Μια υποστολή σημαίας διαφορετική απ όλες τις άλλες πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με την δύση του ηλίου στην προκυμαία Μυτιλήνης
Επειδή την προηγούμενη Κυριακή δεν έγινε υποστολή σημαίας  λόγω διαδήλωσης εκείνη την ώρα λαθρομεταναστών και προσφύγων, υπήρχε κάλεσμα σήμερα από πολίτες  να έρθουν στην προκυμαία στην υποστολή της σημαίας, ώστε να γίνει κανονικά παρά την επιθυμία αναρχοφασιστικών ομάδων και λαθρομεταναστών.
Έτσι είχαμε ένταση και επεισόδια  στην προκυμαία Μυτιλήνης όταν ομάδα από αλληλέγγυους και αναρχικούς μαζί με ομάδα μεταναστών ήθελαν να εμποδίσουν την υποστολή της Ελληνικής σημαίας μπροστά από το Παλαιό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Αυτό που αξίζει να τονίσουμε είναι ότι χρειάστηκε η επέμβαση από διμοιρία των ΜΑΤ για να επιβάλουν την τάξη, αφού οι Έλληνες πολίτες κάτοικοι της Μυτιλήνης που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην Προκυμαία της Μυτιλήνης, αποδοκίμασαν έντονα τους αναρχικούς, τραγουδώντας όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο.

Να σημειώσουμε ότι οι κάτοικοι συνεπλάκησαν με την ομάδα των «αλληλέγγυων» – μεταναστών που ευτυχώς χάρη στην επέμβαση των ΜΑΤ και ένα δακρυγόνο που ρίχθηκε αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.

Βίντεο- ερασιτεχνικό: Στέλιος Αντωνογιαννακης
ΒΙΝΤΕΟ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΙΝΤΕΟ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ
lesvospost.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top