Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Στηρίγματα Παρί και Μπέτις

Η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώθηκε και μπαίνουμε εκ νέου σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Στην Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται το ματς της ημέρας, με την Τσέλσι να υποδέχεται τη Λίβερπουλ, ωστόσο τα Προγνωστικά Αγγλίας δε θα μας απασχολήσουν. Αντίθετα, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες επιλογές προκύπτουν από Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία και ΗΠΑ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr.

Νίκη για Μπέτις

Ξεκινάμε από την Ισπανία και τον Άσσο σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Μπέτις – Γρανάδα. Τη δύναμη του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί σήμερα η Μπέτις, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής. Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έρχονται οι Σεβιγιάνοι απέναντι στη Γρανάδα, έχοντας «αποδράσει» με σκορ 2-3 από το «Μεστάγια» το περασμένο σαββατοκύριακο. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για την Μπέτις στη φετινή λίγκα, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη βαριά ήττα της πρεμιέρας στο «Καμπ Νου» (6-2) και την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με τη Λα Κορούνια. Η Γρανάδα, από την πλευρά της, ψάχνει ακόμα το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Σαφή τα δείγματα αστάθειας για τους φιλοξενούμενους, κυρίως στον αμυντικό τομέα, κάτι που μαρτυρά το παθητικό των οκτώ γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα η ομάδα έμεινε στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Βιγιαρεάλ, για να ακολουθήσουν οι ήττες από Λας Πάλμας (5-1 εκτός) και Έιμπαρ (1-2).

Αντιδρά η Παρί

Συνεχίζουμε με Γαλλία και το χάντικαπ -1 γκολ της Παρί Σεν Ζερμέν σε απόδοση 1.91 στον εκτός έδρας αγώνας της απέναντι στην Καέν (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Παρί με ένα γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Παρί κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Εναλλαγή ανάμεσα σε εντός έδρας και εκτός έδρας κάνει η Καέν, που μετράει 2/2 νίκες στο γήπεδο της και 2/2 ήττες μακριά απ’ αυτό. Έκανε μια μέτρια προς κακή εμφάνιση στο εκτός έδρας ματς με τη Ρεν την περασμένη εβδομάδα, δέχτηκε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος και μοιραίο ήταν να χάσει με 2-0. Σήμερα οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στην έδρα τους, αλλά εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν οι πιθανότητες τους να επιστρέψουν και στις νίκες δεν είναι ιδιαίτερα πολλές. Απ’ τον Σεπτέμβριο του 2014 (τρεις σερί ισοπαλίες) είχε να μείνει χωρίς νίκη για τρία σερί παιχνίδια η Παρί Σεν Ζερμέν, από την πλευρά της, το έκανε ξανά επί των ημερών του Ουνάι Έμερι. Ολοκληρωτικά υπεύθυνοι γι’ αυτό οι Παριζιάνοι, οι οποίοι «πέταξαν» δύο πόντους στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη Τρίτη κόντρα στην Άρσεναλ, σ’ ένα ματς όπου κυριάρχησαν απ’ την αρχή μέχρι το τέλος. Σήμερα περιμένουμε ότι η Παρί θα αντιδράσει και ότι θα φτάσει σχετικά εύκολα στη νίκη.

Κερδίζει η Μπούρσασπορ

Επόμενη επιλογή, ο Άσσος σε απόδοση 2.05 στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, Μπούρσασπορ – Καϊσέρισπορ. Μπορεί να δέχθηκε ασφυκτική πίεση από τη Φενερμπαχτσέ, η Μπούρσασπορ, όμως, άντεξε και κατάφερε να φύγει με ένα τεράστιο Διπλό από το «Σουκρού Σαράτσογλου» επικρατώντας με 0-1 της αντιπάλου της. Εκμεταλλεύτηκε ιδανικά μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι, με τον Μπατάγια στο 33’ να σημειώνει το νικητήριο τέρμα. Το συγκρότημα του Χαμζάογλου άφησε πίσω του την ήττα από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ, σημειώνοντας παράλληλα τη δεύτερη νίκη του μετά το πέρασμα των τριών πρώτων αγωνιστικών. Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας του ο προπονητής Χαμζάογλου που θέλει να δει την ομάδα του να πανηγυρίζει την πρώτη του εντός έδρας νίκη. Τη ζημιά σε ακόμη μια… μεγάλη της κατηγορίας κατάφερε να κάνει η Καϊσέρισπορ, από την άλλη, που «έκλεψε» την προηγούμενη αγωνιστική το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Γαλατασαράι. Βρέθηκε στο 12’ πίσω στο σκορ, άντεξε στην ασφυκτική πίεση της Γαλατά και κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο 40’ την ευκαιρία που της δόθηκε με τον Γουέλιτον στο 40’ να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Προηγήθηκε η ισοπαλία (3-3) με τη Φενερμπαχτσέ όπου η Καϊσέρισπορ έδειξε ξανά σοβαρό πρόσωπο, ενώ η μόνη κακή εμφάνιση για το συγκρότημα του Κουτλού σημειώθηκε στην πρεμιέρα όπου ηττήθηκε με 0-2 από την Ακίσασπορ. Η Καϊσέρισπορ ψάχνει σήμερα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας ωστόσο, δύσκολη αποστολή κόντρα στην πιο έτοιμη Μπούρσασπορ.

Παίρνει αποτέλεσμα η Ουάσινγκτον

Ολοκληρώνουμε με το Χ2 σε απόδοση 1.92 στο ματς του MLS των ΗΠΑ, Σικάγο – Ουάσινγκτον. Από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από το Τορόντο προέρχεται το Σικάγο, το οποίο παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων, βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 52’ και απλώς κατάφερε να μειώσει στο 58’ με τον Ντε Λέουβ. Το συγκρότημα του Παούνοβιτς συνεχίζει την ασταθή του πορεία, μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα έξι τελευταία και έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη για μια θέση στα πλέι οφ. Από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς προέρχεται η Ουάσινγκτον, με το αποτέλεσμα να θεωρείται άκρως επιτυχημένο, από τη στιγμή που η ομάδα έχανε με 2-0 μέχρι και το 89’! . Αυτός ο βαθμός ενδέχεται να αποδειχθεί και καθοριστικός, καθώς το σύνολο του Όλσεν βρίσκεται στην 8ηθέση της δύσης και μόλις στο -1 από την εξάδα και τα πλέι οφ. Συνεχίζει το «ταξίδι» του στο Σικάγο μετά την περιοδεία στη Νέα Υόρκη (αντιμετώπισε Σίτι και Ρεντ Μπουλς εκτός) και καλείται να πάρει τη νίκη ώστε έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου να κρατάει την τύχη του στα χέρια του.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 117 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 117 H συνάντηση του Παύλου και του Αχιλλέα εκτροχιάζεται. Οι δύο άντρες αναμετριούνται τόσο μεταξύ τους...