Όπως είπε η Άννα στην αστυνομία, η ίδια έφυγε αυτοβούλως από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Σεπτεμβρίου, όπου ζει με τον πατέρα της γιατί ήταν ιδιαίτερα αυταρχικός και αισθανόταν ότι την καταπίεζε.

Η 16χρονη πρόσθεσε ότι δεν έχει σκοπό να μείνει ούτε με τη μητέρα της στην Αθήνα, η οποία είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Αντίθετα κατά το χρονικό διάστημα της εξαφάνισής της φιλοξενούνταν στο σπίτι μιας ξαδέλφης της στην πρωτεύουσα, όπου και επιθυμεί να παραμείνει .

Πλέον την τύχη της 16χρονης θα την καθορίσει η ετυμηγορία του αρμόδιου εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος καλείται να λάβει υπόψιν και την επιθυμία της νεαρής κοπέλας.

Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η προσωρινή της φιλοξενία από την 35χρονη ξαδέλφη της, τότε η Άννα αναμένεται να μείνει προσωρινά σε κάποιο ίδρυμα ή ξενώνα ανηλίκων, αφού έχει ξεκαθαρίσει στις αρχές ότι δεν θέλει να μείνει με κανέναν από τους γονείς της, αλλά ούτε και με τον μεγαλύτερο αδελφό της , ο οποίος ζει μόνιμα στη Γερμανία και τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, βρίσκεται για διακοπές, στην Ελλάδα.

 topontiki.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top