Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ζωή προαναγγέλλει «κάτι μεγάλο» (Video)

Σε ανακοίνωση της, η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε τη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει αύριο για να μιλήσει για την ΕΛΣΤΑΤ, το χρέος της χώρας, τις γερμανικές οφειλές και τη SIEMENS. Ταυτόχρονα, προϊδέασε για μια μεγάλη ανακοίνωση που θα κάνει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης όπως διαβάζουμε στο pontiki.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ανέφερε:

Με νέο video, η Ζωή προαναγγέλλει ότι θα ανακοινώσει “Κάτι Μεγάλο”, σε συνέντευξη τύπου που θα δώσει αύριο στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Κάτι μεγάλο “για όλους μας”, όπως λέει στο τέλος του video.

Θα μιλήσει για δικαιοσύνη, ως πολιτικός. Και για πολιτική από τη σκοπιά του δικηγόρου.

Γιατί η πολιτική βασίζεται σε νομικά εργαλεία. Και γιατί “δεν υπάρχει πολιτική χωρίς δικαιοσύνη”, όπως έγραψε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό.

Μετά το γνωστό video-κάλεσμα με τη Ζωή στην ταράτσα των γραφείων της Πλεύσης Ελευθερίας, το νέο video, γυρισμένο και πάλι από κινητό, εμφανίζει αυτή τη φορά ένα νέο κορίτσι, μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και της Πρωτοβουλίας “ΟΧΙ στα Ναι τους”, να επιτίθεται στην παρανομία των Κυβερνώντων από την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και να μιλά για τις υποθέσεις στις οποίες η Κυβέρνηση εγκαταλείπει το δημόσιο συμφέρον αλλά και να παραθέτει τι μπορούμε να διεκδικήσουμε. «Αλλά αυτά είναι νομικά πράγματα, δεν είναι πολιτική», καταλήγει ειρωνικά κάθε φορά, με αναφορά στις επανειλημμένες δηλώσεις Κυβερνητικών και Κοινοβουλευτικών που ξεπουλούν καθημερινά το δημόσιο συμφέρον με τη δικαιολογία ότι η διεκδίκηση είναι νομικισμός ή “νομικό θέμα” και όχι πολιτικό.

Το video είναι χωρισμένο σε ενότητες για το κάθε θέμα που θα αναλυθεί στην αυριανή συνέντευξη τύπου και καταλήγει στην προαναγγελία από τη Ζωή για ¨Κάτι μεγάλο για όλους μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ