Συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Παππάς στον αγαπημένο ραδιοσταθμό των συριζαίων Στο Κόκκινο. Μίλησε για το προσφιλές του θέμα, για το οποίο μάλλον δεν τολμά να μιλήσει σε άλλον σταθμό: για τις τηλεοπτικές άδειες.

Όσο σκληρές (λέμε τώρα) κι αν ήταν οι ερωτήσεις που του ετέθησαν, ο κ. Παππάς τα έριξε για άλλη μία φορά στη… διαπλοκή. Προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι στην επερχόμενη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στη Βουλή «θα μιλήσουμε με διευθύνσεις και ονόματα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βηματοδότη, ο υπουργός εξαπέλυσε για άλλη μία φορά επίθεση στα ΜΜΕ λέγοντας ότι τα δελτία ειδήσεων έχουν αποκαλυφθεί, καθώς δεν έχουν προτεραιότητα την ενημέρωση των πολιτών αλλά την υπεράσπιση των συμφερόντων των ιδιοκτητών τους. Οχι, δεν έκανε κουβέντα ούτε για τον κ. Κολογρίτσα και τα βοσκοτόπια του ούτε για το Ινστιτούτο Φλωρεντίας ούτε βεβαίως για τα δάνεια της Τράπεζας Αττικής…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top