Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σφοδρή επίθεση Παππά σε Βαρδινογιάννη και Κοντομηνά (Βίντεο)

Ευθεία επίθεση σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ, εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς, από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Ιάσωνα Φωτήλα. Σε αρκετά σημεία της συζήτητης υπήρξε οργισμένη αντίδραση του υπουργού, σύμφωνα με το newpost.gr.

Όπως όταν αναφέρθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού στο περιστατικό με τους δημοσιογράφους στηνΑμερική. «Αυτή η ιστορία θα είναι η δαμόκλειος σπάθη σας και η ταφόπλακά σας γιατί ξεσκεπάζεται η αριστερή διαπλοκη». «Να φορέσετε τις περούκες της Νέας Υόρκης γιατί θα φύγετε νύχτα» δήλωσε.

«Δεν περίμενα χρησιμοποιήσετε αυτό το άθλιο γεγονός και την άθλια επιλογή των καναλαρχών, να στείλουν ανθρώπους μεταμφιεσμένους με περούκες, να με ακολουθήσουν στη Νέα Υόρκη για να κάνετε φθηνή αντιπολίτευση.», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας. Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν κάνετε κριτική στους καναλάρχες, ήρθατε εδώ να αστειευτείτε», αναφερόμενος στον κ. Φωτήλα.

«Το ήθος το δικό μας επέταξε να εισπράξουμε τα 300 εκ. κ. Φωτήλα και κύριοι της αντιπολίτευσης και κύριοι καναλάρχες».

Επίσης, ο υπουργός Επικρατείας έκανε σαφή αναφορά στον κ. Βαρδινογιάννη και τον Δημήτρη Κοντομηνά λέγοντας:

«Προσφέρει 13 εκ. ο κ. Βαρδιονογιάννης στο διαγωνισμό. Πως περιμένει να γίνει υπερθεματιστής;» και συνέχισε τονίζοντας: «Πάει ο κ. Κοντομηνάς, δεν πάει πουθενά στον τελικό, στη δεύτερη φάση. Γιατί να γίνει υπερθεματιστής;»

Απαντώντας ο κ. Παππάς στην αναφορά του βουλευτή του Ποταμιού, στον δικηγόρο του Δημοσίου κ. Ματζουράνη, επεσήμανε:

«Η μέθοδος της τρομοκράτησης και της πίεσης των δημοσίων λειοτουργών – και αυτό δεν τον λέω για εσάς – το δοκιμάζουν κάποιοι με οικονομική επιφάνεια. Αυτά δεν περνάνε. Θεωρώ ότι είναι ντροπή τους. Του Κοντομηνά, του Βαρδινογιάννη, του Αλαφούζου. Όλων αυτών που στήνουν δελτία γιατί νομίζουν ότι μπορούν να πιέσουν τους δημόσιους λειτουργούς».

«Ο οριστικός υπερθεματιστής δεν είναι αδειούχος, δεν είναι δεν είναι κάτοχος άδειας με υπουργική απόφαση, είναι οριστικός υπερθεματιστής γιατί υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις» υποστήριξε ουπουργός Επικρατείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 135 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 135 Η Στέλλα μαθαίνει έντρομη πως η μητέρα...