Η φορολόγηση με τον τρόπο που γίνεται είναι σε ένα βαθμό επιλογή της κυβέρνησης είπε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» με τον Ανδρέα Σταματόπουλο, διευκρινίζοντας όμως πως τα μνημόνια ορίζουν λίγο πολύ τον τρόπο φορολόγησης.

Σχετικά με τις μειώσεις των επικουρικών συντάξεων ΑΜΕΑ, ο κ. Καραγιαννίδης είπε ότι έχουν γίνει λάθη και αδικίες και όλοι περιμένουμε από τον πρωθυπουργό να αποκαταστήσει αυτές τις αδικίες με τις δεσμεύσεις που θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ.

Σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες ο βουλευτής είπε πως έγινε ένας διαγωνισμός με συγκεκριμένους οικονομικούς όρους και η ελληνική κυβέρνηση θα αποκομίσει ένα σημαντικό ποσό, αν και εξέφρασε επιφυλάξεις στο κατά πόσο χτυπιέται η διαπλοκή, καθώς οι πλειοδότες είναι τρεις υπόδικοι και ένας εργολάβος δημοσίων έργων.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top