Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-2

Το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναιτωλικός που πέρασε νικηφόρα από το άδειο Περιστέρι με 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο που γνώρισε τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Μιγκέλ Ροντρίγκες στο 12΄ άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις ο Ουάρντα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι «πλήρωσαν» τα αμυντικά τους λάθη, ενώ είχαν σε κακή μέρα τον Λε Ταλέκ, ο οποίος έχασε δύο απίστευτες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

ΓΚΟΛ: 12′ Ροντρίγκες, 90+3′ Ουάρντα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 56′ Τόνσο – 21′ Τομάνε, 90+4′ Ουάρντα

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπίτολο, Ουμπίντες, Μπάγκα (77′ Παπαδόπουλος), Μπρίτο (57′ Βασιλείου), Γροντής (68′ Λημνιός), Τόνσο, Λε Ταλέκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Ροντρίγκες, Κούσας, Τσοκάνης, Μάκος, Τσοκάνης (90+4′ Λεντέσμα), Μάρκος Πάουλο, Φερέιρα (69′ Μαρκόβσκι), Ουάρντα, Κλέσιο Μπαούκε, Τομανέ (81′ Κουτρουμάνος)

Δειτε livescore όλων των αγώνων του Στοιχήματος ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ο Τάσος παραπλανεί τη Δεσποινιώ και το σκάει μαζί του αφήνοντας τη Μαρίκα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ Ανατρεπτικές εξελίξεις θα έχουν οι Ψυχοκόρες καθώς η Δεσποινιώ ξεγελιέται στα επόμενα επεισόδια από τον...