Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Άνιστον «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό των Μπραντζελίνα μέσω της κολλητής της: Η Τζολί τον τρέλανε (Video)

Η κολλητή της Τζένιφερ Άνιστον έσπασε την σιωπή της για το διαζύγιο Τζολί-Πιτ και μίλησε με σκληρά λόγια για την γυναίκα που «έκλεψε» τον άνδρα της κολλητής της κολλητής της.

Η Τσέσι Χάντλερ, λοιπόν, μίλησε στο CNN και την εφημαρίδα Mirror, αποκαλύπτοντας τι σκέφτεται η Τζένιφερ Άνιστον για όλα αυτά που συμβαίνουν.

«Παρά τον πόνο που αισθάνθηκε μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ, η Τζένιφερ γνώριζε ότι η Αντζελίνα δεν είναι η σωστή σύντροφος για αυτόν» δήλωσε η φίλη της Άνιστον Τσέλσι Χάντλερ στην Mirror και συνεχίζει:

«Πάντα πίστευε ότι ήταν υπερβολικά πολύπλοκη για εκείνον. Ο Μπραντ είναι ένας αρκετά απλός τύπος… Είναι απλά ένας κανονικός τύπος με μια εργασία υψηλού προφίλ. Παρά τα όσα έχει πει η Τζολί όλοι ξέρουν ότι της έκλεψε τον άνδρα. Ήταν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα τον εγκατέλειπε για κάποιον άλλο».

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Τζολί… θεοπάλαβη, θεωρώντας πως εκείνη είχε έναν τέλειο σύζυγο και τον χώρισε.
«Υπάρχουν φήμες ότι μέρος του προβλήματος ήταν ότι ο Μπραντ φέρεται να πίνει και να καπνίζει πολύ… χόρτο. Αναρωτιέμαι γιατί χρειαζόταν να αυτο-θεραπευτεί.Ίσως επειδή τα τελευταία 12 χρόνια, αντί να αράζει στη λίμνη Κόμο με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Ματ Ντέιμον, ήταν ‘κολλημένος’ μέσα σε ένα σπίτι με 85 παιδιά που μιλούν 15 διαφορετικές γλώσσες;
Ω ναι… γιατί παντρεύτηκε μια θεοπάλαβη, να γιατί» είπε στο CNN.

Πάντως, η Τζένιφερ Άνιστον διατηρεί σιγήν ιχθύος, κάνοντας τις βόλτες της στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ