Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-0

Ένα καλό εικοσάλεπτο είναι αυτό που μπορούν να κρατήσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου από την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά το οποίο έληξε χωρίς να σημειωθεί κάποιο γκολ και με ελάχιστες καλές ευκαιρίες.

Με αρκετά προβλήματα, αλλά χωρίς διάθεση να αλλάξουν τα πλάνα τους παρέταξαν τις ομάδες τους στους “Ζωσιμάδες” τόσο ο Πετράκης, όσο και ο Παράσχος.

Ο προπονητής των γηπεδούχων δεν άλλαξε το αγαπημένο του 3-5-2. Ο Λίλα ανέλαβε το ρόλο του “κόφτη” μπροστά στην τριάδα των στόπερ με τον Ζαΐρο να μπαίνει στα παπούτσια του Ακόστα. Σε έναν καινούριο ρόλο ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε ως εσωτερικός μέσος δείχνοντας να είναι έξω από τα νερά του για περίπου 25 λεπτά στη συνέχεια όμως ανέλαβε πρωτοβουλίες

Από την άλλη ο Παράσχος δεν άλλαξε και αυτός το αγαπημένο του 4-2-3-1 με σαφέστατο στόχο να πιέσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Οι τέσσερις πιο προωθημένοι, δηλαδή οι Μουνάφο, Μενδρινός, Μανούσος και Γιακουμάκης ήταν εκείνοι που πίεζαν τόσο τους τρεις στόπερ, όσο και τον Λίλα θέλοντας να κλέψουν την μπάλα και να βγουν γρήγορα στην κόντρα.

Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν κακή αφού με εξαίρεση δύο φάσεις αυτό που είδαμε ήταν περισσότερο τα νεύρα μεταξύ των παικτών παρά αγώνα. Χαρακτηριστικό του θεάματος που παρακολουθήσαμε είναι ότι το πρώτο κόρνερ του ματς ήρθε στο 42′.

Αυτό άλλαξε για ένα περίπου εικοσάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι δύο ομάδες έχασαν από δύο καλές ευκαιρίες. Στη συνέχεια με τις αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μετά την αποβολή του Λίλα στο 89′ είχαν δύο σημαντικές στιγμές για να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Γιακουμάκης ήταν άστοχος.

Κάπως έτσι έμεινε αυτό το 0-0 στους “Ζωσιμάδες”, με αυτή να είναι η πρώτη ισοπαλία και για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα.
Το φιλμ του αγώνα

Γήπεδο: “Ζωσιμάδων”

Διαιτητής: Νικόλαος Πουλημάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Δημήτριος Ζησιμόπουλος, Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Τέταρτος διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (Δράμας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Κοζορώνης, Λίλα, Κούτρης (70′ Δώνης), Μαμπουλού, Ζάιρο (75′ Βιντάλ), Κόντε (83′ Φερφελής).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (83′ Γουνδουλάκης), Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο (66′ Στάθης), Μενδρινός (91′ Ντιλαβέρ), Γιακουμάκης, Μανούσος.

Γκολ: –

Κίτρινες: Λίλα, Μπουκουβάλας, Δώνης / Γκνιάτιτς

Κόκκινες: Λίλα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024 Σάββατο με εξάγωνο Άρη/ Ουρανού και η μέρα είναι εκπληκτική για να τολμήσουμε σε αλλαγές, να παρακινηθούμε να κάνουμε νέα πράγματα...