Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

100 τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι «γαλάζιοι» νεολαίοι ρυθμίζοντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο τριήμερο , 21-23 Οκτωβρίου, στο MEC Παιανίας.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 16:00 με την διαπίστευση των συμμετεχόντων και στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες των συνέδρων καθώς και θεματικές συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, ταυτόχρονα. Θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν οι αλλαγές στο καταστατικό και γενικότερα στη λειτουργία της Οργάνωσης.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου με την ψηφοφορία για νέο Πρόεδρο της Οργάνωσης και Κεντρική Επιτροπή.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του parapolitika.gr, οι σύνεδροι δε θα έχουν τα παραδοσιακά τους «κουπόνια» αλλά θ’ αντικατασταθούν από ονομαστικές κάρτες με προσωπικό κωδικό για τον κάθε σύνεδρο. Έτσι, όπως τονίζουν από την ηγεσία της «γαλάζιας» παράταξης θ’ αποφευχθούν παλαιοκομματικές λογικές του παρελθόντος και η Οργάνωση θα περάσει σε μία νέα φάση.

Επίσης τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής θα είναι 100, δηλαδή 80 λιγότερα από την προηγούμενη που αριθμούσε 180 μέλη. Στόχος αυτής της μείωσης, απ’ ότι λένε, είναι να υπάρξει ένα ευέλικτο όργανο που να μπορεί να συνεδριάζει και να αποφασίζει με πιο εύκολο τρόπο. Επίσης συζητείται σοβαρά, τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής να συμμετέχουν και ως σύνεδροι στο επόμενο συνέδριο του κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ