Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αποδόμηση Αλ. Τσίπρα επιδιώκει η ΝΔ

Καθημερινές είναι πλέον οι επιθέσεις της ΝΔ στο πρόσωπο του Αλ. Τσίπρα, καθώς χθες τον κατηγόρησε, για ακόμη μια φορά, ότι λέει ψέματα και τον συνέδεσε με το… «μαύρο», ενώ ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, σε άρθρο του με αφορμή τη ΔΕΘ, σημειώνει δηκτικά αιχμηρά πως «η ετήσια κατάθεση προτάσεων είναι ένα ανεκτίμητο ιστορικό ντοκουμέντο που τίθεται με απόλυτη διαύγεια στην κρίση του ελληνικού λαού».
Τη «σκυτάλη» των επιθέσεων κατά του πρωθυπουργού πήρε χθες ο Γ. Κουμουτσάκος και με αφορμή το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και για την πορεία της οικονομίας, υποστήριξε πως «ένα χρώμα και ένα πρόσωπο προκαλούν αγανάκτηση στους πολίτες». Το χρώμα, σημείωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, «είναι το μαύρο. Τα μαύρα λεφτά συγκεκριμένου υποψηφίου, για τα οποία μίλησε υπουργός, το μαύρο στην καθημερινότητα των πολιτών και βέβαια μαύρο στην αλήθεια. Το πρόσωπο που προκαλεί αγανάκτηση στους πολίτες είναι ο κ. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που κάνει τα αντίθετα από όσα υπόσχεται, που λέει ψέματα πριν ακόμη μιλήσει».
Αμέσως μετά, μάλιστα, ο κ. Κουμουτσάκος πρόβαλε και βίντεο, που ανάρτησε προχθές στο διαδίκτυο η ΝΔ, με τις υποσχέσεις που έδωσε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ, σημειώνοντας ότι «αυτά ήταν μερικά από αυτά που έχει υποσχεθεί ο πρωθυπουργός, είναι τα ψέματα που θα τον ακολουθούν στο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη».
Απέναντι στο μαύρο και στην αναξιοπιστία, κατέληξε ο κ. Κουμουτσάκος, «η μόνη λύση είναι η ΝΔ και ο πρόεδρός της Κυρ. Μητσοτάκης. Θα το επιβεβαιώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παρουσιάσει οδικό χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση».
Την ίδια ώρα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων έδωσε στη δημοσιότητα απόσπασμα άρθρου του κ. Μητσοτάκη, το οποίο θα δημοσιευτεί σήμερα στο περιοδικό «Πρακτορείο» που εκδίδει το ΑΠΕ και στο οποίο υπαινικτικά επισημαίνει πως «η ετήσια κατάθεση προτάσεων και η ανάπτυξη πρωτοβουλιών από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση δίνουν το στίγμα της θέσης και της πορείας της χώρας μας. Κι αφήνουν, ταυτόχρονα, ένα ανεκτίμητο ιστορικό ντοκουμέντο, που τίθεται τελικά με απόλυτη διαύγεια στην κρίση του ελληνικού λαού».
imerisia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ