Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα του Γιάννη Λοβέρδου: Πώς έχασα 100 κιλά – Μπορούμε να τα καταφέρουμε (Photo)

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε στους στους ανθρώπους που δίνουν μάχη με τα κιλά τους, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, με ένα ποστ του στο Facebook όπου αποκάλυψε ότι κατάφερε, μέσα σε 14 μήνες, να χάσει 100 κιλά.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε:

«Σήμερα επιτρέψτε μου να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας. Μετά από 14 μήνες που κάνω δίαιτα, κατάφερα να χάσω 100 ολόκληρα κιλά. Είναι ένα προσωπικό επίτευγμα, που δίνει σε μένα τη δύναμη να συνεχίσω αλλάζοντας πλήρως τη ζωή μου. Τώρα ξέρω αφού κατάφερα να κρατήσω τόσο καιρό ότι θα πετύχω μέχρι τέλους. Γνωρίζω ότι η παχυσαρκία είναι μια μεγάλη μάστιγα της εποχής μας. Ελπίζω να γίνω το παράδειγμα πολλών φίλων που παλεύουν, όπως κι εγώ, όλη τους τη ζωή με την παχυσαρκία. Θέλει μεγάλη προσπάθεια αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Φτάνει να μην το βάλουμε κάτω. Θα νικήσουμε».

Σήμερα επιτρέψτε μου να μοιραστώ τη χαρά μου μαζι σας. Μετά από 14 μήνες που κάνω δίαιτα, κατάφερα να χάσω 100 ολόκληρα κιλά. Είναι ένα προσωπικό επίτευγμα, που δίνει σε μενα τη δύναμη να συνεχίσω αλλάζοντας πλήρως τη ζωή μου. Τώρα ξέρω αφού κατάφερα να κρατήσω τόσο καιρό οτι θα πετύχω μέχρι τέλους. Γνωρίζω ότι η παχυσαρκία είναι μια μεγάλη μάστιγα της εποχής μας. Ελπίζω να γίνω το παράδειγμα πολλών φίλων που παλεύουν, όπως κι εγω, όλη τους τη ζωη με την παχυσαρκία. Θέλει μεγαλη προσπάθεια αλλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Φτάνει να μην το βάλουμε κατω. Θα νικήσουμε
1,3 χιλ.
206

28

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ