Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑ 2-0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντουαλά, η Κέρκυρα επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ στο νησί, σε ματς για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Πρώτη νίκη για τους «Φαίακες» στο νέο πρωτάθλημα, την ώρα που οι «βυσσινί» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά και την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στον Ηρακλή. Δείτε εδώ το φιλμ της αναμέτρησης.

Οσον αφορά τον Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά, ο Καμερουνέζος μέσος ήταν εκείνος που σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 24′, και εκείνος από τον οποίον ξεκίνησε η προσπάθεια της Κέρκυρας για το δεύτερο (σ.σ. σκόρερ ο Επστάιν στο 39′).

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με το συγκρότημα του Αγγελου Αναστασιάδη να είναι ανώτερο στο β’ μέρος, να προσπαθεί για ένα γκολ προκειμένου να ξαναμπεί στο ματς, αλλά να μην τα καταφέρνει.

Πιο επιθετική ήταν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η Κέρκυρα, η οποία αφού απείλησε δύο φορές με τον Τουράμ (10΄,21΄) στο 24΄ πήρε το προβάδισμα. Αυτή την φορά ο Τουράμ ήταν ο δημιουργός και ο Ντουαλά ο «εκτελεστής» με δεύτερη προσπάθεια (1-0).

Η Λάρισα προσπάθησε να αντιδράσει και μέσα σε δύο λεπτά είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να ισοφαρίσει, αλλά στο 32΄ το σουτ του Ναζλίδη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 33΄ το βολέ του Αναστασάκου μέσα από την περιοχή ήταν και αυτό άστοχο.

Ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης πήραν οι «Φαίακες» στο 39΄. Από την εξαιρετική ασίστ του Ζορμπά, ο Επστάιν βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Καβουσάκη και με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς από την εξέδρα.

Παρά τις αλλαγές που έκανε ο Αγγελος Αναστασιάδης στο δεύτερο μέρος η ομάδα του δεν κατάφερε να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τονν απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα πήραν σχετικά εύκολα το «τρίποντο».

ΣΚΟΡΕΡ: 24′ Ντουαλά, 39΄ Επστάιν
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 14′ Σιόντης, 30′ Ζορμπάς, 54′ Γεωργίου – 55′ Αναστασόπουλος, 71′ Φάρκας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκράνας (Θράκης)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ντουαλά, Βενέτης, Ζορμπάς (62΄ Νίκιτς), Γκόμες, Γεωργίου (91΄ Ιωάννου), Σιόντης, Επστάιν (79΄ Ζαραδούκας), Ντιόγκο, Τουράμ.
ΛΑΡΙΣΑ (Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας (46΄ Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς (70΄ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Αντόνι, Ντέλετιτς (59΄ Λαμπρόπουλος), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ.
sentragoal.gr

Δειτε livescore όλων των αγώνων του Στοιχήματος ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ