Ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μία φορά την εβδομάδα στο ΑΤ της περιοχής του, αφέθηκε ο 66χρονος εφοπλιστής Ιωάννης Καραγιώργης, σε βαρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα για τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και δόλιας πτώχευσης, σύμφωνα με το crashonline.gr.

Ο εφοπλιστής είχε συλληφθεί στην Γλυφάδα βάση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις ολλανδικές αρχές.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο κ. Καραγιώργης δεν είχε λάβει ποτέ κλήση από τις Ολλανδικές αρχές, αφού αυτές στέλνονταν σε ανύπαρκτη διεύθυνση και αυτό ενώ η νέα μόνιμη διεύθυνση του ήταν γνωστή στις Ολλανδικές αρχές. Μετά από αυτά η προσφυγή έγινε δεκτή και από τους δικαστές και αύριο αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Παραμένει σε εκκρεμότητα-ωστόσο- το ζήτημα της έκδοσης του με βάσει το αίτημα, που αναμένεται να υποβάλλουν, οι Ολλανδικές αρχές το οποίο θα κριθεί αρμοδίως.

Ο γνωστός εφοπλιστής δραστηριοποιείται και στον χώρο των media με δίκτυο 11 περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών στην Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top