Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

In love στο Φισκάρδο ο εφοπλιστής Κούστας με την αγαπημένη του λίγο πριν τον αρραβώνα!

Λίγες μέρες πριν από τον αρραβώνα τους, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Κούστας και η σύντροφός του Δήμητρα Μέρμηγκα έκαναν στάση στο Φισκάρδο, άλλον έναν προορισμό στο πλάνο των διακοπών τους.

Φέτος το ζευγάρι έχει οργώσει τις… θάλασσες με την πολυτελή θαλαμηγό του εφοπλιστή «Drad», αφού στις αρχές Αυγούστου ταξίδεψαν στη Λέρο και την Κάλυμνο, λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο βρέθηκαν στα Χανιά, ενώ προηγουμένως επισκέφτηκαν την Ιμπιζα, τη Φορμεντέρα και τη Μαγιόρκα στην Ισπανία, και ακολούθησαν το Κάπρι και το Αμάλφι στην Ιταλία.

Αυτή τη φορά τα… νερά τούς έφεραν στην όμορφη Κεφαλλονιά και συγκεκριμένα στο γραφικό Φισκάρδο, εκεί όπου έδεσε το «Drad». Το όνομα του 49,5 μέτρων σκάφους αποτελείται από τα αρχικά των τεσσάρων παιδιών του Κούστα, Δημήτρη, Ρομπέρτο, Αμαλία και Δανάη. Ο 60χρονος εφοπλιστής και η 24χρονη μέλλουσα αρραβωνιαστικιά του συνάντησαν τη μαγείρισσα Τασία Δενδρινού, σήμα κατατεθέν του χωριού, αντάλλαξαν μαζί της κάποιες κουβέντες, ενώ στη συνέχεια έκαναν τη βόλτα τους στα σοκάκια κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Και οι δύο ήταν ντυμένοι κάζουαλ, με τον κύριο Κούστα να επιλέγει πράσινο polo και μπεζ βερμούδα, και τη νεαρή Δήμητρα τζιν σορτς και λευκό t-shirt. Ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα, που διατηρούν σχέση εδώ και περίπου έναν χρόνο, θα αρραβωνιαστούν στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 στο Island, σε μια βραδιά με καλεσμένους στενούς φίλους και συγγενείς.

Γνωρίστηκαν πέρυσι στη Βενετία

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο στη Βενετία και συγκεκριμένα στο θρυλικό Harry’s Bar, από το οποίο έχουν περάσει πολλά πρόσωπα των τεχνών, της διανόησης και όχι μόνο (μεταξύ αυτών και οι Ερνεστ Χέμινγουεϊ, Αρτούρο Τοσκάνι, Γκουλιέλμο Μαρκόνι, Τσάρλι Τσάπλιν, Αλφρεντ Χίτσκοκ, Τρούμαν Καπότε, Ορσον Γουέλς). Το σημείο της γνωριμίας, μάλιστα, αποκάλυψε η ίδια η Μέρμηγκα μέσα από μια ανάρτησή της στο Ιnstagram τον περασμένο Μάιο, όταν βρέθηκαν στην πόλη των δόγηδων με τον σύντροφό της, για να γιορτάσουν τα 60ά γενέθλιά του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024 Σάββατο με εξάγωνο Άρη/ Ουρανού και η μέρα είναι εκπληκτική για να τολμήσουμε σε αλλαγές, να παρακινηθούμε να κάνουμε νέα πράγματα...