Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 10/10/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 10/10/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά


Κάποιες συμπτώσεις, αγαπητέ Κριέ, πρόκειται να δημιουργήσουν αναταραχή, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και κάποια κρυφά μυστικά. Πολλά ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν και αναγκαστικά θα αλλάξεις πορεία, γεγονός που θα αποδειχτεί προς όφελός σου αρκετά σύντομα. Μην βιαστείς να αντιδράσεις και μην σχολιάσεις τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, αν εκφράσεις την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, θα περάσεις πολύ όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Αρκετά προβλήματα προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά και ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Προσπάθησε να μην φορτιστείς και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις κάποια θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά


Αγαπημένα σου πρόσωπα, αγαπητέ Ταύρε, θα σε κατηγορήσουν για αδιαφορία και ψυχρότητα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εξηγήσεις πως ο μόνος λόγος που σου συμβαίνει αυτό είναι η υπερβολική πίεση που βιώνεις λόγω υποχρεώσεων. Μια ήρεμη συζήτηση θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σου και η παρεξήγηση θα λυθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου, θα προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θέλεις να καταξιωθείς επαγγελματικά και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μην αναβάλεις συζητήσεις με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, περιόρισε τον παρορμητισμό σου, ειδάλλως θα παρασυρθείς σε έξοδα και μετά θα έχεις πρόβλημα. Σε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν μιλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα τα άστρα ευνοούν το ζώδιό σου για δυναμική δράση κάθε είδους και σε οδηγούν σε επιτυχίες με σχετική ευκολία. Δρομολόγησε τις υποθέσεις σου με ηρεμία και καλή οργάνωση και σύντομα θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Μην αφήσεις σε κανέναν περιθώρια να δράσει εις βάρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό τομέα, θα τις δώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, ώστε να μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά


Κάποιο άτομο κύρους, αγαπητέ Καρκίνε, έχει έντονες σκέψεις για το πρόσωπό σου και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποια θα είναι η στάση του απέναντι σε αυτά που ζητάς. Βοήθησε τον εαυτό σου με ηρεμία, ψυχραιμία και σοβαρότητα, αποφεύγοντας υπερβολές και συζητήσεις κάθε είδους, ιδιαίτερα με πρόσωπα αμφιβόλων προθέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του μιλήσεις για τα αισθήματά σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στον οικονομικό τομέα, πολλές καταστάσεις αρχίζουν να ισορροπούν. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά


Το κοινωνικό σκηνικό σε στηρίζει, αγαπητέ Λέων, με συναντήσεις και συμφωνίες που θα έχουν πολλά να σου προσφέρουν. Άτομα μεγάλου κύρους θα γοητευτούν από την παρουσία σου και θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν με αρκετούς τρόπους. Δέξου την προσφορά τους και φρόντισε να τους βγάλεις ασπροπρόσωπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα, ούτως ώστε να καταφέρεις να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά


Η ευγένεια και η καλοσύνη που σε χαρακτηρίζουν, αγαπητέ Παρθένε, θα γίνουν αφορμή να σε αποδεχτούν κάποια άτομα τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη και τη μελλοντική σου πρόοδο. Μην αμελείς την εικόνα σου προς τα έξω και προχώρα με θετική διάθεση να αξιοποιήσεις τις νέες προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Ίσως η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και ζητάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες που θα κάνεις και στις συμφωνίες που θα κλείσεις. Στα οικονομικά, θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Σήμερα απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά


Είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσεις σύντομα να πάρεις όσα επιθυμείς, αλλά το ερχόμενο διάστημα θα βρεις την άκρη του νήματος και όλα θα ξεμπερδευτούν με επιτυχία. Μην πιέζεις τον χρόνο και συνέχισε τα σταθερά και αργά σου βήματα, μέχρι την ολοκλήρωση των στόχων σου. Η επιτυχία δεν θα αργήσει για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Μην κλειστείς στον εαυτό σου – μίλα με το ταίρι σου ανοιχτά για τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Κάνε έναν προγραμματισμό, ειδάλλως θα έχεις πρόβλημα αργότερα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το αποτέλεσμα που προβλέπεται θα σε απογοητεύσει, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ. Δυστυχώς οι συνθήκες δεν θ’ αλλάξουν σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, όμως κάποιος θα εκτιμήσει την ορθή σου στάση και θα σου προσφέρει άλλη μία ευκαιρία, καθοριστικής σημασίας αυτή τη στιγμή. Άρπαξέ την με δυναμισμό και άλλαξε τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, είναι ανάγκη να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα με τον σύντροφό σου. Μερικές φορές νιώθει ότι η συμπεριφορά σου τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις αποφάσεις που θα πάρεις ή τις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά


Κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, αγαπητέ Τοξότη, θα εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για γεγονότα του παρελθόντος. Η παρουσία σου θα είναι καθοριστική προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα. Πρόσεξε λοιπόν τα λόγια, καθώς και τις μελλοντικές σου κινήσεις. Αργότερα θα μπορέσεις να επαναφέρεις τις ισορροπίες στο σημείο που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα, θα μπορέσεις να διευθετήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά


Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις σχετικά με μια μετακίνηση και με την αλλαγή της ζωής σου. Είναι ακατάλληλο διάστημα για τέτοια ζητήματα και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος λανθασμένων εκτιμήσεων. Συγκράτησε κάθε πληροφορία και επεξεργάσου την με ήρεμο τρόπο. Έτσι θα οδηγηθείς σε καλύτερη εκτίμηση της κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στον αισθηματικό τομέα, πολλά πράγματα έχουν παρερμηνευτεί σχετικά με τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Καλύτερα να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Ερμής από τον Ζυγό θα ενισχύσει την επικοινωνία και την κοινωνικότητά σου και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε στάδιο που να σε ικανοποιεί. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά


Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε ένα δώρο που πρόκειται να σε ξαφνιάσει ευχάριστα, καθώς θα έρθει από κάποιο άτομο που είχες πολύ καιρό να δεις. Είναι πιθανό να μάθεις κάτι ευχάριστο. Φρόντισε για την ξεκούραση και τη διατροφή σου και μην παραμελείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κυνηγώντας τόσο επίμονα την άμεση ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις λίγο απομονωμένος και θα προβληματιστείς σχετικά με το ταίρι σου. Μίλα μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις με θέματα νόμου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά


Όλα πρόκειται να αλλάξουν για το ζώδιό σου με μαγικό τρόπο και να σε οδηγήσουν σε μια σειρά επιτυχιών σε πολλούς τομείς. Η εποχή του φόβου και των δισταγμών παρήλθε – η νέα τάξη πραγμάτων θα περιλαμβάνει ικανοποιήσεις σε όλα τα επίπεδα και θα σου φέρει πληρότητα και ευτυχία. Χαλάρωσε και ακολούθησε τα γεγονότα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα και είσαι πιο ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ