Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 1/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 1/10/2016
ΚΡΙΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μην αφήσεις, αγαπητέ Κριέ, στα άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου λανθασμένες εντυπώσεις με την απόμακρη στάση σου. Εξήγησε τις συνθήκες που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν. Τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στα αισθηματικά σου, θα είναι πολύ σημαντικό να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας, ώστε κι εσύ να νιώσεις πιο ήρεμος.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να εξομαλύνονται και εσύ θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μπεις σε ένα πρόγραμμα, σε ό,τι αφορά τα προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.


ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις πρόκειται να αλλάξουν για το ζώδιό σου και σημαντικές εξελίξεις θα έρθουν να βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς, αλλά συγκράτησε τις δυνάμεις σου, γιατί τα δύσκολα θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα. Το μέλλον επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις που δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικές φορές τα πείσματα στον αισθηματικό τομέα είναι καλά, αλλά όταν γίνονται συνέχεια, κουράζουν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις τη μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να νιώσεις κι εσύ όμορφα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις όλα να είναι τέλεια. Στον οικονομικό τομέα μην πάρεις ρίσκα. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και διευθέτησε τις εκκρεμότητές σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι πλανήτες δείχνουν μεγάλη εύνοια στο ζώδιό σου σε ό,τι αφορά το κυνήγι των επιδιώξεών σου, προσφέροντάς σου ευκαιρίες για δράση. Φρόντισε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, ώστε να τις αξιολογήσεις σωστά και να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Η δυνατότητα να ανανεώσεις τη ζωή σου, με καθοριστικό τρόπο, βρίσκεται μπροστά σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα προσπαθήσεις να επαναφέρεις την ισορροπία και την ηρεμία στη σχέση σου. Με τον ερωτισμό που θα έχεις, να ξέρεις ότι αυτό που θα ζητάς, στα αισθηματικά σου, θα γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά θα πρέπει να απαλλαγείς από το τόσο πολύ άγχος που έχεις. Κάνε έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, ώστε να περάσεις αυτή την περίοδο χωρίς προβλήματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Σύντομα οι απαιτήσεις πρόκειται να αυξηθούν τόσο πολύ για το ζώδιό σου που θα δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς ακόμη και στα απαραίτητα. Μην απογοητευτείς, όμως, και μην αφήσεις σε κανέναν το περιθώριο να σε πιέσει περισσότερο. Ο σωστός προγραμματισμός μπορεί να ισορροπήσει την κατάσταση και να δώσει λύσεις για όλα, το συντομότερο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου. Θα έχεις την εύνοια των πλανητών και με χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, καθώς ο Άρης από τον Αιγόκερω σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα θελήσεις να τακτοποιήσεις λάθη που είχαν γίνει στο παρελθόν, στον επαγγελματικό τομέα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.


ΛΕΩΝ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μην αφήσεις, αγαπητέ Λέων, σε άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου λανθασμένες εντυπώσεις με τη στάση σου. Εξήγησε τις συνθήκες που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου, ερωτική και άκρως ρομαντική. Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που νιώθεις, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρχίζεις και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά, στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να προωθήσεις με επιτυχία θέματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις σχεδιάσει. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Τώρα οι καταστάσεις πρόκειται να αλλάξουν για το ζώδιό σου και θα σου είναι ευκολότερο να εντοπίσεις τα λάθη του παρελθόντος. Κάνε μία προσπάθεια να διορθώσεις τη ρήξη που επήλθε στη σχέση σου με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει. Η καλή σου πρόθεση θα δικαιωθεί πολύ σύντομα και θα κερδίσεις μία ευχάριστη συμμαχία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σου και να ξεχάσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Η μέρα προσφέρεται, αισθηματικά, για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μίλα με τους συνεργάτες σου για όλα όσα σε απασχολούν και εμποδίζουν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Οικονομικά, η σημερινή μέρα δεν ευνοεί τις συναλλαγές. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.


ΖΥΓΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι καταστάσεις που βίωσες όλο το προηγούμενο διάστημα σε έχουν βυθίσει σε αρνητικές σκέψεις, οι οποίες δυσκολεύουν την ορθότητα της κρίσης σου. Οι πλανήτες, εντούτοις, βοηθούν το ζώδιό σου προκειμένου να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Τελικά θα καταφέρεις να σταθείς στα πόδια σου, μετά από μεγάλη προσπάθεια. Μην φοβηθείς να τακτοποιήσεις όσα περιμένουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, μερικές φορές κάνεις κάποια πράγματα στη σχέση σου που μπορούν να παρερμηνευτούν από το ταίρι σου. Ξεκαθάρισε τη θέση σου, ώστε να περάσεις τη μέρα σου ήρεμα και ρομαντικά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά στα επαγγελματικά σου. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Στα οικονομικά θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να σχεδιάσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Είναι δύσκολο, αγαπητέ Σκορπιέ, να πάρεις αποφάσεις, ειδικά τώρα που βλέπεις πως η στάση σου σε έχει εμπλέξει σε δύο μέτωπα που ζητούν εξίσου τη φροντίδα σου. Σκέψου τα λάθη αλλά ψάξε και μέσα σου να βρεις ποια είναι τα πραγματικά σου συναισθήματα. Μην αφήσεις να επαναληφθούν οι ίδιες ιστορίες.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε ικανοποιητική κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές.


ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ένα μεγάλο διάστημα απομάκρυνσης έφτασε στο τέλος του, για το ζώδιό σου. Μέσα σε αυτό το μοναχικό ταξίδι έμαθες πολλά. Τώρα μπορείς να τα αξιοποιήσεις και να βρεις τον δρόμο σου. Η χαρά που θα εισπράξεις στο μέλλον θα είναι αντάξια της στάσης σου. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις – περίμενε υπομονετικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Προσπάθησε να πάρεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου όπως έρθουν, χαλάρωσε και φρόντισε να περάσεις καλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, απόφυγε να σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η περίπτωσή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα γίνει αντικείμενο συζήτησης και τα σχόλια θα ποικίλλουν. Μην εμπλακείς σε όλα αυτά. Η σιωπή και η λίγο απόμακρη στάση σου θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις παρεξηγήσεις και να γλυτώσεις από μπελάδες. Η ουσία βρίσκεται αλλού και τώρα πια το γνωρίζεις αρκετά καλά αυτό.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωής σου και εξωτερικεύσεις την τρυφερότητα και τον ερωτισμό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Σήμερα θα αναζητήσεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις σχετικά με οικονομικά θέματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Νέες καταστάσεις και αλλαγές προβλέπονται για το ζώδιό σου, με την εύνοια των πλανητών. Ακολούθησε λύσεις που θα σου προταθούν μέσα από ασφαλείς διαδικασίες και μην υπερβάλεις ρισκάροντας. Πολύ σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις αρκετά λάθη του παρελθόντος και θα ανανεωθείς ριζικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Μίλα με το ταίρι σου, κάνε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις τέλεια.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, ειδάλλως μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.


ΙΧΘΥΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο δρόμος που διήνυσες, αγαπητέ Ιχθύ, σου προκάλεσε τεράστια κόπωση αλλά σου άφησε και αρκετές αμφιβολίες για το μέλλον. Μην γυρίσεις πίσω – ακολούθησε το ένστικτό σου που σε καθοδηγεί σωστά και πολύ σύντομα θα λάβεις τη βοήθεια που επιθυμείς. Αξιοποίησέ την με υπομονή και ηρεμία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Βγάλε στην επιφάνεια την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι, γιατί η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά σου θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να αλλάζουν και να λύνονται με τον τρόπο που ήθελες. Η οικονομική σου ανασφάλεια θα συνεχιστεί, καθώς έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους, η πρόταση δυσπιστίας που είχαν καταθέσει ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας και Νέα Αριστερά για...