Άγρια κόντρα μεταξύ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά τη φράση του εισηγητή της ΝΔ ότι στο υπερταμείο ο ΣΥΡΙΖΑ θα διορίσει σύζυγο βουλευτή του, όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

«Είστε χυδαίος, είναι χυδαία όλα αυτά» απάντησε οργισμένος ο Ευκλείδης Τσακαλωτος από το υπουργικό το έδρανο ενώ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τον καλούσε να ανακαλέσει αλλιώς όπως είπε του επιστρέφει το χαρακτηρισμό.

Μόλις ο κ.Βαρβιτσιώτης ολοκλήρωσε την ομιλία του και κατέβηκε από το βήμα ο κ. Τσακαλώτος πήρε το λόγο και είπε «παραφέρθηκα όταν είπα ότι ήσασταν χυδαίος έπρεπε να πω αυτό που είπατε είναι χυδαίο. Είπατε διορίζουμε έναν τραπεζικό, έναν πανεπιστημιακό και μια γυναίκα βουλευτή. Αυτή είναι η χυδαιότητα, να μην σέβεστε το αυθύπαρκτο της γυναικείας προσωπικότητας και να λέτε ότι είναι η γυναίκα του βουλευτή γι” αυτό οι γυναίκες γύρισαν την πλάτη στο κόμμα σας».

Μετά την τοποθέτησή του ο υπουργός Οικονομικών σηκώθηκε για να αποχωρήσει από την ολομέλεια και ο κ. Βαρβιτσιώτης του απάντησε «προφανώς οι μόνες άξιες γυναίκες είναι αυτές που είναι σύζυγοι βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top