Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 12/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 12/10/2016
ΚΡΙΟΣ

Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για το ζώδιό σου προκειμένου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Δείξε προσοχή στα λεγόμενα των αγαπημένων σου προσώπων και προσπάθησε να τα αξιοποιήσεις με δημιουργικό τρόπο. Τα άστρα ευνοούν τις θετικές μορφές δράσης και θα σε οδηγήσουν με ευκολία σε επιτυχίες – ιδιαίτερα σε κοινωνικό επίπεδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου για τα παράπονα που έχει και για τα προβλήματα της σχέσης σας. Με χαμηλούς τόνους, μπορείς να διώξεις τις αμφιβολίες που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, φρόντισε να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τη διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.
ΤΑΥΡΟΣ

Η ευχάριστη παρουσία και ο καλός σου χαρακτήρας θα επαινεθούν από πρόσωπα που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση μαζί σου. Αυτό θα είναι μόνο η αρχή μίας σειράς θετικών ανατροπών που θα φέρει το πλανητικό σκηνικό προς όφελος του ζωδίου σου, χαρίζοντάς σου ταυτόχρονα συμμάχους που θα σε στηρίξουν μελλοντικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα, προβλέπονται συζητήσεις με το ταίρι σου για γάμο ή επισημοποίηση της σχέση σας. Διώξε τις αναστολές και άκου τι θέλει να σου πει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ θα πάρεις κάποιες πολύ πρωτότυπες αποφάσεις που θα έχουν επιτυχία.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο δρόμος της επιτυχίας θα φέρει αρκετές χαρές αλλά και λύπες. Μην φοβηθείς να ολοκληρώσεις τους στόχους σου, λόγω ανασφάλειας. Στηρίξου καλύτερα στις δυνάμεις σου και θα καταφέρεις αρκετά. Η βοήθεια που θα προσφέρουν τα άστρα στο ζώδιό σου θα είναι καθοριστικής σημασίας.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Καλό θα είναι, με χαμηλούς τόνους, να δεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, σε ό,τι αφορά συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να μην είναι σωστές. Την τελευταία περίοδο, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι στον οικονομικό σου τομέα, να προσέξεις πολύ οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η οικογένεια σε κουράζει με τα χιλιάδες προβλήματα που περιμένουν επίλυση. Δείξε την καλή σου πρόθεση, χωρίς υπερβολές, και μην αναλαμβάνεις το βάρος άλλων στις πλάτες σου, γιατί η ψυχική σου ισορροπία θα μπει σε κίνδυνο τον οποίο μπορείς να αποφύγεις. Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να εστιάσεις την προσοχή σου στην προσωπική σου ζωή.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό τομέα. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο και έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, καλό θα είναι να μην δώσεις άλλες αναβολές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και προβλήματα του παρελθόντος που δεν περίμενες. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.
ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σου για αλλαγές, αγαπητέ Λέων, δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί άμεσα, αλλά μπορείς αντ’ αυτού να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο με δημιουργικές ιδέες και χωρίς ιδιαίτερο κόστος και να βελτιώσεις αισθητά τη διάθεσή σου. Η διακόσμηση είναι ο τομέας που θα αναδείξει τις ικανότητές σου με επιτυχία, ενθουσιάζοντας τον κοινωνικό σου περίγυρο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σε ευνοήσει για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπονται κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Κράτα χαμηλούς τόνους και προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποια θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα ήταν αποτέλεσμα τεράστιας προσπάθειας, αλλά και σωστής αξιοποίησης μίας σειράς ευκαιριών που χάρισαν οι πλανήτες στο ζώδιό σου. Τώρα μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα αποτελέσματα των κόπων σου. Ταυτόχρονα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσεις τις αντιδράσεις των οικείων σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στον αισθηματικό τομέα, από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις τη μέρα σου ουδέτερα και όμορφα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος, καθώς θα κάνεις μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, προκειμένου να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις κάνεις, φρόντισε πρώτα να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά. Σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δεν θα είναι και πολύ σωστές.


ΖΥΓΟΣ

Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές και θα απολαύσεις μεγάλη ηρεμία. Οι πλανήτες θα είναι αρκετά φιλικοί με το ζώδιό σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις πολλά σχέδια, αφού από τώρα και στο εξής πολλές καταστάσεις που μπορεί να καθυστερούσαν θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλα για το μέλλον και γίνε πιο ρομαντικός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αλλά θα χρειαστεί να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να έχεις κάνει εξ αρχής σωστό προγραμματισμό. Στον οικονομικό τομέα, πρόσεξε τις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ εύκολο, αγαπητέ Σκορπιέ, να ξεπεράσεις τους εφιάλτες του παρελθόντος, αν χαλαρώσεις και δεις ότι το παρόν και το μέλλον είναι γεμάτα ευχάριστα γεγονότα και ευκαιρίες κατάλληλες να σε οδηγήσουν όπου επιθυμείς. Μην βιαστείς να φέρεις τα πράγματα σε άμεση λύση – άσε τον χρόνο να κυλήσει στους απαραίτητους ρυθμούς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα, και ειδικά απόψε το βράδυ, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να είσαι μαζί με τον σύντροφό σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην τον φορτίσεις με τα άγχη σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων χωρίς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση ως προς τα έσοδα. Θα δεχτείς κάποιες συμφέρουσες προτάσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εντοπίζεται σε μια ευχάριστη συνάντηση που θα προκύψει κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης, με κάποιο άτομο μεγάλου κύρους, το οποίο θα εντυπωσιάσεις με την προσωπικότητα και τα ταλέντα σου. Φρόντισε να επιβεβαιώσεις την αρχική εντύπωση, καθώς έχεις να κερδίσεις πολλά και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις καθόλου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά γεγονότα στον αισθηματικό σου τομέα μπορεί να είναι ανατρεπτικά. Θα πρέπει να προσέξεις τις πιθανές εξελίξεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα προκειμένου να μπορέσεις να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Κράτα χαμηλούς τόνους, ούτως ώστε οι συνεργάτες σου να κατανοήσουν αυτά που θα τους πεις. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, ειδάλλως θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από μια μεγάλη αδικία που βίωσες το τελευταίο διάστημα, επιτέλους θα δικαιωθείς. Οι εχθροί σου θα αποκαλυφθούν και θα πάρουν τη θέση που τους αξίζει. Οι πλανήτες θα χαρίζουν στο ζώδιό σου δώρα για καιρό ακόμα, οπότε φρόντισε να τα αξιοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς και η επιτυχία θα έρθει πολύ σύντομα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες αλλά και συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα αυξάνονται. Δείξε αυτοσυγκράτηση σε ό,τι αφορά αγορές και περιττά έξοδα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις τους παραλογισμούς να σε κατευθύνουν και να μην επηρεαστείς από ακατάλληλα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε χρησιμοποιήσουν. Σκέψου περισσότερο και μην συμμετέχεις σε συζητήσεις και σχόλια. Ο χρόνος θα φέρνει την πραγματικότητα στην επιφάνεια.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι αδέσμευτος, μια καινούργια γνωριμία πρόκειται να σε συγκλονίσει. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια που μπορούν να σε εκθέσουν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα οικονομικά ‘ανοίγματα’. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
ΙΧΘΥΣ

Είναι ολοφάνερο πως οι νέες καταστάσεις οδηγούν σε μια ευχάριστη καθημερινότητα που θα σε ξεκουράσει και θα σε ανανεώσει αρκετά. Ένα ταξιδάκι θα αποτελέσει ευκαιρία για ψυχαγωγία, με μικρή όμως διάρκεια. Συγκράτησε την τάση σου να βλέπεις κάποιες καταστάσεις με αρνητικό μάτι – άλλωστε το μέλλον του ζωδίου σου διαγράφεται πολύ θετικό.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα σε απασχολήσει έντονα ο αισθηματικός τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα ριχτείς στη δουλειά για να τελειώσεις θέματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Στον οικονομικό τομέα, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να υπογράψεις συμβόλαια, ειδάλλως θα γίνουν λάθη που δεν θα σε συμφέρουν.

roskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 20 και 21 Απριλίου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος ΚΡΙΟΣ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας...