Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings: «30 χρόνια ΜΑΖΙ… και συνεχίζουμε!»

Με σύνθημα «30 χρόνια ΜΑΖΙ… και συνεχίζουμε» η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, σε μια εορταστική εκδήλωση, το βράδυ της Παρασκευής (23/9), τίμησε τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές της 30χρονης ιστορίας του συλλόγου και παρουσίασε την ομάδα που θα αγωνιστεί στην φετινή Basket League (2016-17)!

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Σπίτι του Πολιτισμού» άρχισε με την παρουσία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνου, η οποία ξεκίνησε την συνεργασία της με την Ρεθεμνιώτικη ΚΑΕ τόσο σε αθλητικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο, ενώ αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Πρώτος πήρε το λόγο ο νυν πρόεδρος της διοίκησης της ομάδας κ. Ηρακλής Μανουκαράκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: στην εταιρία Cretan Kings, τα προγράμματα για τα σχολεία της ομάδας Ρέθυμνο Assist, το τιμητικό βραβείο ήθους για 2η συνεχόμενη χρόνια από τον ΕΣΑΚΕ προς την ομάδα κ.α. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε το Δ.Σ. και παράλληλα τόνισε ότι: «το Ρέθυμνο αποτελεί και θα αποτελέσει πρωτεύουσα της Κρήτης για τον αθλητισμό».

Χαιρετισμό απεύθυνε επίσης και η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή τονίζοντας την ικανοποίηση και την περηφάνια της, που το Ρέθυμνο γίνεται γνωστό σε όλη την Ελλάδα, με την συμμετοχή του στα «σαλόνια» της πρώτης εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, παίρνοντας το λόγο τόνισε μεταξύ άλλων: «Η ομάδα είναι του Ρεθύμνου και θα την στηρίξουμε όλοι μας. Έγιναν σπουδαία προγράμματα σε όλα τα επίπεδα και από την διοίκηση σε όλους τους τομείς», ενώ στη συνέχεια δεσμεύτηκε να κατασκευαστεί κλειστό γυμναστήριο στην πλατεία 4ων Μαρτύρων.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις του 1ου προέδρου της ομάδας κ. Νίκου Νίνου και του κ. Νίκου Σαραντινού (πρόεδρος για 20 χρόνια, 4 άνοδοι στα χρόνια της προεδρίας του και με αποκορύφωμα τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, το 2007) που έφεραν στο κοινό στιγμές του παρελθόντος.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων βραβεύτηκαν και η πρώτη ομάδα του ΑΓΟΡ αποτελούμενη από τους κ. Τριαντάφυλλο, τον κ. Λαγουδάκη, τον κ. Σκαλίδη, τον κ. Κουρμούλη αλλά και αυτή του 2000 – 2001 που κατέκτησε το πρώτο παγκρήτιο πρωτάθλημα του συλλόγου και συγχρόνως την άνοδο στην 3η εθνική κατηγορία. Βραβείο έλαβε και ο αγαπητός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής αλλά και οι χορηγοί της ομάδας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των Dolphin Breaths, της μασκότ της ομάδας: του Αγορίνου, των φετινών παικτών της ομάδας, του προπονητή αλλά και του τεχνικού επιτελείου. Σειρά, παίρνει το αγωνιστικό μέρος με το τουρνουά το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της πόλης μας, με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Κολοσσού Ρόδου του Απόλλων Πάτρας και του Ρεθύμνου!

*Tην εκδήλωση παρουσίασαν η Χριστίνα Βραχάλη από τον ΣΚΑΙ και ο Χρήστος Καούρης από την ΝOVA!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...