Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Νίκη με Under ο ΠΑΟΚ, δυνατή η Μπρόντμπι

Ιδιαίτερα πλούσιο και το σημερινό κυριακάτικο κουπόνι, με τη Σούπερ Λιγκ να συνεχίζει τη δράση της και όλη την υφήλιο να… παίζει μπάλα. Εντός των συνόρων θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, ενώ οι υπόλοιπες τρεις επιλογές μας έρχονται από Δανία, Πορτογαλία και Β’ Ισπανίας. Να σας θυμίσουμε, φυσικά, ότι στο Betarades.gr τα προγνωστικά για το στοίχημα δεν περιορίζονται μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα μπορείτε να βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για μπάσκετ, τένις, βολεϊ, Φόρμουλα 1, χάντμπολ, χόκεϊ και… NFL.

“Ποδαρικό” με τρίποντο και Under

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Τούμπας, όπου επιλέγουμε τον Άσσο σε συνδυασμό με το Under 3,5 σε απόδοση 1.90. Με πίστη και διάθεση για διεκδίκηση του τίτλου μπαίνει στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ (ξεκινώντας με ποινή -3 βαθμών). Οι ασπρόμαυροι είναι απ’ τις ομάδες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους στην Ευρώπη, κατά γενική ομολογία «αυτοκτόνησαν» κόντρα στο… φάντασμα του Άγιαξ και συνέχισαν με μια πολύ άνετη πρόκριση επί της Ντιναμό Τιφλίδας στο Γιουρόπα Λιγκ. Απέδωσαν όμορφο και «στρωτό» ποδόσφαιρο, είχαν ρυθμό και ξεκάθαρο πλάνο μέσα στο γήπεδο, στοιχεία που αν μη τι άλλο είναι ενθαρρυντικά. Ωστόσο, αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα υπάρξει διάρκεια, διότι τέτοια εποχή πέρυσι παρατηρούνταν οι ίδιες διαπιστώσεις επί εποχής Τούντορ. Ο Ίβιτς κέρδισε το στοίχημα της παραμονής, αφού μεταμόρφωσε τον περσινό ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στην πρωτιά των πλέι οφ. Οι προσθήκες έκλεισαν στον αριθμό 9, εκ των οποίων τουλάχιστον οι 6 προορίζονται για την ενδεκάδα. Αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις προς το παρόν οι Κάνιας, Λέο Μάτος και Τζάλμα Κάμπος, αρχίζει να προσαρμόζεται ο στόπερ Κρέσπο, είναι δεδομένο ότι σε ποιοτικό επίπεδο ο δικέφαλος είναι αναβαθμισμένος, έστω κι αν στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει μόνο ο όχι ιδιαίτερα σταθερός Αθανασιάδης.

Περισσότερο ανταγωνιστικός από πέρυσι θέλει να είναι φέτος ο Παναιτωλικός, μια απ’ τις πιο σταθερές ομάδες των τελευταίων ετών στη Σούπερλιγκ. Οι Αγρινιώτες «πλήρωσαν» το κακό ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του Πόντες, ο ερχομός του Γιάννη Ματζουράκη «έστρωσε» την κατάσταση σε αμυντικό επίπεδο, ωστόσο η αποχώρηση του Βιγιαφάνιες τον Ιανουάριο στοίχισε. Στην 11η θέση κατέληξε η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, αρκετά μακριά απ’ την πρώτη πεντάδα και επίσης μακριά απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν άλλαξαν πολλά ενόψει της φετινής σεζόν, καθώς ο Ματζουράκης συνεχίζει στην άκρη του πάγκου και το ρόστερ έχει τις ίδιες σταθερές. Παρέμειναν οι Μαρκόφσκι και Ουάρντα, συνεχίζουν κανονικά και οι πολύτιμοι Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας και Μάκος, ισχυρό πλήγμα ο σοβαρός τραυματισμός του Παπάζογλου (ρήξη χιαστών) που χάνει τη σεζόν. Ξεχώρισε η προσθήκη του επιθετικού χαφ, Εμάνουελ Λεδέσμα, που ήρθε απ’ την Μπρέντφορντ, ενώ ο μοναδικός Έλληνας που αποκτήθηκε ήταν ο Τσοκάνης. Βλέπουμε νίκη του Δικεφάλου σε συνδυασμό με λίγα γκολ.

Εμπιστοσύνη στην Μπρόντμπι

Συνεχίζουμε με Δανία, επιλέγοντας το Διπλό Draw No Bet της Μπρόντμπι επί της Άαλμποργκ σε απόδοση 1.80 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αποτελούσε το μεγαλύτερο ερωτηματικό για το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος στη Δανία, μιας και επέλεξε να προχωρήσει σε σοβαρές ανακατατάξεις στο ρόστερ. Ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε 10 ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν και στη θέση τους έφερε άλλους τόσους για να τους αντικαταστήσουν. Παρ’ όλα αυτά, η μέχρι τώρα πορεία της, δείχνει πως πέτυχε… διάνα, αφού τα πηγαίνει περίφημα, ούσα πριν την έναρξη της αγωνιστικής στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας για… συγκάτοικους τη σημερινή της αντίπαλο Μπρόντμπι και την Κοπεγχάγη. Στο τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα υποδέχθηκε την Άαρχους και έδειξε στόφα μεγάλης ομάδας, μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές του δευτέρου μέρους, όμως κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να επικρατήσει με σκορ 2-1.

H Μπρόντμπι, από την πλευρά της, έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε καθόλου από τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο Γιουρόπα Λιγκ. Αντιθέτως, κληθείσα να δώσει το σημαντικότερο φετινό της τεστ λίγες μέρες μετά, στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Κοπεγχάγη, τα πήγε περίφημα, «φωνάζοντας» με την εμφάνισή της πως πρέπει να θεωρείται εν δυνάμει διεκδικήτρια του φετινού πρωταθλήματος. Δεν φοβήθηκε ούτε στιγμή την αντίπαλό της, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν πτοήθηκε και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ικανή για θετικό αποτέλεσμα η Μπρόντμπι.

Δε χάνει η Ταραγόνα

Μετακινούμαστε στη Β’ Ισπανίας, πηγαίνοντας με το Χ2 της Ταραγόνα επί της Αλκορκόν σε απόδοση 1.93. Η παρθενική νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος αποτελεί τον κοινό στόχο των δύο αντιπάλων στη μάχη του «Σάντο Ντομίνγκο». Η γηπεδούχος Αλκορκόν έχει συλλέξει δύο βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, φέρνοντας ισοπαλίες απέναντι σε Ουέσκα (0-0 εντός) και Νουμάνθια (1-1 εκτός) και γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα από τη Λεβάντε με 2-0. Παράλληλα, όμως, μεσοβδόμαδα πέτυχε μία μεγάλη πρόκριση επί της Χετάφε στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας. Η Ταραγόνα, από την πλευρά της, συνεχίζει κι αυτή το φετινό «ταξίδι» της στο Κύπελλο Ισπανίας, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβάντε. Ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τη «Νάστικ» στη φετινή Σεγούντα, μετά από αυτές κόντρα σε Λούγκο (2-2 εντός στην πρεμιέρα) και Ουέσκα (1-1 εκτός). Επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και είναι κανονικά διαθέσιμοι ο κίπερ Ντιμιτριέφσκι, οι αμυντικοί Τζετέι και Κακαμπάτζε και ο μέσος Μαντίνα. Παράλληλα, επιστρέφουν από τραυματισμό οι επιθετικοί Ούτσε και Στεφάν Εμανά. Θα φύγει μα βαθμό ή βαθμούς η “Νάστικ” από το “Σάντο Ντομίνγκο”.

Αμφίσκορο στην Πορτογαλία

Το σημερινό “καρέ” προτάσεων κλείνει με το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Τσάβες με τη Σετούμπαλ για την Α’ Πορτογαλίας, σε απόδοση 2.00. Άκρως θετικό είναι το ξεκίνημα της Τσάβες στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς μετά το πέρας τριών αγωνιστικών παραμένει αήττητη έχοντας σημειώσει μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Τοντέλα (1-1 εντός έδρας) και Μποαβίστα (2-2 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Ζόρζε Σιμάο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νασιονάλ την προηγούμενη βδομάδα, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0. Ανάλογα θετική η κατάσταση και για τη Σετούμπαλ. Το συγκρότημα του Ζοσέ Κουσέιρο επικράτησε των Μπελενένσες (2-0 εντός έδρας) και Αρούκα (2-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπενφίκα (1-1 εκτός έδρας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Δανάη ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο σπιτάκι του δάσους! Πώς θα αντιδράσουν η αδερφή και η μάνα της;

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η μεγάλη κόρη της Ηλέκτρας, Δανάη, ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο...