.
ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Ταύρε, και η βοήθειά τους θα είναι καθοριστική για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Μην σε τρομάξουν άνθρωποι και καταστάσεις που προσπερνούν τα γεγονότα με την ταχύτητα του φωτός. Η κατάσταση απαιτεί μεγάλη προσοχή και ικανότητα παρατήρησης.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου – τι είναι αυτό που ζητάς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις καμιά αλλαγή στα επαγγελματικά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και αν δεν είσαι σίγουρος ότι σε συμφέρουν. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποια πληροφορία πρόκειται να φτάσει, αγαπητέ Δίδυμε, στα αφτιά σου μέσω ενός αγαπημένου προσώπου, η οποία θα σε γλιτώσει από μεγάλες περιπέτειες. Ο νέος τρόπος δράσης θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις απαλλαγμένες από συζητήσεις, κουτσομπολιά και σχόλια. Κρατήσου σε απόσταση από άτομα με περίεργες πρακτικές.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να εκφράσεις στο ταίρι σου, για να απαλλαγείς από ανασφάλειες και αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα πηγαίνουν μια χαρά. Δεν χρειάζεται να σε πιάνει ανασφάλεια και πανικός. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ‘ανοίγματα’ ή να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, ώστε να ξεπεράσεις το πρόβλημα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό, αγαπητέ Καρκίνε, να δεχτείς σύντομα μια πρόταση από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο από το παρελθόν. Η προσωπική σου εμπειρία δεν είναι κακή, αλλά θα χρειαστεί να λάβεις υπόψη και άλλες παραμέτρους, ούτως ώστε να μην βρεθείς αργότερα σε δύσκολη θέση. Προς το παρόν εξέτασε τα δεδομένα και ζήτα τη βοήθεια ειδικού.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μυστικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες που έρχονται, αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις λόγια που δεν πιστεύεις και που κυρίως δεν θα μπορέσεις στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, γιατί στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις στις οποίες πριν απαντήσεις, θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα κρύβουν παγίδες που δεν θα μπορείς να αντιληφθείς.
ΛΕΩΝ

Οι ικανότητές σου είναι μεγάλες, αγαπητέ Λέων, αλλά οι εμπειρίες του παρελθόντος περιόρισαν τον αυθορμητισμό, το θάρρος και τη θετική σου διάθεση. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να ανακτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες, να βρεις τον εαυτό σου και να οδηγήσεις τις υποθέσεις σου εκεί που επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές επαγγελματικές ευθύνες και να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίψεις τίποτα αν πρώτα δεν το διερευνήσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις. Σχετικά με προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι να σκεφτείς καλά κατά πόσο σε συμφέρουν. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου. Οικονομικές συναλλαγές καλό θα είναι να τις αποφύγεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οικογένειά σου, αγαπητέ Παρθένε, αντιμετωπίζει πρόβλημα συνεννόησης και δημιουργούνται καθημερινά εντάσεις. Μία ήρεμη συζήτηση θα αποκαταστήσει την τάξη σε ό,τι αφορά την ανάθεση ευθυνών και από εκεί και πέρα όλα θα μπορέσουν να δρομολογηθούν. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τη στάση των άλλων. Η ανταπόκρισή τους θα σε εκπλήξει.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου, με τη γοητεία σου να καταπλήσσει. Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και απόφυγε συζητήσεις για το μέλλον. Η μέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά φρόντισε να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις κάποια θέματα σχετικά με το μέλλον της καριέρας σου. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε τις συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.
ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα στηρίζουν το ζώδιό σου, προσφέροντας ευκαιρίες για την ικανοποίηση των επιθυμιών σου σε όλα τα επίπεδα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί δεν θα υπάρξει μεγάλη διάρκεια εύνοιας. Τώρα μπορείς να τακτοποιήσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις σχετικά με το ταίρι σου. Κάποια στιγμή θα πρέπει και να πάρεις εκτός από το να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δύο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι προσπάθησαν να σε χρησιμοποιήσουν, αγαπητέ Σκορπιέ, προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους. Ευτυχώς η παρέμβαση κάποιου αγαπημένου σου προσώπου σε βοήθησε να διαφύγεις τον κίνδυνο. Μην παίζεις με τη φωτιά, απόφυγε κάθε συναναστροφή με αυτά τα άτομα και μην βιαστείς να απαντήσεις σε κακεντρεχή σχόλια.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα χαλαρά μαζί με το ταίρι σου, χωρίς κριτική ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αφήνεις στην τύχη τους κάποια θέματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Προσπάθησε να έχεις τον έλεγχο στα πάντα. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Οργανώσου καλύτερα για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι σχεδόν βέβαιο, αγαπητέ Τοξότη, ότι με ψυχραιμία θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τους στόχους σου χωρίς μεγάλες θυσίες, πλέον. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να κυλήσει χωρίς άγχος. Τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Μην χάσεις την αυτοπεποίθησή σου και συνέχισε να σκέφτεσαι θετικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά του και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, ώστε να σου έρθουν τα καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε τις υπερβολές και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εξελίξεις είναι περίεργες σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και δυστυχώς δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει τίποτα ακόμα. Μην αφήσεις κανέναν να σε παρασύρει σε παράλογες σκέψεις – αντιθέτως, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και πάντα στοχευμένες στην ίδια κατεύθυνση. Πολύ σύντομα θα δικαιωθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε τις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά και ρομαντικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Μην χαλαρώσεις και μην δώσεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου, που μπορούν να σε επηρεάσουν αρνητικά. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κατάσταση βελτιώνεται με αργό αλλά σταθερό τρόπο για το ζώδιό σου, οδηγώντας σε ένα τελικό αποτέλεσμα θετικότερο από όσο περιμένεις. Μην αφήσεις περιθώρια για λάθη, ειδικά τώρα που ο χρόνος είναι περιορισμένος. Η θετική σου διάθεση θα βοηθήσει αρκετά τα πράγματα. Η ικανοποίηση πλησιάζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί θα πεις λόγια που θα προκαλέσουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις καμία παρεξήγηση σήμερα – άσ’ το για άλλη μέρα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τις μεγάλες
προσδοκίες και τα όνειρα που έχεις, θα τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει για οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.
ΙΧΘΥΣ

Το πλανητικό σύστημα οδηγεί το ζώδιό σου σε νέες καταστάσεις. Εναρμονίσου με τη σύγχρονη καθημερινότητα το συντομότερο δυνατό και εκμεταλλεύσου κάθε δυνατότητα για δράση, ξεκούραση, ψυχαγωγία, κοινωνική καταξίωση, νέες γνωριμίες, καινούργιες συνεργασίες και μεγάλες απολαβές.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να περιορίσεις τους φρενήρεις ρυθμούς σου αναφορικά με τις ευθύνες και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, γιατί έχεις παραμελήσει το ταίρι σου και μετά τα μικρά προβλήματα στα αισθηματικά σου θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην πιέσεις αυτή την περίοδο καταστάσεις και πρόσωπα. Στην πορεία τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου προκειμένου να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε κατά νου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ