Η ελληνική Οργάνωση Γη ήρθε πρώτη και καλύτερη στο διεθνή διαγωνισμό #NatureForAll που έγινε στη Χαβάη, στις 5 Σεπτεμβρίου.
Ένας διαγωνισμός για την ανάδειξη του φορέα με τις πιο δημιουργικές πρακτικές σύνδεσης του ανθρώπου με τη Φύση.
ΠΡΩΤΗ παγκοσμίως μεταξύ 110 πρωτοβουλιών από 42 χώρες.

Το πρόγραμμα #NatureforAll του IUCN έχει στόχο να εμπνεύσει μια νέα γενιά στοχαστών και όσων δρουν σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, να συνδέονται με τη φύση και να αναπτύσουν καινοτόμες δράσεις για την προστασία και διατήρησή της.

Η Οργάνωση Γη με 6 χρόνια λειτουργίας, έχει μεταμορφώσει ένα χώρο στο Ίλιον σε οικολογικό πάρκο. Εκεί φέρνει τον κόσμο κοντά στη φύση με φυτέματα, μαγειρέματα, ομιλίες, προγράμματα για παιδιά, νέους και ανέργους, με εργαλείο τις βιωματικές δράσεις και στόχο τις βιώσιμες λύσεις.
Φέτος το χειμώνα μεσω του Earth Refugee ανέλαβε μεγάλη δράση στον Πειραιά, συνεισφέροντας σημαντικά στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Με μαγειρέματα και συντονισμό εθελοντών, προσέφερ και συνεχίζει να προσφέρει καίριες λύσεις στο κρίσιμο προσφυγικό θέμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top