Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 2/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 2/10/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Οι πλανήτες βοηθούν τη διάθεση του ζωδίου σου για δημιουργία, προσφέροντάς σου ευκαιρίες μέσα από μία νέα μορφή δράσης, η οποία θα σου προσφέρει σημαντική αναγνώριση. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι μακρύς ακόμα και θα χρειαστείς μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρεις να προχωρήσεις δυναμικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου, καθώς θα θέλεις να του δώσεις πολλά, τόσο με τον ρομαντισμό αλλά ακόμη περισσότερο με τον ερωτισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς, ώστε από αύριο να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και λίγη οικονομία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά


Αν τακτοποιήσεις το συντομότερο τις υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό θα μπορέσεις, αγαπητέ Ταύρε, να αξιοποιήσεις τις νέες δυνατότητες που θα σου παρουσιαστούν και να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στη ζωή σου. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα – θα δεις με χαρά την ανταπόκρισή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και έχουν προοπτικές να πάνε ακόμη καλύτερα. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και θα δεις ότι θα περάσετε πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Έχεις αρκετό άγχος για τα επαγγελματικά σου, προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ηρεμήσεις, γιατί έχεις ανάγκη και από λίγη ξεκούραση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά θα κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά


Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου, ενώ θα δεχτείς υποστήριξη από άτομα που δεν περίμενες. Μην βιαστείς να αποφύγεις την επαφή με κάποιο πρόσωπο που έχει απομακρυνθεί από τη ζωή σου εδώ και καιρό. Ίσως έχει κάτι σημαντικό να σου προτείνει. Σκέψου αρκετά τη στάση που θα κρατήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός, αλλά και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου και να μιλήσετε και για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή θα ήταν προτιμότερο να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο και πιο ξεκούραστο. Για τα οικονομικά σου έχεις αρκετό άγχος, προκειμένου να καλύψεις τις πολλές εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Άτομα από το φιλικό σου κύκλο ζηλεύουν την πρόοδο που έχεις κάνει, αγαπητέ Καρκίνε, τελευταία. Μην σε απασχολεί αυτό. Προχώρα στον δρόμο σου και όλα θα ακολουθήσουν. Είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις το πεπρωμένο. Τα εμπόδια και οι εχθροί σου θα αποκαλυφθούν το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Φρόντισε να δείξεις ότι κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά θέματα που σε άγχωναν στα επαγγελματικά σου, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά


Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει στη δυσκολία που θα αντιμετωπίσεις, προκειμένου να διατηρήσεις τις συμφωνίες που έκλεισες χωρίς να γίνουν κάποιες αλλαγές. Σκέψου προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείς καθώς και τι θα προτείνεις σαν μέση λύση. Δεν είναι εύκολο να συνεχίσεις με τους σημερινούς ρυθμούς, χωρίς να αποφύγεις την υπερκόπωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στον αισθηματικό τομέα υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να χαρείτε και οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, έχεις βρει πολύ καλές λύσεις ώστε όλα να πηγαίνουν καλύτερα. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο χαλαρά και ξεκούραστα. Οικονομικά, σήμερα θα πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τεράστια επιτυχία έρχεται και νέοι ορίζοντες ανοίγονται τώρα για το ζώδιό σου. Είναι πολύ πιθανόν να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ένα άπιαστο όνειρο, με βοήθεια που θα σου προσφερθεί από εκεί που δεν το περιμένεις. Συγκεντρώσου στην προσπάθεια που έχεις αποφασίσει να καταβάλεις και μην χαλαρώσεις καθόλου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια παλιότερα θέματα της σχέσης σου. Μην το κάνεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά, ώστε κι εσύ να αισθανθείς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πάρα πολλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση κι εσύ συνεχίζεις να αναζητάς άλλες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά


Ιδιαίτερα ενδιαφέρον προβλέπεται το δώρο που θα σου προσφερθεί από κάποιο άτομο που θα συναντήσεις ξαφνικά. Οι πλανήτες χαμογελούν στο ζώδιό σου μετά από ένα μεγάλο διάστημα ακινησίας στις υποθέσεις σου και θα σε οδηγήσουν σε γρήγορες και εύστοχες εξελίξεις. Προετοίμασε το κλίμα ώστε να πετύχεις τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου. Θα περάσετε κι οι δυο πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να κάνεις ένα πρόγραμμα για τις εκκρεμότητες που έχεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά


Είναι αδύνατον να μην ταλαιπωρηθείς – εξ αιτίας των θέσεων των πλανητών ως προς το ζώδιό σου – αλλά αυτό θα συμβεί στιγμιαία και χωρίς κανένα ουσιαστικό κόστος. Δείξε μεγαλύτερη σοβαρότητα σε ό,τι σε απασχολεί και μην αφήσεις κανέναν να σε κατευθύνει, μέχρι να διαπιστώσεις πως ο δρόμος έχει επιτέλους ανοίξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Προσπάθησε να περιορίσεις τις συναισθηματικές σου μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας που σου δημιουργεί μερικές φορές το ταίρι σου. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί την εβδομάδα που έρχεται θα έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά


Αν μπορέσεις, αγαπητέ Τοξότη, να ξεφύγεις από τα δεδομένα που ορίζει η υπάρχουσα κατάσταση και να προχωρήσεις βλέποντας μακροπρόθεσμα τα οφέλη, στο μέλλον θα δεχτείς τεράστια ικανοποίηση και η επιτυχία σου θα έχει διάρκεια. Μην αναλώνεσαι σε αρνητικές σκέψεις – κοίτα μπροστά και μην βιάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Αισθηματικά, η μέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, θα μπορέσεις να επιτύχεις πολλά πράγματα, αλλά σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά


Είναι δύσκολο, αγαπητέ Αιγόκερε, να αρνηθείς κάποιες προσκλήσεις και να αποφύγεις ορισμένες συναναστροφές, αλλά σίγουρα αν το πράξεις θα γλυτώσεις από μεγάλους μπελάδες. Είναι φυσικό να νοιάζεσαι για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά κάποια όρια θα βοηθήσουν τη μεταξύ σας σχέση και θα διατηρήσουν τις ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Με τον Άρη στο ζώδιό σου, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν τη μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν στην καθημερινότητα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις αύξηση των εσόδων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά


Κάποιο φιλικό άτομο από το παρελθόν πρόκειται να επανέλθει στο προσκήνιο, αγαπητέ Υδροχόε, με ιδιαίτερα ευγενικές προθέσεις. Μην δείξεις απόμακρη στάση και προσπάθησε να εντυπωσιάσεις. Η πρόταση που θα ακολουθήσει θα είναι η αρχή μίας αλλαγής που θα σε ανεβάσει πολύ ψηλά. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και λιγότερο με όσα σε ενοχλούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείς να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου, ώστε να καταφέρεις να διορθώσεις οτιδήποτε έχει προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Σήμερα που είναι Κυριακή, μην μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς πάλι με τα επαγγελματικά σου. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά


Η δικαίωση πλησιάζει για το ζώδιό σου και οι προθέσεις θα αποκαλυφθούν, χαρίζοντάς σου ικανοποιήσεις και δώρα, ενώ θα ακολουθήσουν και νέες προτάσεις. Μην βιαστείς να μιλήσεις για όσα συμβούν πριν οριστικοποιηθούν πλήρως. Πολύ σύντομα θα σου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσεις τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες προοπτικές, αισθηματικά, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, η κατάσταση θα αλλάξει πολύ σύντομα και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Καλό θα είναι σήμερα, που είναι Κυριακή, να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις όμορφα και χαλαρά. Κάνε έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, γιατί για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς και θα κάνεις έξοδα.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ