Ανιμέτωποι με την οργή των πολιτών στην Καλαμάτα ήρθαν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που επισκέφτηκαν την πόλη μετά τη θεομηνία.Κάτοικοι της Καλαμάτας ξέσπασαν εναντίον του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, που επισκέφθηκαν την περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι μία επαγγελματίας τους φώναξε ότι έπρεπε να έρθουν με φτυάρια και όχι με γραβάτες και κοστούμια.

Οι πλημμυροπαθείς, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την αγανάκτησή τους και εξέφρασαν την απελπισία τους στους εκπροσώπους της κυβέρνησης για την καταστροφή των περιουσιών τους εξαιτίας της απουσίας αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή.

«Μας έπνιξε, μας έπνιξε» φώναζαν απελπισμένοι οι κάτοικοι της Καλαμάτας, αποδοκιμάζοντας παράλληλα το γεγονός ότι Τόσκας, Σπίρτζης και ο βουλευτής κ. Κωνσταντινέας επισκέφθηκαν την περιοχή με κοστούμια, ενώ ο κόσμος παλεύει να αντισταθεί στη μανία της φύσης. «Ήρθατε με τα κουστούμια, ενώ έπρεπε να έρθετε με φτυάρι» διαμαρτυρήθηκε μια κάτοικος.

Δείτε τα βίντεο


crashonline.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top