Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 16/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 16/10/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου θα σου προκαλέσει έντονο εκνευρισμό. Μην δείξεις δογματισμό, ειδάλλως θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου για διάφορα θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Φρόντισε επίσης να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν μέσα στην οικογένειά σου, δείχνοντας περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, ίσως θελήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, αλλά ίσως και να δώσεις τέλος σε μια σχέση που σε κουράζει και δεν σου προσφέρει τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Καλό θα είναι το βράδυ να το περάσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος για τον τομέα αυτόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μην ξεχνάς, αγαπητέ Ταύρε, πως όταν βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, στο τέλος κάνεις λάθη και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα ήθελες. Βάλε ένα πρόγραμμα, ούτως ώστε να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου και προσπάθησε να μην στενοχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν και είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους, προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση, να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μην χαλάσεις την ψυχολογία σου λόγω διαφόρων επαγγελματικών θεμάτων. Φρόντισε να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και βελτιώνονται. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, ειδάλλως θα έχεις προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φρόντισε, αγαπητέ Δίδυμε, να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου, προκειμένου να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα. Είναι αλήθεια ότι έχεις κουραστεί από τις πολλές υποχρεώσεις και τη ρουτίνα και θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Διεκδίκησε αυτά που θέλεις και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από τη σχέση σου. Φρόντισε να πεις ό,τι θέλεις στον σύντροφό σου, καθώς αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις από επαγγελματικά θέματα και από αύριο έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό σηματοδοτεί για το ζώδιό σου τη διαδικασία ξεκαθαρίσματος στο φιλικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να αφήσεις πίσω βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου για το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτα. Καλύτερα να πάτε μαζί μια εκδρομή – το έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται. Έχεις φτάσει τα οικονομικά σου σε πολύ καλό σημείο. Σήμερα απόφυγε να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό εντείνει τον δυναμισμό του ζωδίου σου και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Μην αφήσεις να συσσωρευτούν θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου – μην ξεχνάς ότι η υπερκόπωση καραδοκεί. Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Φρόντισε να απαλλαγείς από τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που ίσως έχεις σχετικά με το ταίρι σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε προβληματίζουν αρκετά τα επαγγελματικά θέματα, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά, μην συνεχίσεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει να δείξεις λίγη σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να λύσεις κάποια προβλήματα που ίσως υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά την πορεία σου και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, ούτως ώστε να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί απέναντι στο ζώδιό σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μην κλειστείς στον εαυτό σου και μην διστάσεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Καλό θα είναι σήμερα, που είναι Κυριακή, να χαλαρώσεις, να κάνεις μια αναδρομή και να θυμηθείς ότι σε ανάλογες περιπτώσεις τα κατάφερνες πάντα μια χαρά. Αρκετά οικονομικά προβλήματα και πολλά έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Καλύτερα να μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Κριό, θα νιώσεις αρκετή κούραση, αγαπητέ Ζυγέ, από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα νιώσεις καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην εκνευριστείς, ειδικότερα με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν στα άκρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, προκειμένου να αποφύγεις λογομαχίες με το ταίρι σου, φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει κάποια πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, γιατί έχεις φορτιστεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Οικονομικά, θα σου προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα εκνευριστείς πολύ. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε νέες αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Δύσκολη προβλέπεται η σημερινή μέρα για το ζώδιό σου. Κάποια γεγονότα θα σου προκαλέσουν μεγάλο εκνευρισμό, ενώ θα έχεις και πολύ άγχος για καταστάσεις που δεν θα έπρεπε να σε αγχώνουν. Ταυτόχρονα θα αναδειχθεί η ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Ξεκίνα από σήμερα και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί και η σχέση σου θα πάρει μια άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε προβληματίζουν θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου), αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως θα την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς πάντα να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδά σου συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Να ξέρεις όμως ότι έρχονται καλύτερες μέρες, γι’ αυτό καλύτερα να ηρεμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα θα μπεις στη διαδικασία να παρατηρήσεις το περιβάλλον σου και να αναλογιστείς τι σου προσφέρει. Η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό θα ανεβάσει τον δυναμισμό του ζωδίου σου. Μην αφήσεις τις καταστάσεις να σε πάρουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, ενώ αν θέλεις να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να χαλαρώνεις όταν χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να εμπιστευθείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλα τα πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό σε προειδοποιεί, αγαπητέ Αιγόκερε, να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει σήμερα να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση που θα έρθει από το παρελθόν σου και θα έχει να κάνει με την αυτοεκτίμησή σου. Είτε πρόκειται για καινούργιες ιδέες που θα πρέπει να υιοθετήσεις είτε για γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν, θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου γιατί μόνο το ένστικτο δεν φτάνει. Αυτή τη στιγμή μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα αντιληφθεί και το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά όλα αυτά άσ’ τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Οι εξελίξεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Υδροχόε, θα είναι πολύ θετικές, αλλά εσύ θα μπεις σε σκέψεις γιατί κάποια πράγματα που συμβαίνουν δεν σου αρέσουν και τόσο. Μην εξωτερικεύσεις τίποτα σήμερα. Άσε τις καταστάσεις να δείξουν από μόνες τους, γιατί ο εκνευρισμός θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Κινήσου με προγραμματισμό, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και είναι βέβαιο ότι θα φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα θα αρχίσουν να προχωρούν. Σήμερα όμως που είναι Κυριακή, ξεκουράσου και άσ’ τα όλα για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Κάνεις πολλές προσπάθειες, αγαπητέ Ιχθύ, προκειμένου να βελτιώσεις διάφορες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Εσύ όμως για άλλη μια φορά θα προβληματιστείς για το κατά πόσο είναι σωστά πολλά πράγματα που κάνεις. Πάντως είναι βέβαιο ότι οι στόχοι που έχεις βάλει θα σε οδηγήσουν σε μεγάλη επιτυχία. Μπορείς να διευθετήσεις οικογενειακά θέματα και να τακτοποιήσεις πιθανές εκκρεμότητες που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στα αισθηματικά σου, απόφυγε την επικριτική στάση απέναντι στον σύντροφό σου. Καλύτερα να εκφράσεις τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου, ειδάλλως θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος, γιατί η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα καλύτερα να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση όλης της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν θα πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα βελτιωθούν.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ