Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-2

Με νέα μεγάλη εμφάνιση ο Πανιώνιος νίκησε 2-0 τη Ξάνθη στα Πηγάδια κι έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της περιόδου.

Λίγο μετά το επιβλητικό 3-0 στην πρεμιέρα επί του Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είχε τονίσει ότι η ομάδα του είναι ικανή για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα. Μάλλον επιβεβαιώνεται, αν και βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, καθώς οι «κυανέρυθροι» χρειάστηκαν μόλις 16 λεπτά στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής (2ης του πρωταθλήματος) για να «καθαρίσουν» τη Ξάνθη, η οποία έμεινε χωρίς βαθμούς μετά από δύο αναμετρήσεις και προβλημάτισε (προηγήθηκε το 1-4 από την ΑΕΚ).

Η «σεμνή τελετή» στα Πηγάδια τελείωσε (ουσιαστικά) πάρα πολύ γρήγορα. Με γκολ από τα αποδυτήρια του Σοτζέι (5΄) οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα και στο 16΄ ο Ρισβάνης από το κόρνερ του Βλάχου και την ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς για δεύτερη φορά (2-0).

Από κει και πέρα ο Πανιώνιος χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά με σωστή τακτική και διαχείριση κατάφερε να μην κινδυνεύσει ιδιαίτερα και να φτάσει σχετικά άνετα στη μεγάλη νίκη, χάρις στην οποία διατηρείται στην κορυφή της Super League.

Το ξεκίνημα της Ξάνθης στο πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου καλό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε σε δεύτερο σερί ματς να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην αμυντική της γραμμή, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στον τρόπο οργάνωσης του παιχνιδιού της. Οι μορμούρες για το μέλλον του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο των Ακριτών ξεκίνησαν από πολύ νωρίς και σε τέτοιες περιπτώσεις η κατάληξη ποτέ δεν είναι καλή…

naftemporiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ