Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μπραντ Πιτ είναι έξαλλος με την Αντζελίνα Τζολί και δηλώνει “έτοιμος για πόλεμο”

Όπως όλα δείχνουν, το διαζύγιο ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ μόνο φιλικό δεν θα είναι ενώ δεν αποκλείται να… “χυθεί αίμα”.

Στη δήλωσή του που ακολούθησε τη δημοσιοποίηση της απίστευτης -για τους περισσότερους- είδηση, ο Μπραντ Πιτ δήλωσε “λυπημένος” από την εξέλιξη όμως στην πραγματικότητα λέγεται ότι είναι έξαλλος με την πρώην, πια, σύζυγό του κατηγορώντας την ότι “εξαπέλυσε την κόλαση”.

“Κακό πατέρα με θέματα αλκοολισμού| λέγεται ότι χαρακτηρίζει τον 52χρονο Πιτ η Αντζελίνα Τζολί και εκείνος “βγάζει ατμούς” από τα νεύρα του, ενώ πηγές προσκείμενες στον ίδιο υποστηρίζουν ότι η Άντζι έχει ξεφύγει και έχει επινοήσει όλη την ιστορία με την Κοτιγιάρ.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα η “κουτσουκέλα” του Πιτ με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία “Allied” ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Τζολί.

Εκείνος όμως δεν έχει σκοπό να καθίσει με σταυρωμένα χέρια.

Η απόφαση της Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει έξαλλο τον Μπραντ Πιτ ο οποίος, σύμφωνα με πηγές δεν είχε ιδέα για τους σκοπούς της τους οποίους έμαθε μόλις μια μέρα πριν καταθέσει την αίτηση διαζυγίου.

Κύκλοι του σταρ, πάντως, υπογραμμίζουν την ανησυχία του Πιτ για τα παιδιά του, θεωρώντας την μέχρι και “επικίνδυνα ανισόρροπη” για εκείνα. “Θα παλέψει”, όμως για τα παιδιά του. Δεν θα το αφήσει έτσι…

Όσο για την Τζολί; “Αγεφύρωτες διαφορές” επικαλείται για το διαζύγιο, όμως οι κατηγορίες που αναφέρει ως προς τον σύζυγό της σοκάρουν καθώς φέρεται να αμφισβητεί τις ικανότητές του ως πατέρα.

“Δεν αντέχω άλλο” φέρεται να έχει φωνάξει η Αντζελίνα μην μπορώντας να αντιμετωπίσει άλλο την “εξάρτηση” του Πιτ από τη μαριχουάνα και το αλκοόλ!!!!

Ο πόλεμος, λοιπόν, αναμένεται σκληρός. Σε όλα τα επίπεδα.

Θυμίζουμε ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει παραιτηθεί κάθε διατροφής, ενώ έχει ζητήσει την αποκλειστική κηδεμονία των έξι παιδιών τους, με δικαιώματα επίσκεψης στον Πιτ χωρίς, όμως, εκείνος να έχει έννομη επιμέλεια.

Γεγονός που προκαλεί ερωτήματα ως προς το πώς έφτασαν ως εκεί.

Πληροφορίες του TMZ αναφέρουν ότι στο προγαμιαίο συμβόλαιο που έχει υπογραφεί, αναφέρεται ρητά ότι αν κατά τη διάρκεια του γάμου τους ο Πιτ απατούσε την Τζολί [την είχε τη… “μύγα”] η αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών θα πήγαινε σε εκείνη.

Ε… 1 + 1 = 2.

Βρε… λες όντως να την έκανε την κουτσουκέλα με τη Μαριόν; Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα έχουμε συνέχεια… Και όχι καλή.

womenonly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κομισιόν: Παραπομπή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για τις καθυστερήσεις πληρωμών από τα νοσοκομεία

Τι αναφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε ανακοίνωσή της για την παραπομπή της χώρας μας. Αντιμέτωπη με το ευρωπαϊκό δικαστήριο θα βρεθεί η χώρα μας για...