Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κόντρα ΝΔ-Παππά για τις… περούκες

«Καμία πρωτοτυπία. Την ανακοίνωση της ΝΔ την έχουν γράψει οι φέροντες περούκα εδώ και τρεις μέρες» είναι η απάντηση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στην ανακοίνωση της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Ο κ. Παππάς θα πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα ότι η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών έχει ήδη γίνει μπούμεραγκ για τον ίδιο τον υπουργό – καναλάρχη, για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή τους» , ανέφερε η Νέα Δημοκρατία απαντώντας σε νωρίτερη δήλωση του υπουργού.

«Σήμερα μάλιστα, μετά τις αποκαλύψεις για τα δάνεια ενός εκ των πλειοδοτών, η υπόθεση εξελίσσεται σε κυβερνητικό Βατερλό» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνοντας πως «όπως όμως προκύπτει από τις ανακοινώσεις του κ. Παππά, τα νέα αυτά δεν πρέπει να φτάνουν στον τόπο των πολυήμερων τουριστικών περιηγήσέων του σε Καναδά και ΗΠΑ, περιηγήσεων που γίνονται με χρήματα των άγρια φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» «Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα από την οποία είναι αποκομμένος ο κ. Παππάς, αν και είναι υπουργός … Επικρατείας!» ανέφερε η Νέα Δημοκρατία.

«Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής», τόνιζε νωρίτερα σε σχόλιό του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, απαντώντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ