Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 14/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 14/10/2016

ΚΡΙΟΣ

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, θα πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που μπορούν να ανακόψουν την πορεία των σχεδίων σου. Μην κάνεις σκέψεις που σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Αυτή την περίοδο οι πλανήτες (ο Ερμής από τον Ζυγό) ευνοούν το ζώδιό σου ως προς την επίτευξη των στόχων σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφοσιωθείς.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δεν χρειάζεσαι.


ΤΑΥΡΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να δεχτείς θα σε ανανεώσουν και θα σε ξεκουράσουν. Οι πλανήτες θα βοηθήσουν το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά τις εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές ακριβώς χρειάζεσαι για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων που πιθανόν βιώνεις το τελευταίο διάστημα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, αλλά κάποιες καθυστερήσεις θα σε εκνευρίσουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προβλέψει.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σε διακρίνει μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές, ενώ χάρη και στην ανεβασμένη σου διάθεση, θα καταφέρεις να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό θα είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, ώστε να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά, θα πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο και αντιστοίχως κινείσαι επίσης. Θα πρέπει όμως να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό. Αυτή την περίοδο οι πλανήτες ευεργετούν το ζώδιό σου με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Ίσως έχεις παραμελήσει πολλά θέματα αναφορικά με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πολλά και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Αυτή την περίοδο, όμως, θα δεχτείς πολλές προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


ΛΕΩΝ

Σήμερα οι πλανήτες ωθούν το ζώδιό σου στην αναζήτηση νέων δρόμων και ευκαιριών, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μην δείξεις αδιαλλαξία στην επικοινωνία σου και προσπάθησε να δεις κάποια πράγματα από διαφορετική σκοπιά, ούτως ώστε να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, και με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σε ευνοεί, η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προκύψει μια νέα γνωριμία. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο τον καλό εαυτό σου, για να έχει συνέχεια.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, ειδάλλως θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε έναν πιθανό κίνδυνο αντιπαράθεσής σου με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις έναν εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Προσπάθησε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να παρέμβεις και να πεις πράγματα που ίσως στενοχωρήσουν το ταίρι σου, αλλά που τελικά θα σώσουν τη σχέση σας.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ‘ανοίγματα’.


ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, τώρα είναι ευκαιρία να κάνεις μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και να αλλάξεις τη διατροφή σου. Θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά, καθώς και να ξεπεράσεις τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου διέρχονται μια κρίση. Καλό θα είναι, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να δεις τι τον ενοχλεί.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό, επαγγελματικά, ούτως ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου κάνοντας κάποιες έξυπνες αλλαγές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Πρόσεξε όμως η πολλή αισιοδοξία να μην σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στα αισθηματικά σου, κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σε κάνουν να δείξεις στο ταίρι σου περισσότερη κατανόηση, αλλά και μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, ειδάλλως θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θελήσεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Ξεκινάει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τα σχέδιά σου. Οργανώσου και προετοιμάσου αναλόγως, για τις καινούργιες καταστάσεις που έρχονται.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να ξεχάσεις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, ενώ προβλέπονται και ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τυπικότητα και η υπευθυνότητά σου θα σε βγάλουν από πολλά επαγγελματικά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και τα έσοδά σου να αυξάνονται. Δέξου προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα είναι συμφέρουσες για σένα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ξεχνάς, αγαπητέ Αιγόκερε, ότι η υπομονή έχει και τα όριά της. Και εσύ, όση υπομονή κι αν διαθέτεις, έχεις αρχίσει να τα ξεπερνάς. Το τελευταίο βέβαιο δεν είναι καθόλου καλό, γιατί είναι πιθανό να ξεσπάσεις σε άτομα που δεν σου φταίνε, αφού μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Καλύτερα, πριν ξεσπάσεις, να εντοπίσεις τι ακριβώς σε έχει κουράσει και να πάρεις αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσεις από εδώ και πέρα στη ζωή σου, ώστε να έχεις ψυχική ηρεμία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλούς επαγγελματικούς σου στόχους τώρα θα τους δεις να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν δεχτείς καινούργιες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά κατά πόσο σε συμφέρουν και αν θα έχουν επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις για να ενισχύσεις και τα οικονομικά σου. Σκέψου πιο σοβαρά κάποιες από αυτές, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να σε καταβάλει μια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα οι υποχρεώσεις σου να συσσωρευτούν. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες που έχεις, καθώς αυτή την περίοδο οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και προβλέπονται νέες υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η σημερινή μέρα θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την καριέρα σου σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, φρόντισε να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καθόλου καινούργια ‘ανοίγματα’ που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.


ΙΧΘΥΣ

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να βάλεις από σήμερα στόχο να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ καλή διάθεση, ώστε να τακτοποιήσεις όλα όσα καθυστερούν τα σχέδιά σου. Έτσι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις και κάποια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Μην διστάσεις να μιλήσεις στα δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα, προβλέπονται κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου που δεν περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να λύσεις επαγγελματικά προβλήματα του παρελθόντος. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ